bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- sıpsıkıcı olmanız4
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- şikeci amedspor5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 1948 arap israil savaşı2
- sözlüğün bitmiş olması3
- saçını mora boyatan kızın amacı2
- dün gece ne oldu13
- sırrı süreyya önder28
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- askerde sözlüğe girmek4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- hristiyanlık4
- anın görüntüsü16
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- sarapci koala58
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- askerlik anıları6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- sözlükteki linç kültürü12
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
entry'ler (167)
Bünyesinde barındırdığı yarışmacıları görünce "ah be acun sen bu hallere düşecek adam mıydın?" diye kendisine sormak istediğim prodüksiyon. Bir insan belirli bir kadroyu illaki zengin edeceğim diye bu kadar mı uğraşır yahu. Takmış peşine 10-15 kişiyi ya aynı yarışmada 2 kez yarıştırıp ödülünü ikiye katlıyor ya da yeni bi yarışma üretip aynı kadroyu yine orada 500 bin TL için kapıştırıyor. Birde bu yarışmacılar "ülkemden uzaktayım,ailemi özledim... vs." tripleri yapmıyorlar mı işte ona kıl oluyorum.
lyon'un kendisini neden bıraktığını açıkça bize göstertmiş topçudur. Haftası haftasını tutmaz. Maçtan önce bugün nasıl oynayacak sorusuna günlerce kafa yorsanız genede cevabını veremezsiniz bu sorunun.
kesinlikle hilesiz hurdasız kazandığım 90 $'ımı banlayan sonrada şikayet etmek için form doldurtan, fakat şikayetime 1 haftadan fazla bir süredir cevap vermeyen saçmalık.hayır ben zaten paramın üzerine soğuk suyumu içtim de neden parama el koydunuz onu bilmek istiyorum.
soysuzlar çetesi filminin son bölümünde tekrar tekrar bingo demesi beni bitiren ve oynadığı rolün kesinlikle hakkını vermiş oscar ödüllü oyuncu.
kesinlikle "en iyi film" oscarını almış filmler arasında izlediğim en kötü film.Boşuna harcadığım 2 saat bir yana, zamanında Kurtlar Vadisi Irak filmini eleştirdiğime yanıyorum.
modların tüm kadro disko kralına gitmesinin bedelini çok ağır ödemişlerdir başlıkları silecek mod yok sanırım .
türkiye 1. futbol liginde maç oynanıyor, istiklal marşı ıslıklanıyor bence burada oturup düşünmek gerekir.
(bkz: ne oluyor lan)
(bkz: ne oluyor lan)
açıldığı günden 1 ay geçmesine rağmen diğer sözlüklere klon diyerek beni gecenin 3'ünde kahkahalara boğmuş sözlük.
6. sezona öyle bir giriş yaptı ki sanki lost karakteri olmaktan bezmiş bir havası var.Saçlardan aklar fışkırmış,sağı solu deviriyor,olan bitene tepkisiz bitse de şu lanet dizi çekip gitsek havası var resmen.
kesinlikle bekir'in harcandığını bu akşam anlamamı sağlamıştır.kendisini buradan lanetliyorum.
yarın canlı yayında ettiği küfür videolarını birçok sitede görebileceğimiz yetenek sizsiniz jürisi.
kesinlikle olmamış temposu prime-time a göre yerlerde sürünen bir show tv yarışması,1 ay bile çok uzun süre yayında kalması için.
düşüşte olan kariyerinde bugün eline geçen şansı değerlendirmek amaçlı olsa gerek Galatasaray amigosu gibi maç sunmuş fakat Galatasaraylıları bile kendinden soğutmayı başarmıştır.Bundan sonra hayatta kurtaramaz o kariyeri geçmiş ola.
zeki müren tarzında türk sanat müziği söyleyen yarışmacının söylediği şarkıyı ve tarzı çağdışı bulduğunu söyleyerek yine saçmalamıştır.
hakem daha 3. dakikada beckham'a gösterdiği gereksiz sarı kartla derbide gereksiz kart yüküne girmiş ilk yarıda önüne gelene gösterdiği kartlarla maçın kontrolünü kaybetmiştir.
-ne bakıyorsunuz oğlum bir el verinde tırmanalım.