bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- kadınların zeka seviyesi3
- aquila bicipite8
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (23)
ergen ve genç sever olgunların takılabileceği, ergen dilini geliştirmek ve yaymak için kurulmuş bir site.
The Tudors dan esinlenilmiş, dekoltesi bol olan, çalma çırpma yandan yemiş bir dizidir.
Türk turist gören esnafın şok geçirdiği, sokaktan penis şeklinde sabunların satıldığı, Kemer'den 5 km olmasına karşın otobüs ücretleri 3 tl olan, turistlerin %98'inin rus olan, hotellerinin temiz olmayan, plajlarının 2 adımda 2 metre derinlikte olan, ama istenirse keyif alınabilen bir yerdir.
Giderken çok sıcak olacağını umduğum,fakat umduğumu bulamadığım, apartman yığını olan, sadece bir tane büyük alışveriş merkezi olan (Forum Mersin), içerisinden geçen cadde üzerinde yaklaşık 50-60 adet trafik lambası olan (2 dk da bir durmak), güzel plajları ve turistik yerleri bulununan bir ilimizdir. (ilk defa gittiğim Mersin'den 13 saatlik otobüs yolculuğundan sonra yeni gelmiş bulunmaktayım)
interneti kapattırmaya gittiğinizde "sonra pişman olmayın" gibi uyarılarda bulunan, öğrencinin belini büken firmadır.
Tek kaşlıdır.
Şimdiki zamanın Ökkeş'i. (bkz: muzaffer izgü)
Katıksız bir sündüktür. (bkz: sündük)
bursalı bir arkadaşımızın nickname'i.
Bir kaç defa hap aldım. Hala büyüyor durduramıyorum. Önünü alamamaktan korkuyorum.
bıyıklı olmasıdır.
Kurt adam olayında yerin dibine batmıştır. Tek aklımda kalan sahnesi " Kezzap atıyolar lan !" cümlesinin geçtiği sahnedir. (ilk film idare ederdi)
8. sezonu yani final sezonuyla hayal kırıklığına uğradığım dizi. Eski tadı alamıyorum. Sanki "bitirelimde kurtulalım" derler gibi.
Soruları belli olduğu halde soruları soruş şekli ile işin içinden çıkılamaz hale getiren, ayrıca Türkiye'nin en iyi pataloglarındandır.
son bölüm itibariyle senaryosunun kalitesini birkez daha kanıtlamış bir dizi.
Yabancı turistler açısından Bulgaristanın en gözde tatil beldesidir. Bulgar ve türk görmeniz muhtemeldir fakat turistlerin çoğunluğunu iskandinav ülkeleri oluşturur. Çıldırmış gibi eğlenen turistleri heryerde görebilirsiniz. oraya gidipte "corner" ve "lazur" uğramadan dönerseniz ağlarsınız. Anlatılmaz yaşanması gerekir. Bazı kaynaklara göre abartılmış ibiza ve diğer emsallerinden çok daha güzel bir yerdir.
umduğumdan daha az action sahne olmasına karşın, gayet kaliteli bir yapımdır.
son sezonun dört gözle beklediğim dizi. Şu an itibariyle imdb puanı 9.0 dur ve sonuna kadarda hak ediyor.
Şekil ve isim olarak Bob Marley felsefesine yakın gibi görünen fakat hiç bir alakası olmayan karakter.
bundan 3 yıl öncesine kadar "tedarik sürecinde" ifadesine bile karşılamadığım, sevdiğim ve sürekli kullandığım bir site. 2 bin tl nin üzerinde alışveriş yaptım ve hala yapmaya devam ediyorum. Bu sıralar tedarik süresinin çok sürmesi gerçekten insanı sıkıyor. Acil işlerde kulanılmasını tavsiye etmediğim online alışveriş mağazası.