bugün

sevdiği entry'ler

kendi iş yerinde yabancı kalmak

Başımıza gelmiş durum sözlük. Bizim tayfanın hepsi gitti yerine başka personeller geldiler ve biz 4 kişi ortada kaldık. Kimse bizi sallamıyor. Biz bu hale düşecek miydik be.

diamond bosphorus

sözlükte kendi halinde takılan, kimseye zerrece zararı dokunmayan, efendi ve son derece düzgün bir adamdır.
​hakkında sağda solda dönen o "herkesle sorunlu, herkesi gammazlıyor" algısı tamamen bir illüzyondan ibaret. gerçek şu ki mağdur edebiyatının arkasına sığınıp sinsilik yapanların maskesini düşürdüğü, haksızlığa karşı eyvallahı olmadığı için hedef tahtasına oturtuluyor. kuyruk acısı olanları, canını yaktığı ikiyüzlüleri fena bağırttığı doğrudur. dik durduğu ve kimseye müdana etmediği için birilerinin tekerine çomak sokuyor haliyle. kalitesini ve çizgisini bozmaması gereken, sözlüğün az sayıda kalan harbi yazarlarındandır. Her zaman yanındayız birader.

sıcaklarda işe gitmek

Hele de dışarıda çalışanlara allah yardım etsindir. Masa başı bir nevi çekilir de kanalizasyon, inşaat gibi işler valla bezdiriyor. iki tarladan kütük çektik vallaha pertimiz çıktı. Çok zor ya ekmek parası.

ctrlx

Yanlış değerlendirmedir. Çirkin olmak aşksız kalmak, mahrumiyet çekmek ya da hakkı olmamak anlamına gelmez. Unutmayın her insan sevmeyi ve sevilmeyi hak ederler. Onun için hiçbir insanı hakir görmemek erdemliktir.

lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz

Hiç büyüme kardeşim tünelin ucu bomb.. bir yere çıktı. Sakın üniversiteye giderken yurda kayıt olma. En büyük travman bu olacak.

forlove19

Enflasyon ve devalüasyona yenik düşen yazar. Ben bu çocuğun aylık 80-90 bin iyi para mıdır zamanlarını bilirim. Şimdi sorguladığı rakamlara(300 binler falan) beş sene önce ev alınıyordu. Şimdi mercedes aynası 180-190 bin lira.

hoşlanmadığı herkese ezik diyen insan

orospu evladıdır.

85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor

Ne şimdi ben hep takım elbiseyle mi yazacağım buralarda. Ne günlere kaldık.

kale3112 nickli sözlük yazarı

Milli duygulara, dine, vatana kim ihanet ediyorsa kim aşağılıyorsa onun düşmanıyım. Değil prim vermek karşısında ilk ben dururum. O hangi olay hatırlamıyorum ama öyle bir şey olmuşsa ya dalgınlığıma gelmiştir ya da yanlış bir durum vardır.

erkekler neden aldatır

Aldatmanın kadını erkeği yoktur. Aldatmak farkedilmese bile gelecekte mental yorgunluk ve huzursuzluk getirir.

5 litrelik suyla sınava giren öğrenci

Saçmalamış öğrencidir.
Sınav süresince tuvalete gitmek yasak. Yani üç saatlik sürede ne kadar su içmiş olabilirsin, o kısmı ayrı. Hadi diyelim ki beş litre su içtin, tuvalete gidemeyeceksin. Bir buçuk litrelik su olsa tamam diyeceğim, koca bidon elinde. Bazı adayların amacı haberlere konu olabilmek, bu aday da amacına ulaşmış gibi görünüyor.

narsist olmak

Gördüğüm an ya sert tepki veririm ya da uzaklaşırım. Psikolojiyi alt üst eder bu tipler. Uzak kaçın arkadaşlar. Mutlu olmak istiyorsanız kafa dengi Arkadaşlar bulmanız gerekir.

arkadaşlar beni niye linç etmediniz

Silmek için acele mi ettin ne yaptın koala? Linçlerdik, seni mi kıracağız?

ioçk kol kıllarını alıyor mu sorunsalı

Attığı kol fotolarından sanki epilasyonla alıyor gibime geldi. Olum öyleyse yapma bak erkek adamsın lan. Evet.

uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz

Arkadaşlar biz onu seneler önce yaptık. inanın hiçbir şey değişmiyor. Yazın, eğlenin, sallayın.

yunanlıların şimdi de zeybek oyununu sahiplenmesi

Utanmaları da olmayan Yunanlıların zeibekiko adında yeni bir kültür çalma izlenimine sahip olmasıdır. En sonunda ülkelerinin ismini türkiko yapacaklar tam olacak.

bik bik nerde sorunsalı

iki gündür yok yaw bende merak ettim şimdi.

Diğer biraderler de yok. Mokv, iremga…

Keşke ktç olmasaydı sevinirdik bari

sözlükte adalet istenmiyor kayırılmak isteniyor

iki saat önce g o k u ile birlikte bana söven adam söylüyor bunu.

Dikkate almaya değmez…

Ali koç gibi adamsın ktç, aziz başkan diyordu da “ali koç’un içine aziz yıldırım ve arkadaşları kaçmış” diye ktç de aynen bu durum. içine fait ve arkadaşları kaçmış. 10 entrysinden en az 6 sında ben varım veya benim yüz milyar tane feykim…

suca suruklenen cocuk

(bkz: dogukan xd)
© copyright 2005 - 2026