bugün
- ioçk'nın mutfağı6
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- yağmurcu neden akpli13
- radikal karar almak5
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- tantuni4
- beni özleyenler elime mum diksin19
- şükürcülük6
- tost3
- erdal beşikçioğlu17
- mantı3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması3
- minnoş kızların obur takliti yapması2
- yemek paylaşımı yapan yazarlar2
- sözlüğün çok durgun olması2
- zeytinyağlı tabağı2
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- kızlar naber10
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması4
- tai lung4
- borsa5
- call of duty black ops3
- pazartesi diyete başlamak4
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- komşuya kahveye gitmek8
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- seda akman2
- g3 ile intihar etmek3
- çok sıcak olması4
- öğrencilik halleri3
- ispanya6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- manifest5
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- yeni gelin instagramı2
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- hamama gitmek4
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- parmak kılları4
- en tehlikeli insan tipleri6
- aykolik bey birader2
- donald trump2
- mürted öldürmek2
entry'ler (20)
sezon başında astronomik bir transfer bütçesi ayıran,luis suarez,wayne rooney gibi yıldızlara talip olan yıllardır desteklediğim güzide klübüm arsenal'in fenerbahçeyle eşleşmiş olmasına ilk duyduğumda üzüldüm, çünkü fenerbahçe için çok zor bir kuraydı. arsenal taraftarı olduğum için söylemiyorum ama cidden fenerin arsenali elemesi imkansızın ötesinde, boş yere umutlanmamak gerek.
bach tercihimdir genelde.
timothy green'in sıradışı yaşamı.
illaki bilenlerimiz vardır ama; duman-dön ne olur.
ve ofir cohen - ba elaih.
ve ofir cohen - ba elaih.
arkaya doğru taranmış saçlar, aile bağları, italyan-amerikan bir aile ve karizmatik,güçlü,psikopat bir lider
tamamen torpil. yapımcının yeğeni,yönetmenin kuzeni diye diye milyonlarca lira aklanıyor. böyle sanat yapılmaz cidden. ayrıca diğer bir nedeni de dizilerin sürelerinin çok uzun olması,bu sebepten yeterince üzerinde durulamıyor diye düşünüyorum.
şöyle bir baktımda başlığa yazan herkes üniyi çoktan bitirmiş ve baba veya anne adayı ve hatta bizzat baba veya anne olmuşlar gibi bir izlenime kapıldım. çılgınca şeyler yapın için sıçın sapıtın gençliğinizi yaşayın diyen kimse yok neredeyse, herkes efendi olun,saçı sakalı uzatmayın,kızlar hanım hanımcık olun,kızlara yavşamayın gibi tavsiyeler vermiş.aile büyüğü kokusu alıyorum *
beşiktaş adama lafını yedirtir mi desem, toplar artık yuvarlak değil mi desem bilemediğim trabzonspor başkanı kişi
etrafta bu kadar bayağı,bu kadar zevksiz,bencil,kötü ve akıl olarak vasat insan varken yapılması işten bile olmayan durum.gereklidir.
yoktur öyle bir kız.
metin tekin,ilhan mansız,ibrahim toraman.
işin ilginç tarafı ise hepsinin beşiktaşlı futbolcular olmasıdır
juve'nin uyarısıyla gelen edit : ertuğrul sağlam
işin ilginç tarafı ise hepsinin beşiktaşlı futbolcular olmasıdır
juve'nin uyarısıyla gelen edit : ertuğrul sağlam
daha çok tiyatroda kullanılır. tiradı daha etkili oynayabilmek için sesin her cümlede ya da kelimede daha yüksek şekilde söylenmesidir. diyaframı iyi kullanan aktörlerde inanılmaz durmaktadır.
tarihten bihaber olup her olaya at gözlüğüyle bakan leman dergisinin terbiyesizliğin sınırlarını aşan kapağı. yazıklar olsun.
kime göre gereksiz sorusunu sordurtan durumdur.
bir incisözlük yazarının açtığından şüphelendiğim konu.
alakası olmalıdır; eğer olmazsa açılmak isteyipte bir türlü konuşamadığı kızla asla konuşamaz.
eskiden yaptığım fakat asla ilkindeki tadı vermeyen durum.
normal sarışınların bile istenmediği bir toplumda güzelim siyah saçına işkence eden hatunun düştüğü durumdur.
ailevi sorunlar yaşayan,mutlu olamayan gençlerin içlerindeki büyük öfkeyi dışa vurumlarıdır. genelde müzik olduğu için değil; kendilerini ifade ettiği için bu türü seçerler. rap onları rahatlatan tek şeydir aslında. eğer sorunlu aileler ve kızgın gençler olmasaydı rap müzikte olmazdı.
evlendiği kişi genelde orta halli bir devlet memuru veya polis,komiserdir. onun için yakışıklı yada kibar olması önemli değildir; parasının olması zaten yeterli bir durumdur.