bugün
- azerbaycan2
- pakistan3
- hindistan3
- dünya7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı7
- 2026 dünya kupası22
- yaşamak üzerine2
- futbol15
- düşün ki o bunu okuyor17
- fas6
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- guyana4
- japonya4
- anın fotoğrafı2
- velvet13
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- bosna hersek3
- sözlük kızlarının vücutları15
- moğolistan2
- falıma bakmak isteyen var mı24
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- gülüm diyen kız10
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- ekonomi3
- kuzenin içine boşalmak14
- yılmaz güney12
- cezayir2
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- hızlı para kazanmanın yolları4
- bir insana inanmak2
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- kolu kıllı kız3
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- arnavutluk2
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- ona bir şey söyle10
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- türk moğol kardeştir3
- çekya3
- aşk her şeyi affeder mi4
- gün gelecek dün olacak5
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- avustralya2
- kemal kılıçdaroğlu18
- kılıçdaroğlu cemaati4
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- iveco daily3
entry'ler (13)
Tanıdığım kepçe kulaklılardan yola çıkarak bir değerlendirmede bulunayım;
her biri bırak zeki olmayı gayet vasat zekaya sahip, bir yanlışı mutlaka birden fazla yapmış ve birer yetişkin olmalarına rağmen mutlaka ama mutlaka birilerine bağlı(maddi) bağımlı asalak kişiler.
Ha kulağın kepçe, ha burnun uzun, ha gözün çekik vs.. hiçbirinin zekayla uzaktan yakından alakası yok. çocuğunuzun kulakları kepçe diye "ay bizim ki maşallah cok zeki teyzesi..." yakıştırmalarından da itinayla uzak durun efenim. Sonra komik duruma düşüyorsunuz. Çocuğunuz da siz de...
her biri bırak zeki olmayı gayet vasat zekaya sahip, bir yanlışı mutlaka birden fazla yapmış ve birer yetişkin olmalarına rağmen mutlaka ama mutlaka birilerine bağlı(maddi) bağımlı asalak kişiler.
Ha kulağın kepçe, ha burnun uzun, ha gözün çekik vs.. hiçbirinin zekayla uzaktan yakından alakası yok. çocuğunuzun kulakları kepçe diye "ay bizim ki maşallah cok zeki teyzesi..." yakıştırmalarından da itinayla uzak durun efenim. Sonra komik duruma düşüyorsunuz. Çocuğunuz da siz de...
doğru fakat eksik önerme. sadece uludağ sözlük değil tüm sözlükler arasında en kalitelisidir. bok atanların çoğu yazar olamayan ya da yazarlıktan atılanlardır.
not: 2 defa yazarlığa başvurdum ve ikisinde de reddedildim. yazar değilim ve olmaktan da vazgeçtim. gene de ekşiyi okumaya devam, yazmasam da olur.
not: 2 defa yazarlığa başvurdum ve ikisinde de reddedildim. yazar değilim ve olmaktan da vazgeçtim. gene de ekşiyi okumaya devam, yazmasam da olur.
(bkz: almıyorlar ki)
bi iki sene bekleseniz dahi kabul edilmemeyi göze alın.
oysaki elimde nutellam, boynumda fularım ile birlikte yazar olur olmaz gülerken sandalyeden düşme planları yapıyordum. gene bana hüsran, gene bana hasret, gene bana kara geceler. 2.ci başvurumdu, 2.ci reddi yedim. nutellamı da, fularımı da, sandalyemi de ateşe verdim.
bi iki sene bekleseniz dahi kabul edilmemeyi göze alın.
oysaki elimde nutellam, boynumda fularım ile birlikte yazar olur olmaz gülerken sandalyeden düşme planları yapıyordum. gene bana hüsran, gene bana hasret, gene bana kara geceler. 2.ci başvurumdu, 2.ci reddi yedim. nutellamı da, fularımı da, sandalyemi de ateşe verdim.
an itibariyle aralarında bulunduğum topluluk.
günümüz koşullarında; plaza çalışanı ve sosyal platform aktivisti olan liberal bir beyaz yakalıdır.
akıllı telefon gerektirir. 3g, 4 ya 4 buçuk g değil, 5g'nin elzem bir ihtiyaç oluğunun da göstergeci olan ilişki tipidir.
eğer türkçe 10 parmak yazıyorsanız f klavye ile ingilizce yazıyorsanız tercihinizin q klavyeden yana olması gereken ne amaçla olursa olsun kafa dağıtmaca bir aktivite.
her kuru toprak üzerinde özenle yürümeme sebep olan minik hayvanlar topluluğu. kıyamıyorum kendilerine.
dünya klasmanında fiyat+yemek+uçak kalitesi parametreleriyle sınıfta kalan firma.
en değerli hazine kapısının açılmasını sağlayan çocuk hareketidir.
değil 70'ler tam da günümüzü anlatan ve ses efektleri muhteşem olan albüm.
hiçbir phone tablet veya smartphone'un yakalayamayacağı standartta olan teknolojik kitap okuma gereci.
freiburg şehriyle kendine aşık ettiren diyar.