sevdiği entry'ler

sözlük yazarlarının sesleri

Gürültü dediğim duyulmamış, icadından bahsettiğim şey gürültü, tşk. Yeni uyandım sesim bir tuhaf.

sözlük yazarlarının sesleri

https://voca.ro/1gEwEAduUn5L

Dördüncü dizeyi yazabilene tatlı ısmarlıyorum..

babalar gününüz kutlu olsun

Baba olan, olamayan ve en önemlisi rahmetli olan tüm yazar arkadaşlarımın, arkadaşlarımızın babalarının babalar gününü kutluyorum...

Günaydınlar...

centurion

severiz. ewed

centurion

Adam ya. Zaman zaman aynı şekilde düşünmesek de kendisi esaslı, lafını budaktan sakınmayan, zeki, çevik bir yazardır, sevgiler.

centurion

Mesaja cevap vermeyen biridir.

centurion

Antik Roma ordusundaki lejyon rütbelerinden biri.

centurion

Eski kolağası.

centurion

düzgün bir yazar arkadaşımız. evet..

hangi sözlük kızı daha güzel

Güzellik konusunda asla bir iddiam yok. Ama hiçbiriniz iddialı olduğum konuda hakkımı verecek kadar tanımıyorsunuz *

en son ağlanan şey

Kabullendim artık öldüğünü dediğimde.

bik bik in mutfağına konuk olmak

görsel

Tatlımız da oldu.

sözlük yazarlarının dövmeleri

Siz ikiz kardeş misiniz? Nicklere bak.

Ayrıyeten henüz yaptırmadığım dövmelerdir. Bir dövme fikrim var. Ama o dövmeyi yaptırmak bana nasip olmaz umarım, çünkü müzmin bekarlık sembolüm olacak.

ideal erkek

Aslan burcudur. Bunu herkes bilir *

sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi

Demirin tuncuna sözlüğün piçine kaldık.

yazın ferahlatan içecekler

Agua fresca.

sözlük arkadaşlığı

reelde insanlar puştken burada neler olabileceğini düşünmek hem üzer hem salak hissettirir bana. ama sevdiğim bir iki insan var. mutlu olsunlar.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel
Zengin bunun tadını bilmez ashshhajhahs.

sözlük yazarlarından tavsiyeler

Eğer türkseniz bir yabancıyla, kürtle, arapla vs evlenip çocuk yapmayın. Türkle evlenip çocuk yapın. Kendi ülkemizde azınlık kalacağız. Aklınızı başınıza alın.

akrep burcu kadını

Zararı olmayana zarar vermez, dosta güven düşmana ise korku salar. Şaka bir yana onunla ilişkinizi siz belirlersiniz. iyi olursanız iyi,nötr olursanız yine iyi, kötü olursanız azılı düşmanınız olur ve sizi yok etmek için uygun zamanı kollar pusuya yatar. O yüzden bitches olmayın kimseye akrep burcuna aslaaa olmayın. Siz unutursunuz o inkitam hırsıyla yanar tutuşur. Her bir kötülüğü faiziyle ödetir.