bugün
C
cekingen fil13 yıl önce
didier drogba nın gay olduğu gerçeği
`Ünal Aysal`'ın çilek çilek demesi boşuna değilmiş. (bkz:pembe çilek)
C
cekingen fil13 yıl önce
saklambaç
bir zamanlar nurseli idiz tarafından sunulan ilginç program.çocukluğumun programı.
C
cekingen fil13 yıl önce
kızlar kavga ederken sakinleştirmeye çalışan erkek
(img:#377043)
C
cekingen fil13 yıl önce
bülent arınç
manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör
C
cekingen fil13 yıl önce
one direction
louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.
C
cekingen fil13 yıl önce
barzani ye türkiye seninle gurur duyuyor sloganı
akp kongresinde yaşanan olaydır. (vid:#19956) (vid:#19937) (vid:#19959)
C
cekingen fil13 yıl önce
neşet ertaş
bozkırın tezenesi... cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni İlelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına Gidip başka dala sarıldığıma … devamını gör
C
cekingen fil13 yıl önce
19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı
19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı. http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın. bu maç puan maçından dah… devamını gör
C
cekingen fil13 yıl önce
endüstriyel futbola karşı sokak maçı
4 haziran cumartesi, saat 10'da başlayıp, 05 haziran, 23 arasında tüm türkiyede gerçekleşecek olan ve facebook ve twitter üzerinden yapılan etkinlik reklamıyla geniş bir katılım olması beklenen eğlence amaçlı eylem.[http://www.facebook.com/event.php?… devamını gör
C
cekingen fil13 yıl önce
breaking bad
arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör
C
cekingen fil13 yıl önce
breaking bad
arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör
C
cekingen fil13 yıl önce
breaking bad
C
cekingen fil13 yıl önce
breaking bad
C
cekingen fil13 yıl önce
breaking bad
C
cekingen fil13 yıl önce
breaking bad
C
cekingen fil14 yıl önce
en estetik ingilizce kelime
(bkz:i go) (bkz:you go) (bkz:we go)
C
cekingen fil14 yıl önce
2012 2013 sezonu fenerbahçe formaları
internet ortamına düşmüş formalardır. (img:#297510) (img:#297511) (img:#297513) (img:#297514)
C
cekingen fil14 yıl önce
didier drogba
chelsea da oynayan futbolcu.
C
cekingen fil14 yıl önce
numan kurtulmuş un ak parti ye geçmesi
bir nevi evrimdir. Has partide ara formudur.
C
cekingen fil14 yıl önce
mario balotelli
`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.
C
cekingen fil14 yıl önce
breaking bad
C
cekingen fil14 yıl önce
one love festivalinde içki satışının yasaklanması
hoşgörü (!) cumhuriyetine dönen ülkemizde gerçekleşen vaziyet. bulunduğumuzun toprakların , ne kadar ırkçı , faşizan , kendisi gibi olmayanı dışlayan , herkesi kendileri gibi olmaya mahkum eden kişilerle dolu olduğunu yüzümüze vuran yasaktır.
C
cekingen fil14 yıl önce
sevgilisine nonoş minnoş diye hitap etmek
(img:#294636)
C
cekingen fil14 yıl önce
submarino
oyunculukları ,senaryosu , işlenişi , çekim açıları .... her şeyi ile muhteşem bir `thomas vinterberg` filmi. . yıllar sonra annelerinin cenaze töreninde karşılaşan 2 kardeşin , karanlık ve sarsıcı hayatı. hayatta kaybetmekten bıkmış , '' artık b… devamını gör
© copyright 2005 - 2026