bugün
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri6
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak4
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı15
- izmirde bok kokusunun kaybolması9
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği6
- kasımpaşa gs den puan alsın eşek gibi anırırım3
- sneijderın kaşar karısının nafaka talebinin reddi7
- ürdün6
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir7
- 9 ekim 2026 montella'nın gönderilmesi2
- hilafetin türklere faydası18
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- kız sanılan yazarlar11
- futbol10
- kibarhergele14
- filistin5
- aykolik'in size istanbul'u gezdirmesi3
- ismet gurbuz'e tavsiyeler3
- şarapçı bey birader2
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- almanya da yaşayan yazarlar3
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- nervioya talip olmak5
- yumurta turşusu2
- öleceğin günü bilmek4
- kayseri ceosu olan yazarlar4
- mehdi'nin namaz kılmayıp sürekli dolaşması4
- istanbul da cirit atmak5
- ismet gürbüz ile almanya da sosisli yemek3
- barney stinson2
- çerkezköy kapıkule tren hattı4
- 2026 2027 süper lig şampiyonu galatasaray2
- sözlüğün kırbacı10
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- george washington7
- arkadaşlar ben geri gelsem ayıp olur mu4
- azerbaycan da öğretmenlere başörtüsü yasağı3
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sorusormayin7
- çin2
- ucan tekme atan hipopotam45
- ak partinin izmiri asla alamayacak olması2
- iki elin doluyken burnun kaşınması3
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- türkiye6
- sözlükte sevap işlemek2
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz12
- yuvarlak masa şövalyelerinin meeting set etmesi2

manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör

louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.

bozkırın tezenesi...
cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni İlelebet benimsin sandım
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
sözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığıma
… devamını gör

19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı.
http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf
edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın.
bu maç puan maçından dah… devamını gör

4 haziran cumartesi, saat 10'da başlayıp, 05 haziran, 23 arasında tüm türkiyede gerçekleşecek olan ve facebook ve twitter üzerinden yapılan etkinlik reklamıyla geniş bir katılım olması beklenen eğlence amaçlı eylem.[http://www.facebook.com/event.php?… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.

hoşgörü (!) cumhuriyetine dönen ülkemizde gerçekleşen vaziyet. bulunduğumuzun toprakların , ne kadar ırkçı , faşizan , kendisi gibi olmayanı dışlayan , herkesi kendileri gibi olmaya mahkum eden kişilerle dolu olduğunu yüzümüze vuran yasaktır.

oyunculukları ,senaryosu , işlenişi , çekim açıları .... her şeyi ile muhteşem bir `thomas vinterberg` filmi. .
yıllar sonra annelerinin cenaze töreninde karşılaşan 2 kardeşin , karanlık ve sarsıcı hayatı.
hayatta kaybetmekten bıkmış , '' artık b… devamını gör