bugün
- sadece 4000 kişi kalmış olması9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi23
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- özgür özel10
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar5
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı5
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- birader terör örgütü4
- parti tüzüğü okumak8
- niğde de restorana girip dayak yemek10
- salata ile başlanan gün2
- otuzlarında ilk milyon dolarını kazanamamış olmak5
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- yeni parti tüzüğü5
- üsküdar belediyesi9
- mülteciler akp yüzünden türkiye de zannetmek2
- algı çetesi3
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek4
- sözlüğün işgal altında olması2
- kadın ve erkek yazarın kavga etmesi2
- mel mel bakan adama gülümsemek3
- şizofrenik hikayeler5
- dünya'nın başka yerinde hayat nasıl düşüncesi2
- türkiye iran savaşı7
- eylülde tatil yapmak7
- psikopat duygusuz birader yazarlar2
- kahve yemek4
- sarı torba11
- gammaz çetesi11
- yalancı su böreği10
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- rafael leao victor osimhen leroy sane12
- ecevit ekonomisi4
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
- kürtlerin işlerinde hep bi dalavere olmasi2
- ahmet davutoğlu4
- mutlu bey birader koştursun ama düşmesin3
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- edip akbayram2
- edip akbayram caddesi2
- eğitimde fırsat eşitliği3
- kargalar4

manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör

louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.

bozkırın tezenesi...
cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni İlelebet benimsin sandım
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
sözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığıma
… devamını gör

19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı.
http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf
edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın.
bu maç puan maçından dah… devamını gör

4 haziran cumartesi, saat 10'da başlayıp, 05 haziran, 23 arasında tüm türkiyede gerçekleşecek olan ve facebook ve twitter üzerinden yapılan etkinlik reklamıyla geniş bir katılım olması beklenen eğlence amaçlı eylem.[http://www.facebook.com/event.php?… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.

hoşgörü (!) cumhuriyetine dönen ülkemizde gerçekleşen vaziyet. bulunduğumuzun toprakların , ne kadar ırkçı , faşizan , kendisi gibi olmayanı dışlayan , herkesi kendileri gibi olmaya mahkum eden kişilerle dolu olduğunu yüzümüze vuran yasaktır.

oyunculukları ,senaryosu , işlenişi , çekim açıları .... her şeyi ile muhteşem bir `thomas vinterberg` filmi. .
yıllar sonra annelerinin cenaze töreninde karşılaşan 2 kardeşin , karanlık ve sarsıcı hayatı.
hayatta kaybetmekten bıkmış , '' artık b… devamını gör