bugün
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar14
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması9
- galatasaray büyüklüğü12
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- bardak3
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- arkadaşlar bakar mısınız10
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- anın görüntüsü22
- nasihat heyeti2
- kedilerin yedigi ilginc seyler2
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- kıbrısı ingilize veren padişah3
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık2
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- yapılan ilginç salaklıklar4
- prosedür evliliği2
- türkçeye sistemli saldırı7
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- güne acı bir gerçek bırak8
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
- her yerden engelleyen kız6
- ispartalı kızlar9
- muhallebi köpürtmek4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- fenerbahçe nin kurucusu2
- tayt6
- anadol3
- arkadaşlar bekar mısınız2
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- travelerin aşık olduğu evli adam3
- straponlu kadın2
- popo liposuction6
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- silvoş kaç kilo verebildi acabası2
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- fatma betül sayan kaya69
- hangi manifest kızısın6
- ben divayım5
- from gold from dust28
- kendi gölgesinden korkan insan2

manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör

louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.

bozkırın tezenesi...
cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni İlelebet benimsin sandım
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
sözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığıma
… devamını gör

19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı.
http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf
edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın.
bu maç puan maçından dah… devamını gör

4 haziran cumartesi, saat 10'da başlayıp, 05 haziran, 23 arasında tüm türkiyede gerçekleşecek olan ve facebook ve twitter üzerinden yapılan etkinlik reklamıyla geniş bir katılım olması beklenen eğlence amaçlı eylem.[http://www.facebook.com/event.php?… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.

hoşgörü (!) cumhuriyetine dönen ülkemizde gerçekleşen vaziyet. bulunduğumuzun toprakların , ne kadar ırkçı , faşizan , kendisi gibi olmayanı dışlayan , herkesi kendileri gibi olmaya mahkum eden kişilerle dolu olduğunu yüzümüze vuran yasaktır.

oyunculukları ,senaryosu , işlenişi , çekim açıları .... her şeyi ile muhteşem bir `thomas vinterberg` filmi. .
yıllar sonra annelerinin cenaze töreninde karşılaşan 2 kardeşin , karanlık ve sarsıcı hayatı.
hayatta kaybetmekten bıkmış , '' artık b… devamını gör