bugün
- ismet gurbuz 20245
- hey yavrum be gelenlere bak4
- osuruktan şiirler89
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- vajinaya neden git gel yapıyoruz2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- pazartesi işe gidecek olmak4
- 22 ağustos 20262
- g i l d e d l i l y28
- saw serisini bir gunde izlemek2
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- crush grubu2
- victor osimhen20
- nasıl birisiniz15
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- diamond bosphorus8
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- velvet48
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- game of thrones taki kerhaneci16
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
- türk solcusu6
- simko320
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- güzel kızların mutsuz olması5
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- almancıları sevmemek11
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- ankara6
- miras davası5

manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör

louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.

bozkırın tezenesi...
cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni İlelebet benimsin sandım
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
sözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığıma
… devamını gör

19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı.
http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf
edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın.
bu maç puan maçından dah… devamını gör

4 haziran cumartesi, saat 10'da başlayıp, 05 haziran, 23 arasında tüm türkiyede gerçekleşecek olan ve facebook ve twitter üzerinden yapılan etkinlik reklamıyla geniş bir katılım olması beklenen eğlence amaçlı eylem.[http://www.facebook.com/event.php?… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.

hoşgörü (!) cumhuriyetine dönen ülkemizde gerçekleşen vaziyet. bulunduğumuzun toprakların , ne kadar ırkçı , faşizan , kendisi gibi olmayanı dışlayan , herkesi kendileri gibi olmaya mahkum eden kişilerle dolu olduğunu yüzümüze vuran yasaktır.

oyunculukları ,senaryosu , işlenişi , çekim açıları .... her şeyi ile muhteşem bir `thomas vinterberg` filmi. .
yıllar sonra annelerinin cenaze töreninde karşılaşan 2 kardeşin , karanlık ve sarsıcı hayatı.
hayatta kaybetmekten bıkmış , '' artık b… devamını gör