bugün
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- dolar isterse 100 olsun15
- tai lung9
- sabahları nefret edilen şeyler5
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- ayvalık tostu7
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması3
- 2026 ekonomik krizi19
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- çadırda yaşamak2
- troll yazarları artı oyla cezalandırmak2
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek2
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu2
- nilgün marmara3
- zamları altına endeksleyen esnaf2
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- kaşarlı tost4
- adblue2
- evde soğuk kahve yapımı10
- saç kestirme perileri3
- attila ilhan3
- arkadaşlar iyileştim2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- ömer çelik ten israil e1 planı açıklaması2
- vincenzo italiano2
- velvet52
- israile atom bombası atmak8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı3
- reis3
- yemeksepetinde sipariş saati olmaması3
- kadın4
- sevgili2
- uzaylılar3
- aleksey batrakov29
- sözlüğün en harbi kızı9
- yaşlı vatandaşlar günü2
- yazarların favori giyim markası14
- migros'a sorulacak tek soru24
- ad kavmi2
- harut ve marut2
- osuruktan şiirler61
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- insan olmaya ceyrek kala15
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- sözlüğün en harbi erkeği7
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7

manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör

louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.

bozkırın tezenesi...
cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni İlelebet benimsin sandım
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
sözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığıma
… devamını gör

19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı.
http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf
edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın.
bu maç puan maçından dah… devamını gör

4 haziran cumartesi, saat 10'da başlayıp, 05 haziran, 23 arasında tüm türkiyede gerçekleşecek olan ve facebook ve twitter üzerinden yapılan etkinlik reklamıyla geniş bir katılım olması beklenen eğlence amaçlı eylem.[http://www.facebook.com/event.php?… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.

hoşgörü (!) cumhuriyetine dönen ülkemizde gerçekleşen vaziyet. bulunduğumuzun toprakların , ne kadar ırkçı , faşizan , kendisi gibi olmayanı dışlayan , herkesi kendileri gibi olmaya mahkum eden kişilerle dolu olduğunu yüzümüze vuran yasaktır.

oyunculukları ,senaryosu , işlenişi , çekim açıları .... her şeyi ile muhteşem bir `thomas vinterberg` filmi. .
yıllar sonra annelerinin cenaze töreninde karşılaşan 2 kardeşin , karanlık ve sarsıcı hayatı.
hayatta kaybetmekten bıkmış , '' artık b… devamını gör