bugün
- kılışdar seccadeye bastı oyum tayyip e13
- kadına yakışmayan şeyler16
- karnabahar brokoli brüksel lahanası yiyen erkek24
- iyi davrandığınız kızın size kötü davranması18
- celal şengör'ün dövme yorumu9
- çalışanlara mesai dışında ulaşılamaz olma hakkı9
- üniversiteyi 26 yaşında bitirmek12
- ölmek istemek23
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak55
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları27
- günün sözü21
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle44
- hafif balık etli olmak16
- frank lucas denilen sapık12
- binali yıldırım 26 milyar dolar serveti olması15
- erzurum da kar altında ucuz et kuyruğu27
- chp11
- ateist birisine ramazan kolisi vermek33
- kemal kılıçdaroğlu26
- seccade kutsalmıdır18
- anın görüntüsü10
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları28
- borsa21
- kirpiklerin kaşınması8
- muharrem ince26
- habakkuk12
- karınızın zeytinliğini budar mısınız11
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun21
- erkek görünce gelen kusma isteği16
- irem derici seksiliği17
- kemal kılıçdaroğlu'nun özür dilemesi9
- türkiye den siktir olup gitmek11
- recep tayyip erdoğan18
- erdoğan ın seçimi kazanma ihtimali36
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek19
- 31 mart 2023 soğuklardan gına gelmesi14
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü9
- iyi parti istanbul'i l başkanlığının kurşunlanması20
- durduk yere engelleyen erkek17
- büyük meme vs küçük meme12
- üstteki yazarın yaşadığı şehir43
- üstteki yazara aşık ol26
- kilot mu külot mu14
- 82 maaş alan bürokrat21
- yaş farkı16
- sahurdayız uludağ sözlük37
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz28
- klarnet calan sarapci koala 628
- frank lucas kimdir9
- kemal kılıçdaroğlu'nun secaadeye basması40

entry'ler (568)
kendi sınırları içerisinde bir ekosistemdir.
Aslında "zamanında akp de böyle yaptı chplisi" yok bence, balık hafızalı insanlarımız var. neden? şuan chp' nin hdp ve pkk terör örgütüne sempatisi var zannedenler bundan çok değil bir kaç yıl önce "sayın öcalan, alınan kelleler vs" gibi üzerinde çok çok düşünülmesi gereken önemli açıklamaları görmezden gelmektedir. akp değil midir pkk terör örgütünün şehir yapılanmasının önünün açılmasında sözde açılım ile pasif tutum sergileyen ve daha sonrasında "aa aldatılmışız" diyen?
ben ne akpliyim ne chpliyim ne de başka bir siyasi oluşumu destekliyorum bir süredir. sadece balık hafızalar üzerinden siyaset yapan bu siyasilerden sıkıldım.
ülke olarak ciddi anlamda düşünmemiz gereken çok önemli konular var ama önce belleğin yerine gelmesi gerekiyor.
ben ne akpliyim ne chpliyim ne de başka bir siyasi oluşumu destekliyorum bir süredir. sadece balık hafızalar üzerinden siyaset yapan bu siyasilerden sıkıldım.
ülke olarak ciddi anlamda düşünmemiz gereken çok önemli konular var ama önce belleğin yerine gelmesi gerekiyor.
bunu soran avukat ise gerçekten, diplomasının, lisansının falan artık neyi varsa yetkili kurum tarafından elinden alınması gerekir.
halı sahada adam eksiltmek. *
ekşide bu şekilde bir başlık açılmış buraya taşımak istedim, içerideki linkte bir milletvekili http://t.co/8RolAsLT6h şu şekilde bi tweet atmış. şaşırmadım doğrusu; ölen genç 17 yaşındaymış, infaz edilmiş!.. ölen askerler kaç yaşındaydı, kancıkça öldürülmediler mi? eşinin çocuğunun yanında öldürülen subay infaz değil mi, arkasından vurulmadı mı? yazıklar olsun.. hala size size savaş yaptırmayacağız derken bu vatanın askerlerini yavşakça öldüren bu itlere ses çıkarmayıp, öldürülen pkklı için 'infaz edildi, 17 yaşındaydı' diyorsanız ben sizin 'size savaş yaptırmayacağız' sözünüzü ciddiye almam.
üniversite okurken çalışırsa sıkıntı yaratmaz, zira işverenler yaşı genç, tecrübesi çok aynı zamanda düşük maaşlara çalıştıracak eleman arıyolla.
tespite istinaden günümüzde yaşayan kaç tane kaliteli alman, fransız edebiyatçı tanıyorsun diye sordurtan yazar önermesi.
millet uzaya uydu gönderiyor iken hala başörtüsü muhabbeti çeviriyoruz bravo bize. sorun zaten başörtüsünü takanlara takma demek değildi, sorun bunu işte bu şekilde siyasete alet etmekti. tam da bu şekilde.
(bkz: din tüccarlığı)
(bkz: din tüccarlığı)
oy getirecek olandır. yersen.
çıkışta bekleyen zalımus vari tipler, ıslak odunlarla, paslı çivili sopalarla dövesim geliyodu bu tipleri ama özgüvenleri çok yüksek olduğu için genelde 10lu 15li bölük şeklinde takılırlardı.
iticiliğin sınırlarında gezen dört kişidir.
istemsiz olarak aklıma bu geldi yeridir.
http://www.mailce.com/sos...tml/sirketteki-pozisyonum
http://www.mailce.com/sos...tml/sirketteki-pozisyonum
şubat ayında yapmış olduğumuz iş görüşmesine hala cevap vermemiş olan şirket. acaba başlarına bişey mi geldi? meraktayım sözlük.
bir halkların kardeşliği mitingi düşünün ki içinde hiç türk bayrağı olmayan, katilin apo'nun posterleri ile dolu, ne kadar samimi değil mi?
muhattap tarafından ciddiye alınmayacak olan bir tür seslenme nidası.
keşke olsa günüdür.
ilgili markaların henüz dikkatini çekmediğni düşündüğüm, korsanı internet üzerine taşıyan, bir nevi (bkz: bal porsuğu) gibi takılan internet sitesi.
http://birebirurunler.com/
enteresan..
http://birebirurunler.com/
enteresan..
bir diğeri için (bkz: açlık ile korkutmak)
göz boyamak için hak, hukuk, adalet, kardeşlikten bahseden ve güzel yurdumda prim yapmayı başarabilen partidir.