bugün
- en unutamadığın an13
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır15
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi28
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor22
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği9
- polis vatandaşı dövebilir mi16
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması14
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar24
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- chp'nin oy kaybetmesi18
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- anın görüntüsü30
- yok mu sorusu olan14
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular21
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar13
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı35
- fenerbahçe müzesini gezip tetanoz olmak16
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı15
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez27
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi16
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10
- evliliğin erkekler için sömürü düzeni olması10
- centurion9
- mustafa kemal'in askerleriyiz9
- akp ciler gazzeye14

entry'ler (568)
kendi sınırları içerisinde bir ekosistemdir.
Aslında "zamanında akp de böyle yaptı chplisi" yok bence, balık hafızalı insanlarımız var. neden? şuan chp' nin hdp ve pkk terör örgütüne sempatisi var zannedenler bundan çok değil bir kaç yıl önce "sayın öcalan, alınan kelleler vs" gibi üzerinde çok çok düşünülmesi gereken önemli açıklamaları görmezden gelmektedir. akp değil midir pkk terör örgütünün şehir yapılanmasının önünün açılmasında sözde açılım ile pasif tutum sergileyen ve daha sonrasında "aa aldatılmışız" diyen?
ben ne akpliyim ne chpliyim ne de başka bir siyasi oluşumu destekliyorum bir süredir. sadece balık hafızalar üzerinden siyaset yapan bu siyasilerden sıkıldım.
ülke olarak ciddi anlamda düşünmemiz gereken çok önemli konular var ama önce belleğin yerine gelmesi gerekiyor.
ben ne akpliyim ne chpliyim ne de başka bir siyasi oluşumu destekliyorum bir süredir. sadece balık hafızalar üzerinden siyaset yapan bu siyasilerden sıkıldım.
ülke olarak ciddi anlamda düşünmemiz gereken çok önemli konular var ama önce belleğin yerine gelmesi gerekiyor.
bunu soran avukat ise gerçekten, diplomasının, lisansının falan artık neyi varsa yetkili kurum tarafından elinden alınması gerekir.
halı sahada adam eksiltmek. *
ekşide bu şekilde bir başlık açılmış buraya taşımak istedim, içerideki linkte bir milletvekili http://t.co/8RolAsLT6h şu şekilde bi tweet atmış. şaşırmadım doğrusu; ölen genç 17 yaşındaymış, infaz edilmiş!.. ölen askerler kaç yaşındaydı, kancıkça öldürülmediler mi? eşinin çocuğunun yanında öldürülen subay infaz değil mi, arkasından vurulmadı mı? yazıklar olsun.. hala size size savaş yaptırmayacağız derken bu vatanın askerlerini yavşakça öldüren bu itlere ses çıkarmayıp, öldürülen pkklı için 'infaz edildi, 17 yaşındaydı' diyorsanız ben sizin 'size savaş yaptırmayacağız' sözünüzü ciddiye almam.
üniversite okurken çalışırsa sıkıntı yaratmaz, zira işverenler yaşı genç, tecrübesi çok aynı zamanda düşük maaşlara çalıştıracak eleman arıyolla.
tespite istinaden günümüzde yaşayan kaç tane kaliteli alman, fransız edebiyatçı tanıyorsun diye sordurtan yazar önermesi.
millet uzaya uydu gönderiyor iken hala başörtüsü muhabbeti çeviriyoruz bravo bize. sorun zaten başörtüsünü takanlara takma demek değildi, sorun bunu işte bu şekilde siyasete alet etmekti. tam da bu şekilde.
(bkz: din tüccarlığı)
(bkz: din tüccarlığı)
oy getirecek olandır. yersen.
çıkışta bekleyen zalımus vari tipler, ıslak odunlarla, paslı çivili sopalarla dövesim geliyodu bu tipleri ama özgüvenleri çok yüksek olduğu için genelde 10lu 15li bölük şeklinde takılırlardı.
iticiliğin sınırlarında gezen dört kişidir.
istemsiz olarak aklıma bu geldi yeridir.
http://www.mailce.com/sos...tml/sirketteki-pozisyonum
http://www.mailce.com/sos...tml/sirketteki-pozisyonum
şubat ayında yapmış olduğumuz iş görüşmesine hala cevap vermemiş olan şirket. acaba başlarına bişey mi geldi? meraktayım sözlük.
bir halkların kardeşliği mitingi düşünün ki içinde hiç türk bayrağı olmayan, katilin apo'nun posterleri ile dolu, ne kadar samimi değil mi?
muhattap tarafından ciddiye alınmayacak olan bir tür seslenme nidası.
keşke olsa günüdür.
ilgili markaların henüz dikkatini çekmediğni düşündüğüm, korsanı internet üzerine taşıyan, bir nevi (bkz: bal porsuğu) gibi takılan internet sitesi.
http://birebirurunler.com/
enteresan..
http://birebirurunler.com/
enteresan..
bir diğeri için (bkz: açlık ile korkutmak)
göz boyamak için hak, hukuk, adalet, kardeşlikten bahseden ve güzel yurdumda prim yapmayı başarabilen partidir.