bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- geceleri uyutmayan dertler2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- mezoterapi11
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- 31 yaş sendromu5
- nickten isim tahmini yapmak72
- büyük filmlerden büyük replikler2
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- enteresan neden kavga yok6
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- kavganın kazananı yoktur6
- arkadaşlar iyi geceler4
- üç harflilerden korkmak5
- 32 yaş sendromu3
- tai lung26
- geceye bir şarkı bırak14
- kürk giyen erkek6
- pişi olsa da yesek3
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- yeni parti48
- zetina dikiş makinası2
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- sedef adası4
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- uysaljakoben17
- adalarda bisiklet sürmek4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- tekne turu11
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- evreşe yollarını dar olmaması4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- ilk buluşma3
- vakıf üniversiteleri3
- uyumayın konuşalım6
- köy evinde sex yapmak4
entry'ler (8)
"gel artık be adam gözlerimiz yollarda kaldı" dediğim at ağızlı futbolcu.
bu adam bir sezon içerisin'de onbin tane gol atsa'da,üzerine onbin tane de asist yapsa sevemiyorum bu adamı.bilmiyorum yada dış görünüşün'den ötürü olsa gerek biraz itici geliyo,fekat şunu da unutmamak gerek adam oynuyor yahu * doğru'ya doğru.
(bkz: sevemedim gara gözlüm)
(bkz: apaçi stayla)
(bkz: sevemedim gara gözlüm)
(bkz: apaçi stayla)
kız milletinin ne kadar yavşak olduğunu görmüş,sürekli bütün olumsuzlukları yaşamışsa bu ilişkilerin'de,evet bu adam aşık olamaz,olmak istese bile önceki ilişkilerin'de yaşadığı hayal kırıkları aklına gelip geri adım atıyodur."lan yoksa,yine aynısı olursa.ama çok'ta güzel iyi huylu bi kız.hadi bi atağa kalkıyım hoşlandığımı söyliyim.yada dur lan gene aynısı olursa"* gibilerinden hep bi tereddüt içerisine girer bu erkek modeli.
yukardaki entry'e binayen aynı şeyleri hemen hemen söyliciğiim.
evet benim'de dinlediğim ilk/rock metal grubudur kendileri.tapılıcak kadar çok seviyorum bu metal müziğin üstadlarını.
hani bi müzik grubu seç,ona iman et deseler herhalde bu grup metallica dan başkası olamazdı.evet abartmış olabilirim belki ama 9 yıldır kendilerini bana dinletiyolar'sa hiç bıkmadan usandırmadan bu hakkın'da geçtiğim methiyeler az bile.
neyse severek dinliyoruz, love&respect.
evet benim'de dinlediğim ilk/rock metal grubudur kendileri.tapılıcak kadar çok seviyorum bu metal müziğin üstadlarını.
hani bi müzik grubu seç,ona iman et deseler herhalde bu grup metallica dan başkası olamazdı.evet abartmış olabilirim belki ama 9 yıldır kendilerini bana dinletiyolar'sa hiç bıkmadan usandırmadan bu hakkın'da geçtiğim methiyeler az bile.
neyse severek dinliyoruz, love&respect.
migros'ta denemedik sevgilim'le hiç ama buda aklımız'da bulunsun belki migros'ta kitap bölümün'de öpüşebiliriz kim bilir.
(bkz: buda benim fantezim)
(bkz: lan bi an düşündümde)
(bkz: yok lan yok şaka)
(bkz: buda benim fantezim)
(bkz: lan bi an düşündümde)
(bkz: yok lan yok şaka)
istisnasız haftanın yedi günün beşin'de metallica dinleyen bu bünye her seferin'de konser dvd'lerini izlerken,bu adamda nasıl bir enerji,nasıl bir sestir ki yıllardır aynı canlılık'ta kalır,yahu nasıl bir karizmadır.
off anlat anlat bitmez aga bu yüce şahsiyet,severek dinliyoruz kendilerini..
off anlat anlat bitmez aga bu yüce şahsiyet,severek dinliyoruz kendilerini..
1.85 zeki espirili ve yakışıklı bir erkeğim.taliplerimin benim için yapması gereken sadece,"evlen yaz boşluk bırak 3333" e mesaj atmaları yeterli.
ne ulan bu sanki televizyon kanallarındaki evlenme programları gibi,tarif veriyosun sanki şu boyda şu kilo da şöyle özelliklere sahip bayanlar beni bulsun gibilerinden..
(bkz: serbest çağrışım)
(bkz: e ne var olamazmı)
ne ulan bu sanki televizyon kanallarındaki evlenme programları gibi,tarif veriyosun sanki şu boyda şu kilo da şöyle özelliklere sahip bayanlar beni bulsun gibilerinden..
(bkz: serbest çağrışım)
(bkz: e ne var olamazmı)
depresyon sebebidir,yağmur ayrı bir depresyon sebebedir eğer mutsuzsanız.dinlemeyin lan yada dinleyin,siz bilirsiniz.
gripin-beş
gripin-beş