bugün

entry'ler (18)

cornetto vs magnum

algida firmasının ürettiği dondurmalardan ikisidir. cornetto isminden de anlaşılacağı üzere kornet üzerinde bir dondurmadır ancak magnum çubuk üzerine çikolata ile kaplanmış dondurmadır. tatları bana göre muhteşemdir ancak magnum bademliyi hiç bir dondurmaya değişmem.

cornetto vs magnum

algida firmasının ürettiği dondurmalardan ikisidir. cornetto isminden de anlaşılacağı üzere kornet üzerinde bir dondurmadır ancak magnum çubuk üzerine çikolata ile kaplanmış dondurmadır. tatları bana göre muhteşemdir ancak magnum bademliyi hiç bir dondurmaya değişmem.

emre belözoğlu

yakın tarihte ırkçılıktan dolayı ceza yiyen fenerbahçeli futbolcudur.

evde paraları koyacak yer bulamamak

hiç boş bir yeri kalmamış adamdır, neresine bakarsanız para görürsünüz.
(bkz: bill gates)

transparan iç çamaşırı

içini gösteren ve içe giyilen giysidir.
(bkz: the don)

at isimleri

yabangülü, şimşek, behlül gibi isimler koyabilirsiniz evcil atınıza.

johnny depp

Johnny Depp (d. John Christopher Depp II, 1963), Amerika'lı oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı, müzisyendir.

felipe melo vs manuel fernandes

yan yana gelemeyecek isimler. fernandes teknik bir oyuncu melo fernandes'in tırnağı bile olamaz. fernandes diyoruz.

(bkz: beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur)

16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçı

beşiktaş her zaman ki gibi favoridir. ancak top yuvarlak maç 90 dakikadır. bundan önceki derbilerde beraberlik ve mağlubiyet alan beşiktaş oldukça azimlidir.

sınıf listesine göre sözlüye kalkmak

korku-gerilim hadisesidir. herkes kalkmaktan korkar ve kalkınca sorunun cevabı bilinmiyorsa sınıftaki zekilerden kopya beklemek olası bir durumdur. genelde listenin en başında veya sonunda olmak avantajlıdır.
(bkz: öğrencini mağduriyeti)

en iyi ingilizce dil eğitimi alınabilecek ülkeler

Amerika en iyisi çünkü ingiliz ingilizcesi hem bazen anlaşılması zor hemde genelde tercih edilen ingilizce abd ingilizcesidir. Ben amerika da öğrendim 3 ay sürdü ama işe yarıyor.
(bkz: Amerikanca)

otobüslerde yapılan garip davranışlar

Kafanın boşluğa düşmesiyle tekrar uyanmak. Herkesin başına gelmiştir, uyumamaya çalışırsın ama uyursun her kafan düştüğünde de uyanırsın işte çok garip olmasa da normalde uykusu olmayan birinin otobüste uyuklaması oldukça gariptir, ve farkında olmadan, tam daldığın anda gaz çıkarman...
(bkz: otobüste sabahlayan adam)

insana koyan şeyler

Markete girip her istediğini aldıktan sonra kasada cüzdanını evde unuttuğunu farkettiğin an.
(bkz: kötü koyuyor)

sabah ilk işi banyo yapmak olan insan

Üşengeç insanları imrendirecek doruk noktasıdır. Temiz olma çabasıdır.
(bkz: benim gibiler)

düz zemin üzerinden alınamayan bozuk para

Okul kafeteryasında genellikle hergün başıma gelen olay. Oldukça sinir bozucu olmasına karşılık, soğukkanlı davranılınca alınabilmektedir.

tırnakları kürek gibi uzatmak

Kumanda pillerini çıkartmaya yarayan ve dikkat edilmezse kırılıp batabilen bir şey.

bir apaçi ağlıyor

ufak bir kızılderili kızın cannonball kasabasının kurtuluşu kutlamalarında sadece ağzıyla değil, yüreğiyle de okuyarak koca sinema salonunu gözyaşına boğduğu şiirdir.

bir apaçi ağlıyor

yahşi batı filminde, bu şiiri okuyan kızın tonlamasıyla ve şiirin dizeleriyle beni benden almış şiirdir..

filmin en yarıcı öğelerinden biridir..
© copyright 2005 - 2026