bugün
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı33
- evde pide yapmak3
- giysi fiyatlarının uçması12
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem4
- osuruktan şiirler42
- arkadaşlar hoşçakalın3
- vedat muriqi5
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek6
- yenilgisiz tek şampiyon5
- fenerbahçe17
- şoförün yan koltuğu4
- archie brown2
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- ismail kartal ın kovulması3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- yar deyince kalem elden neden düşer3
- anne pizzası10
- dinci ve müslüman kavramları8
- zorunlu eğitim12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- babülmendep boğazı3
- akp yeni parti'nin lacivertidir3
- game of thrones taki kerhaneci4
- sözlüğün bugün pek bir sıkıcı olması2
- porno seyrederken kıyametin gerçekleşmesi2
- putin türkmüş11
- porno yıldızlarını alfabetik sırayla sayan kız2
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek5
- temel reis3
- trileçe7
- şakirtlerin özgün müzik dinlemesi2
- sebahattin şirin9
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- melih meriç2
- makyaj yapmadan dışarı çıkan türk kızı2
- cedidacer2
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- türk vatandaşları türktür9
- nervio hamferdi12
- atın zenginlik göstergesi olması2
- true'nin acile kaldırılması9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- motoru olan kaslı çocuk3
- true'nin libidosu neden yüksek7
entry'ler (17)
sığırlıktan başka bişey değil. boşa yer işgal eden insanlar.
madem olayına takık durumdayım ben hala. ulan onca insanla nasıl dalga geçer bu cahil. dünyanın her yerinde var madenler ama 2-3 ayda bir patlama olmuyor oralarda. nesi kader bunun? ne demek abartmayın? senin oğlun türkiye ne halde bilmezken oğlun kadar cocuk yaşta insanlar oraya çalışmaya gidiyorlar. nesi kader lan bunun? recep sen halkı sömürmeyi iyi bilirsin! halkın din konusundaki zaafını kullanmayı iyi bilirsin.
aslında bir ima olmasada çaresizce kurulmuş bir cümle olabilir. halka yapılan hizmetleri oldukça sınırlı hatta bir elin parmaklarını geçmicek kadar sınırlı olduğu için kamera karşısına geçince birşeyler söylemiş olabilmek için kurulmuş bir cümle gibi. halkı bu cümlelerle oyalayıp bir devlet mülkünü daha satmayı planlıyorlardır.
anasını satayım o aletin ben. beyaz adam çalıyorsa onunda anasını satayım. yasaklayamıyolarsa kısıtlama getirsinler şu saçmalığa artık.
yobaz zihniyetinin bir ürünüdür bu suçlama. çnkü din kardeşimizdir onlar. yaklaşık 90 sene önce halifenin ordusuna silah çekmiş bir avuç altın için dedelerimizin kafasını kesen din kardeşlerimizdir onlar. bizlerde sığır'ızdır. bize sövseler amin diyecek zihniyettedir bunu yapanlar. türk oğlu türk olarak. ihh yıda filistinide kınıyorum. israilden ayrıca nefret ediyorum o ayrı.
ihh budalaları arkasında hiç bir güc bulunmamasına rağmen koca israil devletine kafa tuttular olucağı buydu. şimdi bizler mantıklı yorumlar yapınca israil yandaşı oluyoruz.
eger benim ülkemde bu olay üzerine türk bayrağı değilde filistin bayrağı( dedemin katilinin bayrağı) nı asan insanlar varsa israil yandaşıyım ben evet. önce tarihine sahip çıkıcaksın. filistin 1. dünya savaşında da bizi altın için satmıştı. bugünde para sevdası yüzünden bu duruma düştü. ne hali varsa görsün diyorum sadece.
ihh budalaları arkasında hiç bir güc bulunmamasına rağmen koca israil devletine kafa tuttular olucağı buydu. şimdi bizler mantıklı yorumlar yapınca israil yandaşı oluyoruz.
eger benim ülkemde bu olay üzerine türk bayrağı değilde filistin bayrağı( dedemin katilinin bayrağı) nı asan insanlar varsa israil yandaşıyım ben evet. önce tarihine sahip çıkıcaksın. filistin 1. dünya savaşında da bizi altın için satmıştı. bugünde para sevdası yüzünden bu duruma düştü. ne hali varsa görsün diyorum sadece.
imal hatasi canlı. farklı olmayı özenmekten ibaret sanan zihniyet.
tek kötü alışkanlığı kola içmek olduğunu duymuştum.
(bkz: angus youngun kötü alışkanlığı) kendim için uygun bir başlık olabilir.
coca cola içmeyip üstüne birde her yerde anlatarak ve içmemelerini öğütleyerek iş yaptığını düşünür. ancak bunun yanında ellerindeki milyarlık cep telefonları, milyarlık teknolojik aletler ile müslümanlığını kaliteyle buluşturur ki bu kesim milyarlık aletleri kullanırken 'israfın kötü birşey olduğunu' söyler. ilginç bi tezatlık.
haber bültenlerindeki sabit başlığı türk silahlı kuvvetleri'dir. iyi günler mesajından sonra orduya sarmaya başlar ve haber bültenine ayrılan süre bitene kadar orduda olduğunu düşündükleri saçmalıkları sıralar. kesin bi yargı kullanmazlar '' düşünülüyor, iddia ediliyor, sanılıyor...'' gibi kelimeler ile biter cümleleri.
boşnak eleman bile pop tarzında daha iyi kullandı elektro gitarı bundan. insan biraz bilir be şu solo nası atılır.
insanın doğma büyüme olmak istemeyeceği şehirlerden biridir. hiç bir özelliği yoktur. farklı yönlerinden bazıları:
-yaz kış sakaryaspor atkısıyla dolaşan insanlar görebilirsiniz.
-mecburiyet caddesinden başka bi yeri yoktur. ordada her sokak lambası çevresinde kız kesme görevindeki hayvanları görebilirsiniz.
-durup dururken ona buna laf atan tiplerle doludur.
-karma bi toplumdur. her çeşit insan vardır. sanatcılarda burdan cıkar futbolcularda hırsızlarda dini kullananlarda.
-yaz kış sakaryaspor atkısıyla dolaşan insanlar görebilirsiniz.
-mecburiyet caddesinden başka bi yeri yoktur. ordada her sokak lambası çevresinde kız kesme görevindeki hayvanları görebilirsiniz.
-durup dururken ona buna laf atan tiplerle doludur.
-karma bi toplumdur. her çeşit insan vardır. sanatcılarda burdan cıkar futbolcularda hırsızlarda dini kullananlarda.
cahil olsa da oğlununda kendi yolunda gitmesini istemeyecektir büyük bi ihtimalle. oğlunu okula ve okumaya teşvik edecektir. herhangi bir hayata yenik başlama durumu yoktur. hayata 1-0 yenik başlama durumu ülkemizde ekonomik olarak yetersiz bir ailenin cocuğu olmaktır.
bunlardan başka yarışmacı olmasa yinede oy vermeyecegim bir gruptur. önce belli bir tarz tutturmaları lazım. sonra şarkılarında yerel bişeler taşımalılar. daha sonra illa ingilizce diye ısrar ediyolarsa da adam gibi ingilizce konusmayı öğrenmeli. ek olarak gitaristin acilen değişmesi lazımdır.
türk futbolunun terminatörü. görüntüsüyle ve yapısıyla bıraktığı izlenim fabrika üretimi olduğunu anlatıyor.
power rangersi hatırlatmıştır bana. allah iyiliğini versin.
Aramızda karlı dağlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm
edip akbayram - hasretinle yandı gönlüm
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm
edip akbayram - hasretinle yandı gönlüm