bugün
- ona bir şey söyle6
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kız troller6
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- yazarların anlık durumları9
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- avokado yiyen insan8
- çocuklar niye sünnet edilir7
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- kalabalığı seviyor musunuz6
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- mafya kızı olma isteği6
- özel sektör de çalışmak11
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- boğaz ağrısı7
- şeker hastalığı9
- feminen erkek davranışları6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- ellerim bos gonlum hos14
- çiçek abbas2
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- tayt vs mini etek5
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- arapçayı kutsal sanan gerzek5
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- eurovision song contest asia4
- söğüşçü aco7
entry'ler (24)
benim de aralarında bulunduğum fakirler topluluğudur. hepimiz fakiriz hepimiz türküz. sonra yı unutmuşum affola
ateistvaiz, lütfen gerçekçi ol peki o kominist pkk birliğine karşı ne yapabiliyorlar şimdi?
yahu adamın oğlu bir gemicik daha almış öyle ya da böyle çıkması lazım halktan. sigara bir kaç kere zam yaptılar ses çıkmadı buradan giydirecekler işte. durmak yok yola devam...
tgb'den haberi olup da içlerindeki adamların da onlara karşı sevgi beslediğini görmüş olan birinin tespiti olamaz mı?
artık çoğu solcunun direkt kominist veya pkk sempatizanlarıyla aynı saflarda eylemlere katılmasıyla vardığım kanıdır.
güven parkta titreye titreye mendil satan çocuklarla ve karşıya geçtiğinde bin çeşit sosyete ile karşılaşılabilecek şehirdir ankara.
belki de başka çaresi olmadığından burada hayatını yaşadığını veya buna kendini inandıran tiplerdir. not: ya sev ya terk et söylemine maruz kalabilecek bir başlıktır aynı zamanda.
adeta eziliyor gerçekten anadolu üniverstesinin yanında ayrıca elini kolunu sallayan giriyor. bunda tabi hastanenin olmasının payı vardır.
hala anadolu üniversitesinin boyunduruğu altındaki üniversitedir.
hıfzı veldet velidedeoğlu parkıyla anlam kazanan şehir.
elimi ilk tutacak kız.
sadece solcular mı umursanmıyor dedirten başlıktır. şimdiki gençliğin ebeveynlerinin sıkıntılı bir dönem geçirip çocuklarına aman oğlum/kızım sen etliye sütlüye karışma okulunu oku, vatanı sen mi kurtaracan sözlerinden dolayı bitmiş bir gençlik vardır bana göre başlıca sebebi budur.
kendini "ben bunu inancım gereği takıyorum, Allah'ın emridir" falan pişman diye kandıran toplululuğa hitap eder. gerçekten inanç için takılıyorsa makyaj da yapmayacak takan dar pantolonda giymeyecek vs vs .
başbakanın genç nüfus kaygısıyla yaptığı doğru bir tespittir ama millet kendi karnını doyuramıyor bir de karısının çocuğunun karnını nasıl doyuracak?
fırsat bulunca iyi şeyler yapabilen futbolcuydu şimdi ise kendini kanıtlamak için uğraşıyor fenerde ama bencil tutumu dikkatlerden kaçmıyor. gerçi pas atmaya çalıştığında da hatalı pas atıyor. yani kısacası juventusun fenere kakaladığı futbolcudur
Bir fenerbahçeli olarak Türkiye'ye gelsin de tek galatasaraya gelsin dediğim büyük bir futbolcudur. Oyun kurucu özelliğiyle dikkat çeker ama bazen bitirici vuruşları da vardır.
Genel olarak yozgatlıları sevmezler ve kayserililerle birbirlerini kandırma yarışına girerler. Yozgatlıları sevmediklerini şu sözden de anlayabiliriz "ye datlıyı sik yozgatlıyı". Not bu sözü çorumlu bir arkadaşım ilk çorumluların kullandığını söyledi.
Belki de bu tempolu hayatımızda kendimize sadece tuvalette zaman ayırmamızdan kaynaklanabilir. Düşünün en son ne zaman kendinizi dinlediniz?
fenerbahçe'nin bsşında aykut olduğu sürece fenerbahçe'nin zevk vermeyeceği maçlardan bi tanesi.
abd'nin özgürlüğü yanlış anlamasından kaynaklanan bir eylemdir.