bugün

entry'ler (25)

bir sevgili insandan neler götürür

insanlara olan güvencini götürür.

aşık olamama nedenleri

Bir kişinin öyle bir güvenini kırması ki bir dahada kimseyi gözünüzün görmemesi .

gece gece kız yazardan mesaj gelmesi

yakın değilseniz . Aranıyodur o kız.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

"her şey güzül bir günde ölmek için mi ? " TEOMAN

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

eski sevgilime demek isterdim ki "seni boğaz köprüsünde sikerimm kii bütün avrupa ve asya nasıl bir göt olduğunu görsünn " ama artık çok geç

sözlük yazarlarının şu anki halleri

yatağın içindeyim yorganı boğazıma kadar çektim. Boğazıma kadar gelmiş o kadar çok şey varken.. Şükür yinede .

sözlük yazarlarının itirafları

sokaktaki hayvanlara günaydın diyorum .

yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle

gel gece saçlım..

seviyorum deyip ilgilenmeyen sevgili

işi vardır , bi sorunu vardır. Ama ilgilenmemesi için uydurduğu tüm bahaneler boştur seven insan mesaj atar . Oje sürerken yazan kız seviyodur maç izlerken mesaj erkekde. Onlar iyi seviyodur mesela.yani srvgi eşittir ilgi

paranormal activity

çooook korkunçç lannn. Çook korkunç bi film.

yazarların burçları ve yükselenleri

terazi- koç.

dünyanın en kötü duygusu

ihaneti gözlerinle görmek.

sevgiliye günaydın mesajları

"Sabahın ilk gün ışığını bekledim bu gün * karanlıktan aydınlığa geçen küçük bi sınır bu ışık * ama senn gözlerin kadar değerli ve güzel değil. Eğer senle bi gün uyuma şansı yakalarsam asla uyumıcam uyurken seni izlemek istiyorum , nefes alışını dinlemek , sabah sinirli kalkıcanı bilsemde seni bn uyandırmak istiyorum * Günaydınn sevgilim herşeye değersin * " dicem bu sabah.

öğrenince çok şaşırılan bilgiler

insan kanının aslında mavi olup oksijenle tep. Girdikten sonra kırmızı olması

hiç tanımadığın biriyle dertleşmek

yaptım , çok rahatlıyosun. iyiyi kötüyü ne varsa olduğu gibi anlatıyosun çekiniceğin saklıcağın bişi yok . Çünkü ne o seni tanıyo nede sen onu . Hele bide anlattığın kişiyi bi daha görmiceksen tadından yenmezz .

doğum yaparken hissedilenler

bi yerde okuduğum kadarıyla vucudundaki bütün kemiklerin kırılmasıyla aynı acıyı veriyomuşş.

sözlük yazarlarının whatsapp durumları

kafası kadar kendide güzel . Şeklinde

uyandıktan sonra yapılan ilk iş

telefonu yastığın altından çıkarıp sevgiliden mesaj gelmişmi aaaa yine gelmemiş bari işiyekk.

54522222221111111111111111111111

Kimsenin okumaya çalılnadığı yazarın bile neden bu başlığı açtığını bilmediği ; hayat gibi saçma bişi.

hızlı kilo verme yöntemleri

Basit yemiceksin * artı çok hareket ediceksin.
© copyright 2005 - 2026