bugün
B
bahtsizliseli6 yıl önce
dirty talk
taraflardan birinin nededin sen diyerek herşeyi ara vermesi yada bütün konsantrasyonun kaybolarak kahkahayla noktalanan kötü sözler genelde sik ve am kelmeleri kullanılır
B
bahtsizliseli6 yıl önce
devlet yurdunda yapılabilecek kahvaltı
Evet, devlet yurdunda devletin kendi ödediği para ile yapılabilecek kahvaltı bırakıyorum sizlere. (img:#1906621) Teşekkürler devletim.
B
bahtsizliseli7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bahtsizliseli7 yıl önce
jetgil in hanımı
(img:#1750470) (img:#1750471)
B
bahtsizliseli7 yıl önce
jetgil in hanımı
(img:#1750470) (img:#1750471)
B
bahtsizliseli7 yıl önce
turconia
Life dergisinin 1. dünya savaşının olası alman zaferinde olabilecek haritadaki türkiyenin yeriymiş. Floridayı bize vermişler. (img:#1749970)
B
bahtsizliseli7 yıl önce
3 numara saç
herkes denemeli, merakını gidermeli. tabi kızlar hariç. lösemiler mecburiyetten yapıyor bunu. allah kimsenin başına vermesin.
B
bahtsizliseli7 yıl önce
yaran tweetler
(img:#1219423)
B
bahtsizliseli7 yıl önce
yaran tweetler
(img:#1219423)
B
bahtsizliseli7 yıl önce
2018 yks tercih sonuçları
Açıklayın artık bu hayatın heycanı meycanı yok..
B
bahtsizliseli7 yıl önce
berat albayrak
`rte`nin damadı, `sadık albayrak` ın küçük oğludur.
B
bahtsizliseli7 yıl önce
berat albayrak
`rte`nin damadı, `sadık albayrak` ın küçük oğludur.
B
bahtsizliseli7 yıl önce
aya nakamura
10 mayıs 1995 doğumlu Malili şarkıcı. "Djadja" isimli şarkısı gayet hoştur. Dinlemelisiniz. Şarkı linki : https://m.youtube.com/watch?v=iPGgnzc34tY Not : Bu kız benden 3 yaş mı büyükmüş vay amk. (img:#1721073)
B
bahtsizliseli7 yıl önce
uzak mesafe ilişkisi
aradım mamafih bulamadım.. insanın canını acıtmaktan ba$ka bir i$e yaramayan bir ili$ki $eklidir..bir kamyonun arkasına baglanıp yava$ yava$ can vermenizle e$degerdir..
B
bahtsizliseli8 yıl önce
kedi yavrusu
(bkz:enik)
B
bahtsizliseli8 yıl önce
21 haziran 2018 arjantin hırvatistan maçı
inşallah Hırvatistan yener bu kekoları. Şansları yüksek.
B
bahtsizliseli8 yıl önce
18 haziran 2018 belçika panama maçı
iki zıt kutbun oynayacağı karşılaşma. Belçika için bir nevi sınav maçı niteliğinde. Kendilerini gösterip rakiplerine hodri meydan diyecekleri maç olup 7-0 gibi bir skor bekliyorum.
B
bahtsizliseli8 yıl önce
dünyanın en güzel kızı
[bkz]adriana lima[/bkz] oldugunu soyleyenlerin sayisi bir hayli fazladir..
B
bahtsizliseli8 yıl önce
dişlerini altın yaptıran insanın amacı
Gerçekten anlam veremedigim amactir. Tanıdığım bir kadın var ozbek dedemle evlendikten sonra tüm dişlerini altın yaptırdı azerilerde de var bu durum. Hayır neden yani?
B
bahtsizliseli8 yıl önce
dişlerini altın yaptıran insanın amacı
Gerçekten anlam veremedigim amactir. Tanıdığım bir kadın var ozbek dedemle evlendikten sonra tüm dişlerini altın yaptırdı azerilerde de var bu durum. Hayır neden yani?
B
bahtsizliseli8 yıl önce
demet akbağ
`yılmaz erdoğan`'ın olmazsa olmaz yoldaşlarından biri. ciddi oyunuyla güldüren, performansıyla tercih edilen oyuncu. lütfiye~bir demet tiyatro~, feriştah~bir demet tiyatro~, siti ana~vizontele~, firuze~neredesin firuze~, gülseren~sen hiç ateş böceği … devamını gör
B
bahtsizliseli8 yıl önce
derin talu
bu kız 14 yaşında mı şimdi? (img:#1588972)
B
bahtsizliseli8 yıl önce
elsa jean
mühim bir kardeşimiz.
B
bahtsizliseli8 yıl önce
ermenilerin hayvan gibi yakışıklı olması
(img:#1674396)
© copyright 2005 - 2026