bugün
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- türk müsün türkiyeli misin12
- nasıl birisiniz6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- gecenin rap şarkısı3
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- ayrılık6
- yazarların ruh hali3
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- rüyada nervio yu görmek8
- köfteci yusuf2
- gecenin şarkısı3
- ölüm5
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- hırvatistan12
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ispanya daki göçmen krizi8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- issız bir yerde tatil yapmak2
- favori coldplay şarkınız4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- yunanistan29
- aylık 513 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- sırt kaşınması2
- her gün alkol almak4
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- akp ve mhp sol partilerdir3
- sözlükteki derin yapılanma4
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek3
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- gecenin güzel olması2
- cırcır böceklerinin hala ötmesi2
- ne mutlu türküm diyene3
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
Seks kamuflajı.
Seksin alevlendirdigi diye düşünürsün ne yazık ki karşıdaki senin düşündüğün gibi düşünmüyordur.ona göre sikişmektir adı, sana göre aşk. Çift taraflı yaşanmayan.
lisede açlık, üniversitede seks, iş hayatında da metrestir.
"aşk dediğimiz travmatik duygu, seksin estetik halidir" diyor prof. dr. arif verimli.
bende katılıyorum.
bende katılıyorum.
geçici bir hevestir. seks için olması gereken düşünce yapısı.
tecavüze uğramış kavramların en büyüğüdür.
seks ihtiyacının bedava karşılanmasına verilen isim olmuştur.
seks ihtiyacının bedava karşılanmasına verilen isim olmuştur.
bir kelime öğretenin kulu kölesi olmaktır.
tek bir insan olmaktır.
çok sevince aseksüel olmaktır.
diğer uyaranlara kapanmaktır.
ölene dek bir elin tutuşuna tir tir titremektir.
tek bir insan olmaktır.
çok sevince aseksüel olmaktır.
diğer uyaranlara kapanmaktır.
ölene dek bir elin tutuşuna tir tir titremektir.
Duygusal seks.
günümüzdeki beşeri aşkın tanımı para ve sekstir.
Romalıların seksi bedavaya getirmek için uydurdukları yalandır.
Seks bahanesidir.
Seks ile bir bütün. Tabi evlenince.
Sarm'aşık'tır.
Yersen. seks oglum hepsi, mangal komurunde turk kahvesi varken gereksizdir.
Yersen. seks oglum hepsi, mangal komurunde turk kahvesi varken gereksizdir.
"Derkenar"
"Sevdiğini başkasından kıskanan biri"
Sadî anlatıyordu:
'Henüz toy bir delikanlıydım. Siraz'da bir kızı sevmiştim. O da bana ilgisiz değildi. Birkaç kez de buluşup konuştuk. Sonra araya ayrılık girdi. Ben gurbetlere gittim. On yıl onun aşkıyla coşup taştım, hasretiyle yanıp kavruldum. Nihayet yurduma geri döndüğüm vakit ilk işim onu aramak oldu. Beni görür görmez başladı siteme:
- A Sadî! Meğer ne kadar vefasızmışsın! Bunca yıl geçti aradan, ne bir haber, ne bir mektup!..
Ona dedim ki:
+ Ey sevgisi kalbimde yer edinen selvi boylu! Senin yüzünü görme bahtiyarlığından ben mahrum iken, o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?!..
Bu aşktır.
Aşk denilen kavram karmaşası veya duygu karmaşası hakkında milyonlarca şiir milyonlarca söz yazılmıştır.
Hepsi nicel tanımlar nicel yazılardır.
Çünkü duygular hakkında yapılan herhangi bir yorum yüzde yüz kişiseldir.
Aşkın belli bir metası vardır.
Belli bir işleyişi yoktur ama.
Her an her yerde ortaya çıkabilecek bir duygu iken reenkarnasyona da inansa kişi belki de hiç gelmeyecek bir duygudur.
Yüzyıllar geçtikçe aşk denilen şey saydamlaşmaya başladı.
Önceden kapalı sürgülü bir kapı iken şimdi cam gibi.
Günümüzde aşk denilen şeyin seks ile anıldığı, Sevişmenin aşk olduğu bir anlayış var. Yok mu? Var amina koyim.
Etrafınıza bir bakın!
Sizce o el ele tutuşup birbirlerine sarılan insanların birbirine aşık olduğunu mu saniyorsunuz? Ben sanmıyorum.
Hani diyorlar ya ön yargılar kötüdür.
Bazen ön yargılı olmanız gereken yerler vardır. Sürekli iyimser olmayın kötümser de olun. işte o zaman o yosun tutmuş aptalliktan kurtulursunuz.
Aşk? Ne kadar saçma bir şey olmuş.
Sosyal medyaya bakıyorum.
Herkes aşk acısı çekiyor.
Hayata bakıyorum.
herkesin sevgilisi var.
O zaman;
Kim ulan bu aşk acısı çeken pzevenkler?
"Sevdiğini başkasından kıskanan biri"
Sadî anlatıyordu:
'Henüz toy bir delikanlıydım. Siraz'da bir kızı sevmiştim. O da bana ilgisiz değildi. Birkaç kez de buluşup konuştuk. Sonra araya ayrılık girdi. Ben gurbetlere gittim. On yıl onun aşkıyla coşup taştım, hasretiyle yanıp kavruldum. Nihayet yurduma geri döndüğüm vakit ilk işim onu aramak oldu. Beni görür görmez başladı siteme:
- A Sadî! Meğer ne kadar vefasızmışsın! Bunca yıl geçti aradan, ne bir haber, ne bir mektup!..
Ona dedim ki:
+ Ey sevgisi kalbimde yer edinen selvi boylu! Senin yüzünü görme bahtiyarlığından ben mahrum iken, o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?!..
Bu aşktır.
Aşk denilen kavram karmaşası veya duygu karmaşası hakkında milyonlarca şiir milyonlarca söz yazılmıştır.
Hepsi nicel tanımlar nicel yazılardır.
Çünkü duygular hakkında yapılan herhangi bir yorum yüzde yüz kişiseldir.
Aşkın belli bir metası vardır.
Belli bir işleyişi yoktur ama.
Her an her yerde ortaya çıkabilecek bir duygu iken reenkarnasyona da inansa kişi belki de hiç gelmeyecek bir duygudur.
Yüzyıllar geçtikçe aşk denilen şey saydamlaşmaya başladı.
Önceden kapalı sürgülü bir kapı iken şimdi cam gibi.
Günümüzde aşk denilen şeyin seks ile anıldığı, Sevişmenin aşk olduğu bir anlayış var. Yok mu? Var amina koyim.
Etrafınıza bir bakın!
Sizce o el ele tutuşup birbirlerine sarılan insanların birbirine aşık olduğunu mu saniyorsunuz? Ben sanmıyorum.
Hani diyorlar ya ön yargılar kötüdür.
Bazen ön yargılı olmanız gereken yerler vardır. Sürekli iyimser olmayın kötümser de olun. işte o zaman o yosun tutmuş aptalliktan kurtulursunuz.
Aşk? Ne kadar saçma bir şey olmuş.
Sosyal medyaya bakıyorum.
Herkes aşk acısı çekiyor.
Hayata bakıyorum.
herkesin sevgilisi var.
O zaman;
Kim ulan bu aşk acısı çeken pzevenkler?
seksi bedavaya getirmek için evvel zaman içinde kalbur saman içinde ortaya atılmış en büyük yalandır.
romantizmi beraberinde getirir.
romantizm de erotizmi.
erotizm ise cinselliği. yani seksin ta kendisini.
görüldüğü üzere aslında aşk, çarkın dönebilmesi için topluma aşılanmış, üzerine ''aşıkların'' dahi taşıyamayacakları uhrevi anlamlar yüklenmiş bir efsane.
cinslerin, hele ki kadınların tek başına romantizm, erotizm veya cinsellik arzuladıklarını söylemeleri neredeyse imkansız. çünkü utanç verici olduğu düşünülmekte. bu tür güdüleri aşk kelimesi ile örtüp, süsleyip masumiyet kazanmak ise gayet kolay. belki toplum baskısı belki de özgüvensizlik asıl ihtiyacın ne olduğunu belirtmeye en büyük engel. senin aşk adı altındaki asıl arayışın yukarıda sıraladığım üç eylemden biri dolayısıyla hepsi.
romantizm de erotizmi.
erotizm ise cinselliği. yani seksin ta kendisini.
görüldüğü üzere aslında aşk, çarkın dönebilmesi için topluma aşılanmış, üzerine ''aşıkların'' dahi taşıyamayacakları uhrevi anlamlar yüklenmiş bir efsane.
cinslerin, hele ki kadınların tek başına romantizm, erotizm veya cinsellik arzuladıklarını söylemeleri neredeyse imkansız. çünkü utanç verici olduğu düşünülmekte. bu tür güdüleri aşk kelimesi ile örtüp, süsleyip masumiyet kazanmak ise gayet kolay. belki toplum baskısı belki de özgüvensizlik asıl ihtiyacın ne olduğunu belirtmeye en büyük engel. senin aşk adı altındaki asıl arayışın yukarıda sıraladığım üç eylemden biri dolayısıyla hepsi.
aşk diye birsey yoktur. yok olan seydir. sadece cikarlar var. seks var. butun bunlarin yuzunden beklentiye girip beklentilerinin bosa ciktigini gorup aci cekmeye ask derseniz anlarim , ama oyleyse bile bu askin salaklik oldugunu gostermezmi? ne diye birseyler bekler ki bir insan diger insandan? aslinda kendi kendine yetebilirken neden? buna da ask derseniz anlarim , ama oyleyse ask rahat batmasi demektir. yani ne yaparsaniz yapin ask bir b. ka yaramaz birseydir.
afedersiniz ama buna inananınızı ben şeyyapim yani. inanın bana aşk sadece kapitalistlerin uydurduğu birşey vede tabiki seks meraklılarının geçin şunu yahu aşk diye birşey yok önemsemek var fazla sevmek var aşk kesinlikle şişirilmiş bir balondur yok dağlar delinmiş uğrunada falan filan bilmiyorum bence bu konuyu defalarca kez düşün buna inanmayın.
sekstir. fazlası değil. o sebeple aşk yerine seks kelimesini kullanmayı tercih ederim. çünkü aşk denen ve tarifi yapılan duygu ütopyadır yoktur.
Aşkın sözlükteki anlamı bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusudur. aşkın ilk evrelerinde beynin seks güdüsü ve bağlılık gibi bölgeleri aktif hale gelir. Aşık olduğumuzda beynimiz bol miktarda dopamin salgılar, vücudumuzdaki serotonin oranı ise azalır. Aynı etki obsefif-kompulsif bozukluklarda da gözükmektedir. Bazı bilim adamları 18 aydan 4 yıla kadar değişen bir sürecin ardından, insan vücudunun bu kimyasallara alıştığını savunur. Aşk kimyasallarına karşı bir bağışıklık kazanıldığında ise tutkulu romantizm yavaşça etkisini kaybeder. ilişkinin bu aşamasında beyniniz endorfin üretir ve endorfin daha çok morfin gibi uyuşturucu bir etki yaratır. Salgılanan endorfin ya bağlılığı artırır ya da memnun olunmayan durumlar olduğu takdirde aşkın bitmesine zemin hazırlar. görüldüğü gibi aşk hiç de birilerinin dediği gibi bir sanrı ya da yanılsamadan ibaret değildir. kalp, böbrek gibi gerçektir.
Gereksiz bir duygu. Hiç eksikliğini hissetmedim. Seks gibi değil.
para vermeden seks yapma yoludur.
Seks içindir.
gerçekten artık var olduğuna inanmıyorum.
istiyorum inanmak ama olmuyor işte ben de bir iş yok ama çoğu erkeğin aklı başka tarafta.
karşısında ki kişyi düşünmeden davranıyorlar evet belki kızlar da böyle ama bizim yüzdemiz daha az bu konu da zaman mı çok değişti insanlar mı yoksa ortam mı.
vicdanımıza yada aklımıza ne oldu bizim anlayamıyorum artık ben akılsız ve vicdansız gibi davranıyoruz.
bence aşkın adını değiştirmişler onun tanımı seks falan olmalı yada sizin bulduğunuz o değerli şeyi ben bulamıyorum.
sadece üzülüyorum..
istiyorum inanmak ama olmuyor işte ben de bir iş yok ama çoğu erkeğin aklı başka tarafta.
karşısında ki kişyi düşünmeden davranıyorlar evet belki kızlar da böyle ama bizim yüzdemiz daha az bu konu da zaman mı çok değişti insanlar mı yoksa ortam mı.
vicdanımıza yada aklımıza ne oldu bizim anlayamıyorum artık ben akılsız ve vicdansız gibi davranıyoruz.
bence aşkın adını değiştirmişler onun tanımı seks falan olmalı yada sizin bulduğunuz o değerli şeyi ben bulamıyorum.
sadece üzülüyorum..
aşkı tanımlayacak kadar mal değilim ama aşkla yapılan seksin, öncesi ve sonrası muhteşemdir. vajinadayken çıkan penisin öyle bir etkisi vardır ki yanlışlıkla başka yerlere dokunsa da sanki orgazm ediyor gibi kıvratıyor. üzerine boyun altından başlayan öpücük macerası, arada hatun ölecek diye korkuyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar