bugün

Aşk, Ne lüks arabalar ne sporlar...
Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle, neşeli çığlıklarını duyarak ha düştük ha düşeceğiz diye...
Ünlü bir şarkıcı olup, herkesin beni dinlemesini değil,taşlı bir kıyıda, ateşin önünde, fısıldamak istiyorum şarkımı sana makamlı makamsız..
Lüks lokantalar, vitrinde yemek gibi geliyor bana.inan arabesk değil, yarim ekmek kaşar üstü kola paylaşmak
istiyorum seninle...
Tüm kitapları okuyup, yazarlarıyla tartışmak değil, Gece yatağımızda sarmaş dolaş, okuyup tartışmak bir kitabı. Senin fikirlerinle benimkilerle yoğurmak, benimkilerle seninkileri...
Bir sır vereyim sana, insanlar bilmiyorlar ama; ruh sevişir bedenden önce.
Geceler bizim.Ne su yatağı, ne mobilya, yatak odasında aşk ...
Yer yatağı sıcak gelir hep bana, ve çiçek, aldırma odayı oksijensiz bırakır çiçek diyenlere.
Onlarca yastık istiyorum aşk, yatak odamıza rengarenk, aldırma zevksiz olur diyenlere, Zevkli, içten duygu anlatımıysa, herhangi bir konuda; zevksiz bir şey yapamayız...
O kadar yoğunki duygularım sana....
Ne lüks villalar istiyorum onlarca odalı, ne dev malikane, ne yalı Duvarı olsun yeter metrekaresi önemli değil...
Bak bir sır daha sana, Eşlerin mutluluklarını, huzursuzluklarını, karakterlerini,geçmişlerini bir evin duvarı anlatır.
Bomboşsa duvarlar, ruh yoktur ikisinde de... Sadece yetmiş seksen yıl yasayacaklardır zaten.
Bizim, fotoğraflarımız olacak en sevgili anlarımızda çekilmiş,mutlaka gülerken.
Senin bana, benim sana hediyelerimiz olacak asılan, çirkinde olsa kendi elimiz değmiş resimler, Belki alçı kalpler, belki bir senin bir benim boyalı ellerimizle kaplayacağız duvarımızı rengarenk..
En güzel aşk şiirleri sana olacak
Duvarlarımız yalan söylemeyecek, buram buram yaşam sevgisi kokacak...
insanlar mutsuzlar sevgili, her şeye açlar ve doyumsuzlar...
Bense, bir tek seni istiyorum, bir tek seni aşk ...
Çünkü, sen benim her şeyimsin aşk, aşkım.....................

http://www.neleryokki.com/sevgilim/degerlisin.htm
aşkın seksten önce geldiği tek yer sözlükmüş.. (uludag sözlük mü acep) *
bu devirde artık pek kalmayan soyut olgu. insanın hakikaten pek fazla bilmese de "nerde o eski aşklar, aşıklar" diyesi geliyor. şimdi bakarsanız, artık kızlar ve erkekler birbirleriyle flört ederken*"karşımdaki kişiyi seviyor muyum" diye bakmıyor. artık öyle bir devir olmuş ki ;
kızlar, çıktığı erkeği nasıl sömürürüm, nasıl parasını yerim vs. şekline düşünürken ; erkekler için ise artık seks oldukça önemli bir konu olmuş durumda. "çıktığım kızdan nasıl faydalanırım, onu nasıl istediğim gibi kullanırım" diye düşünüyorlar, tabii bunda kızların da her çıktığı erkeğe 'ileride evleneceğim erkek' gözüyle bakmaları da önemli bir etken..

velhasıl, artık "biz aşığız.", "gerçek aşkı bulduk" diyenlere pek inanmıyorum... maddiyata bağlı sevgi artık nasıl aşk oluyorsa...
dipnot : bu söylediklerim 'herkes için doğrudur' şeklinde değildir, sadece yaptığım bir genellemedir...

büdüt : Ehi ehi. Deliler gibi aşığım, aşk vardır, evet. He he.
seks hardware* ise aşk software*'dir. aşk bir soyutlamadır; ama ne kadar yok desek de arka planda kaba saba, binary mantığından başka şeyden anlamayan, ancak o olmadan da hiçbir şeyin var olamayacağını bildiğimiz bir mekanizma durmaktadır: seks. güzele aşık oluruz değil mi hep? seks imgelerimizdekiler de güzel insanlardır, ama hep bir çelişki sürer gider bu alışverişte. ne seks olmadan yapabiliriz ne de aşık olduğumuz güzellikle seksi bütün gerçekçi hayvanlığıyla düşünebiliriz. aslında aşk, seksin bir sonraki adımıdır. ama biz şu anda bu adıma tam anlamıyla geçebilmiş değiliz. seksin verdiği haz, evrimin bize ürememiz için verdiği en cömert bahşiştir hatta ne kadar rahata düşkün olduğumuzu bildiği için rüşvettir bile. düşünün, seksten hiç zevk almasaydık, bu yorucu ve tiksindirici* işe haftada en az bir kere girişmeyi neden isteyecektik ki? düşüncelerimin bana verdiği yetkiyle diyorum ki: bir gün gelecek seks bitecek ve güzellik gerçek tanımını bulacak.

ön edit: bu entry ye doğru çok taş atılır, na buraya yazıyorum; ama acımaz çünkü bumerangım bumerangsın bumerang...
bazen hic tanimadigin biriyle bakismak .bazen karinizla (gbkz: romantik) bir aksam yemegi. kimi zaman ise belediye otobusundeki ufak dokunuslar. bazen ise hic tanimadiginiz bir fahiseyle seks yaparken onun tatmin olmasi. bazen allahi hissetmek. ama su kesin ki hayatta en cok mutlu eden seydir ask. o gelince her sey manasizlasir. ugruna dokulen butun kanlar unutulur. o varsa her sey vardır. o yoksa hayat bır probemler yıgınına donusuverır.
ask ı süslü ve estetik biçimde tanımlamak yerine daha felsefik tanımlamak gerekirse aşk, umut etmenin farklı bir boyutudur. tıpkı montaigne 'in söylediği gibi "aşk arzulanan bir varlıkta bulacağımız bir tada susamaktan başka bir şey değildir". felsefik açıdan aşk, arzulan varlığın tadına varılınca biter. bundan sonra birlikte olma isteği ön plana çıkar. birlikte olma isteği seks, zevkin başka bir boyutudur.

biraz da kendimize "zaten seks/üreme isteği bütün canlılarda var, o zaman neden aşk var?" diye sorarsak. bizi yaratan varlığın insanların üremesini hayvanların üremesinden farklı kılmak için aşkı yaratması pek akla yatkın düşmektedir.
" aşk; seks, duygu ve sosyalliğin bir araya gelmesidir." jelibonur.
Herkesin tadması gereken bir duygu *
Bilim adamları aşkı maddesel bir bağımlılık olarak tanımlamış ve kanıtlamıştır.
Aşkı tetikleyen de tutkudur, tutkuyu tetikleyen en büyük etki de seksdir
Seksten sonra sevgiliniz kenara çekilip sigara yakmıyor ve siza sarılıp dinleniyorsa evet size tutku dolu bir aşk duyuyordur.
Bu maddesel bağımlılık olayına verebileceğim örnek aşık olduğunuz kişinin yanında heyecanlanmak, dokunma, konuşma isteğidir..Bilim adamları hormonel ve daha geniş kapsamlı açıklamışlardır ve kanıtlamışlardır.

"Yalan dostum aşk diye bir şey yok." diyenlere uçan tekme atarım. * *
Özetle, müptelası olmak zorunda olduğumuz duygu...

(bkz: hormon) (bkz: seks) (bkz: tutku)
ask gecici bir sure ile hissedilen guzel bir duygudur. evet cok klise olacak ama ask kesinlikle yerini saygi ve sevgiye birakir. ama ask nedir sorusuna cevap ise sunlardir.

ask; hakikati vasitasiz gorebilmektir (mevlana)

ask; dunyadaki tum kadinlari bir kadin ile aldatmaktir.(benim arkadas)

ask; bir kisinin gozundeki kirpigini temizleyerek elde ettigin mutlulugu dunyadaki en seksi erkek veya kadinla seks yapmaya degismemektir.(bu benim tanimim)

asik insanin gozu kordur ve kilavuzu deliliktir.(bir masal)
yalan dostum aşk diye bir şey yok aşk yok seks var.
oglan kızı sever, kavusurlarsa seks olur kavusamazlarsa ask.
seksi bedavaya getirmek isteyenlerin soylemis oldugu yalandir.
aşksız geçen bir ömür yaşanmamıştır diyenlerden değilim. yüce ve zevkli duygular var, dostluk, arkadaşlık, aile sevgisi ve dayanışması, çalışmak, para kazanmak, spor yapmak, okumak, tartışmak, balık tutmak gibi. ama aşklı bir hayat da gayetiyle kıskandırıcı ve özendirici. biraz önceki örneklere seks yazmadım çünkü aşkı seksten ayıramam. aşık olunursa seks yapılır, seks yapılırsa da aşık olunur ya da bir büyüyle hoşlanılır kimle seks yaparsan yap eğer iyi gittiyse, çok ihtiyacın varsa, uzun bir açlıktan çıktıysan veya sadece adamın ya da kadının kaşını burnunu ağzını güzel bulduysan, iyi ve doyumlu şeyler hissettiysen. aşk seksi seks aşkı doğurur.
aşk duygusunu başka hiçbir şeye değişmemek gerek. çünkü gerçekten de doğal aşk seks kadar doğal ve kolay bulunmuyor. aşkı bulamayanlar seks yaptıklarına aşık olabilirler, bu bir öneri. aşkı bulanlarsa çok az bir seksle de olsa yetinebilirler. ama çok fazla bir seks de fazla gelmeyebilir. tabii son iki cümle başka bir araştırmanın konusudur.
herkesin bir şey sandığı özünde veletliğimizden kelli bize pompalanan film, söz,müzik, olayımsılar sayesinde kafamızın içinde var olan dogmatik kavram.iyi anlaştığın ya da kötü anlaştığın insan vardır.eğer iyi anlaştığın insanla sevişebiliyorsan aha bu da aşktır.sevişemiyorsan arkadaştır kankadır falan filandır.niye bu kadar kıllandırıp peri masalı haline getirmeye çalışıyorlar, neden bu kadar abartıp kendilerini yoruyorlar anlaşılmaz.ben de inanmadım mı vaktiyle inandım ama vakit kaybından başka birşey değilmiş kuru kuru aşk.anlaşmakta lazımmış.haa tabularına sığınıp sevişen insanlara orospu ya da hiç kızın geleceğini düşünmez mi diyen insanlar bana aaa hayvana bak aşkla seksi aynı şey zannediyor diyebilir. ama bu insanlar mahkumdur kafalarındaki dogmalara. yazık lan der geçerim.son olarakta hepinizi yanaklarınızdan öperim.*
lisede leyla ve mecnun'u işliyoruz. konu doğal olarak aşka geldi. lise hocamız kendisini geliştirmiş biriydi. mevlana'dan ve bir çok yazardan alıntı yapıyordu.coştukca coşmuştu, cümlelerin sonunda bize pencereden dışarı bakmamazı söyledi. yetmiş seksen yaşlarında bir amca gene kendi yaşlarında bir hanım teyzeyi tekerlekli sandelyeyle hastaneye götürüyordu. bir süre izledik. hocamız 'işte aşk budur!' dedi. onbeşinde onaltısında tutkulu aşklar yaşadığımızı öne süren biz avanaklar gerçek aşkı görmüştük. gene hocamızdan öğrendiğimize göre haftada iki defa yağmur yağış demeden, durumları kötü olduğu için bu şekilde diyalize gidiyorlarmış. evet sözlük yazarları ; işte aşk budur
elemanın birine göre, 'seksi beleşe getirmek için uydurulmuş büyük bir yalan'mış. *
boktan bir duygulanım. boktan olmasının nedeni güzellikle alakasının olmaması. neden aşık oldun sorusuna verebildiğim tek cevap; diğerlerinden farklı olması. en guzeli, en seksisi, en zekisi bile onun yerini tutmuyor, hani unutabilmen için yerine koyabileceğin bir kişi yok, çok boktan bir durum. boktan ama güzel... aşık olmadan önce bir düşünün demek isterdim ama vaktiniz olmuyor. giren girmiş oluyor. hayatınız onun oluyor çünkü onsuz bir şey olmuyor.
sırf seks yapmak için ilişkiye verilen isim.
seksten ötedir. sekse en uygun ortamda aklından seksin s'sini geçirmeyip sadece sevgiliye sarılma isteğidir belki de.
sosyal eksiklik******* veya ihtiyaçlarınızı tamamlayacak**** insanı bulduğunuzda hissettiğinizdir.** evet bu kadar düz ve basit bir tanımı var bunun.

ilk görüşte aşk denilen hadise ise** gördüğünüz insanın sizinle iyi anlaşabilecek biri gibi gözükmesidir. veya yüz hatlarının verdiği duygunun size sempatik gelen bir duygu olmasıdır. yüz hatlarıyla ne alaka ilk görüşte aşk demeyin. insanlar aşkın ciddiyete,samimiyete ve güvenilebilirliğe bağlı olmasını isterler. örneğin bana sevimli ve konuşkan görünen bir gülüş oldukça çekici gelmektedir ve gördüğüm an aşık olurum. en güzel örneği için how i met your mother'ın yıldızı alyson hannigan namıdiğer lily'i gösterebiliriz : görsel
kendisi aşırı seksi falan değildir veya süper güzel de değildir. ancak gözüme hoş görünmektedir. bunu çözümlersek şahsımın sıcakkanlı görünen kızlara karşı zaafı olduğu söylenebilir. ama ilk görüşte aşk olayının falsosu zaten budur. hiç bir şey göründüğü gibi olmayabilir.
*seksi olmak ise apayrı bir konudur. abazan dediğimiz insan* erkek için konuşmak gerekirse önce boya, suratın simetriğine ve kalçalara bakar ve çıkmış olmak için çıkmak eyleminin başrolünü de kendisi oynar. örneğin lucy liu bana hiç de çekici gelmemektedir. dibim düşmemekte veya resmini açıp uzun süre bakmamaktayım. lakin kendisinin müthiş bir fiziği vardır.
görsel
bu örneğin abartı olduğu kabulümdür. ancak anlatmak istediğimi vurgulamak için yeterli. velhasıl diyeceğim seksi kızları* ilk görüşte hissedilen duygunun adının aşk değil seksapellik olduğudur.*
ama zaten herkes kime aşık olduğunu kime seks malzemesi gözüyle baktığını biliyordur. hep erkekler için konuşmuşken güzel bir örnekle kapamak istiyorum. dişilerin daha duygusal olduğu söylenir. seks ile ilgili düşünceleri 2. plandadır gibi söylentiler hep var. (bkz: alexander rybak) erkek grubu olarak dediğimiz gibi kendisi yakışıklı değildir. ancak güven veren ve eğlenceli bir surat ifadesi vardır, ki bu da ilk görüşte çoğu kızın aradığı ve aşkı ateşleyen şeydir.

kısacası* açıklaması zordur. yaşadığınız da yaşadığınızın aşk olduğunu anlarsınız. ancak ilk görüşte aşk diye bir şey yoktur vesselam.

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
artık strateji oyunları gibi yaşanıyor. varlığı veya yokluğu konusunda kafa yoracak değilim. zira aşk kafa işi değil. aşk yürek işi. yüreğimi yoruyorum her dem. kalbimi, ruhumu...
yetişeceğim, yetişebileceğim koca bir hayat var. ne seks umrumda ne de libidom. ben, kafamı göğsüne koyduğum kadınımın kokusunu içime çekip de huzuru tadamayacaksam, neye yarar ereksiyonlarım, orgazmlarım.

aşk var mı ya da yok mu diye kafa yormayacağım. zira aşk yürek işi. ben kafamı ve kafamın içerisindeki aklı kaldırıp attım ilk aşık olduğum gün. o gün bu gündür deliyim.
romantik takılmak gerekirse, hayalin başladığı yerdir.

realist takılmak gerekirse, bedava seksin başladığı yerdir.
seks gibi hayvani bir içgüdüyü anlamlı kılan his.
küçük iskendere göre aşk: bütün duygu ve düşüncelerin grup seks yapması ve aynı anda orgazm olmasıdır.
kocaman bir yalandır. gerçek olan 3 şey vardır. sevgi, saygı ve seks
1234...6
© copyright 2005 - 2026