bugün
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak16
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- uysaljakoben25
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- beyaz tenli olmak2
- soul calibur3
- petzold'un aynalar no 3 filmi3
- reha muhtar26
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- murat soner4
- istiklal partisi2
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler2
- dünyanın sonu5
- yazlıkçı teyzeler4
- ezdirmem sana kendimi den sonra yapilabilecekler2
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- ispanyolca seviyesini bir cümle ile belli etmek3
- masumiyet körlüğü5
- evlilik masrafları17
- gece yıldızları izlemek5
- vincenzo italiano5
- bitcoin2
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- kadınların aradığı erkek modeli11
- mafyaya özenmek3
- sözlüğe yeni gelmiş numarası yapan eski yazar4
- katatespizartmasi9
- fedoncu terör örgütü2
- kendini dinlemek5
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- penis deliğinden içeri giren kene10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- mokv geldi mi8
- özgür özel mallığı6
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- göt deliği yalatmak11
- ezdirmem sana kendimi2
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- gocu34
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- gül gibi kız olma kriterleri9
- en gey özelliğiniz10
- sahte yatırım çetesine dev operasyon2
entry'ler (83)
bir an önce katılmak istediğim topluluktur...
(bkz: önemli olan boy değil soy)
ben demiyorum taptığın hırsız diyor.
ben demiyorum taptığın hırsız diyor.
bence bu adam zeki, ayrıca sürekli burayı takip ediyor da olabilir. neden bilmiyorum ama, aslında önceden kendisini gördüğümü hissediyorum bi yerlerden tanıdık geliyor. uzun süre yakalanamayacağı bence aşikar, lakin emin değilim. adam belki de bizim aramızda dolaşacak, şehirlerde ve onu fark etmeyeceğiz... göreceğiz!
kıçını gösterecek şekilde giymediği sürece ortada izin verilecek bir durum yoktur. ayrıca giysin kardeşim! eşim, sevgilim değil mi? ancak benim sevgilime ve başkalarının sevgilisine bakıp elinizi sikersiniz siz bu kafayla. başlıktan da belli oluyor ki tek siktiğiniz şey eliniz. amına kodumun 31'cileri sizi.
29 yaşındadır kendisi.
böyle bir ayar yoktur. yani bahçeli'nin böyle bir ayarı yoktur. twitter'da bir kullanıcı başbakana mention atarak vermiştir ayarı, sonra inciciler bahçeliyle capsini yaptığı için herkes ayarı bahçelinin verdiğini sanmaktadır (bkz: tag)https://twitter.com/premi...status/343741819768672256 bahçelinin bu tweetten önce ayarı verdiğini kanıtlayana para ödülü de vardır.
hiç bir zaman yapamadığım eylemdir. 360p'nin üstüne çıkamadık daha. öyle fakiriz.
kızlarım başörtülü oldukları için türkiye'de okuyamadı diyen rte'ye "oğlunuz da mı başörtülüydü" ayarını vermiş twitter yarı trollü. ne olduğu belli değil ama troll gibi. her neyse efendim kendisinin bu ayarı inci'de yapılan caps'lerle bahçelinin olmuştur adeta. bu da ayarının linkidir https://twitter.com/premi...status/343741819768672256 (bkz: oğlun da mı başörtülüydü)
başlık:annenizi evde kapıcıyla yakalarsanız ne yapardınız 1.beyler cevapları alalım. 2. buraya gelip başlık açardım
panorama özelliği ile 28 megapiksel fotoğraf çekebilen iphonedur. apple'ın yeni a6 chipine sahiptir. 4 inç ekranı vardır. ekranı 326 ppi'lık bir değere sahiptir. apple bu telefonun konsol oyunlarıyla aynı kalitede oyunlar oynatabileceğini de iddia ediyor. bu arada iphone 5 türkiyede 28 eylülde satışa sunuluyor, fakat ben olsam samsung galaxy note 2 yi beklerim onu alırım. *
internet ortamına yeni adım atmış interneti karı düşürme yeri olarak algılayan büyük bir ihtimalle ilkokul mezunu olan adamdır.