bugün
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir26
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf3
- arda güler4
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak6
- mokv geldi mi8
- rümeysa eker6
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- karton toplayan prenses ve yedi penisler8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- özgür özel mallığı2
- havva öztel4
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı4
- hakan safi5
- kadınların aradığı erkek modeli11
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek3
- chpli belediye başkanlarının rüşvet ve seks zaafı2
- yaz dizileri2
- kılıçdaroğlu ndan yolsuzluk çıkışı2
- ortamın enerjisini düşüren insan3
- evlilik masrafları16
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- çilek yerken ağza osuruk tadı gelmesi3
- kürtlerin vatan haini olmakla haklı olması5
- gül gibi kız olma kriterleri9
- vedat bey'in görkemli hayatı2
- penis deliğinden içeri giren kene9
- taylor sands2
- üniversite hayatı8
- sucsuz yere hapis yatmak2
- en gey özelliğiniz10
- 30 30 1503
- göt deliği yalatmak11
- bakir yazarlar3
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır7
- deniz görmeden yaşayamam insanı3
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- giresun da tatil yapmak2
- güne iyi başlatan şeyler3
- memurların asgari ücret alması5
- sevgilinin en yakın arkadaşı ile yatmak5
- anın görüntüsü27
- tatile çıkılmayacak arkadaş tipleri4
- ali cabbar5
- yakışıklı olmanın zararları5
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- otomatik vites araba kullanan erkek3
entry'ler (42)
Yıllarca araba kiralamaktan uzak durdum hep, yaşadığımız olumsuz olaylardan dolayı. Fakat bu sene Türkiye tatilimde istanbul’a gelince, kuzenimin tavsiyesi ile aradım, Detayları konuştuk, aracın özelliklerini, fiyatını konuştuk. Adresi verdim, istediğim aracı alıp ayağıma kadar getirdiler.
Güler yüzlü personelleri ile rent a car sektöründe oluşan kötü algıyı yıkacak gibiler.
http://www.aisrentacar.com/
Güler yüzlü personelleri ile rent a car sektöründe oluşan kötü algıyı yıkacak gibiler.
http://www.aisrentacar.com/
Herhangi bir yerde tanışılıp sevgili olmaktan bir kademe üstte olan bir ilişkiye başlamaktır. Bir defa aynı ortamda bulunduğunuz için zaten ortak özellikleriniz var demektir. Bu ilişkinin ömrünü uzatacak temel kriterlerden biridir. Günümüzde ilişkilerin büyük çoğunluğu ortak nokta bulamamaktan kaynaklanıyor. Siz ise kafadan 1-0 öndesiniz diğerlerinden.
Benim için ise hem dinlediğimiz grupların, müziklerin ortak olması hem de ikimizin de efes’in şişe birasını çok seviyor olmamız 2-0 öne geçiriyor. Çok mutluyuz lan, eve çiçek yerine efes şişe alarak gidiyorum…
Benim için ise hem dinlediğimiz grupların, müziklerin ortak olması hem de ikimizin de efes’in şişe birasını çok seviyor olmamız 2-0 öne geçiriyor. Çok mutluyuz lan, eve çiçek yerine efes şişe alarak gidiyorum…
turkcell e ait olan bir markanın kötü olmayacağını bize kanıtlamıştır adeta. hele ttnetten sonra adeta çölde bir vaha...
Namı değer selocan. 2 tane kocaman anteni var kafasında neresinden uyduruyor o kelimeleri anlaşıldı sonunda.
olması gerekeni hiç bir zaman yapmayıp daha kötü hale sokan chp der susarım.
Muhalefet bile bilir kendi yetersizliklerini. Projesizlik. Muhalefet partileri iktidarı devirmekten başka bir proje düşünemezler hiç bir zaman bunun örnekleri çok açık. Ak Parti hükumetinin yaptığı her projeyi eleştirerek iktidara geleceklerini sanıyorlar. Ya da "4 yıl yetki verin sadece" diyerek.. Bu ülke çok gördü 4 yıl isteyip batıranları. Allah başımızdan Ak Parti'yi eksik etmesin
Muhalefetin seçim sloganı. Evet parayı sağa sola savuracaklarını resmen söylüyorlar. Hazinede ki parayı boşalttıktan sonra ne yapacaklar acaba ?. Ak Parti hükumetinin ülkeye kazandırdıklarını boşaltıp yine borç içinde yaşayan Türkiye kurma çabasında muhalefet partileri. Ak Parti gibi halka hizmet eden bir hükumet varken halkı ezen, halka hizmet etmeyenler asla siyasette istediği yere ulaşamayacaklardır
AK Parti hükumeti ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza kira öder gibi ev sahibi yapma avantajı sunuyor. Eski Türkiye'de böyle bir şey yoktu. Hem ucuza ev alıyorsunuz hemde kira öder gibi taksit ödüyorsunuz. Yen Türkiye Ak Parti ile güzel oluyor
Bunun olacağına inanmayan insanlar var maalesef. Sizler hayal edin ak parti gerçekleştirsin güzel kardeşlerim. izmit Körfez köprüsü ve 400 km yeni yol her şeyi kanıtlayacaktır inanmayanlara
Ak Parti iktidara geldiği ilk andan beri vatanına milletine hizmet etmektedir. Söz verdikleri gibi ülkenin her yerine duble yollar yapıldı gereksiz yol çilesinin önüne geçmek için bütün imkanlarla tüneller yaptırıldı, şehirler birbirine yaklaştı insanlar boşa vakit kaybetmekten kurtuldular
Açın 10 dakika bakın tavsiyem. Ak Parti güzel bir adım atmış. Çok yararlı bilgiler edinebilirsiniz
Tek yaptığı çene çalma olan muhalefet için kullanılmış güzel bir Ak Parti sloganı.
Kendileri aslında "biz konuşuruz ak parti yapar" gibi bir slogan üretirlerse belki iktidar şansları olur.
Chp-mhp ve bir kaç parti birleşip cumhurbaşkanı bile olamadılar ya ne iktidarı pardon arkadaşlar ahahah
Kendileri aslında "biz konuşuruz ak parti yapar" gibi bir slogan üretirlerse belki iktidar şansları olur.
Chp-mhp ve bir kaç parti birleşip cumhurbaşkanı bile olamadılar ya ne iktidarı pardon arkadaşlar ahahah
AK Parti sayesinde 10 ayda 123 tesis açıldı. "bir şeye yaramayan bakanlık" gibi yorumlar görüyoruz. O arkadaşlar hayatlarını 4/4 lük yaşadığı için böyle şeylere ihtiyaçları olmuyor sanırsam. ihtiyacı olan ailelerimiz çocuklarımız var bu tür tesislere. Destek vereceğine neden karşı çıkarsın güzel kardeşim
kendimiz de üretebiliyoruz artık. savunma sanayinde devrim ve yine ak parti iktidarı.
türk savunma sanayisinin kilometre taşlarından biridir. ak parti iktidarının ülkemize katkısıdır bu alanda. bunları eleştirmek için muhalif değil, vatan haini olmak gereklidir.
ak parti iktidarı ile dünyanın en gelişmiş devletlerin savunma sanayisi ile yarışır hale gelmiştir savunma sanayimiz. kendi tankımızı, helikopterimizi, piyade tüfeğimizi yapıyoruz artık. eleştirmek için vatan haini olmak gerekir.
ak parti iktidarının şartlarını iyileştirdiği gün gibi ortadadır. evet hala birçok konuda öğreciler sıkıntı çekiyor ama, ak parti hepsini sırayla gideriyor. öğrencilere en fazla değeri veren iktidardır ak parti iktidarı.
her ilinde spor salonu ve modern yüzme havuzu var artık. ak parti reklamını bile yapmadan, hizmet aşkı ile çalışıyor. muhalefetin örnek alması lazım.
sık sık uçanların gördüğü bariz eksiklikler vardı. yine sık sık uçanların fark ettiği müthiş değişiklik var, olumlu anlamda. ak parti iktidarı memlektin her hava limanını modern hale getirdi, hava limanı olmayan şehir bırakmadı. hizmette sınır tanımıyorlar.
asya ve avrupayı denizin altında metro ile birleştiren ak parti iktidarı, şimdi araçların da geçebileceği bir hizmet daha yapıyor. 2016'da bitirilecek olan proje cumhuriyet tarihinin de en büyük projelerinden biridir.