bugün

entry'ler (36)

müslümanların kendi görüşlerini savunma yöntemi

müslümanların kendini görüşlerini savunma yöntemidir.

yazarların kendine bakması gerek, sorarlar adama, peki şu an senin yaptığın nedir?

müslüman ile ateist arasındaki farklar

inanç farkıdır.

Yahu şu başlığa bir kişi de yazarken konuya at gözlüğüyle değil de objektif baksın.
Biri şu başlığa yazarken kendi fikrini göklere ulaştıracak kadar kibirle ve kendi görüşünden başka görüşlere büyük kin ve öfke kusarak yerin dibine sokmak yerine saygı çerçevesinde alçakgönül ile yazsın.

Yok müslüman beyinsizmiş, yok ateist pislikmiş.

Bıktım lan artık sizden.

insanları inancına göre yargılamak çok hoşunuza gidiyor, bölücülükte üstünüze yok.

kız kardeşin bir directioner olması

çocukla çocuk olunmayıp, gereksiz trip atmak yerine oturup adam gibi konuşulması gereken kardeştir.

dine inanma sebepleri

(bkz: yaşam)

(bkz: ölüm)

(bkz: düşünmek)

sevgilinin regl kanını bardağa koyup içmek

(bkz: biri siksin la şunu)

sözlük yazarlarının itirafları

kendimi kafamı aşağı yukarı hareket ettirerek çaydanlıktaki yansımama değişik şekiller verdirirken buldum sözlük.

sözlük yazarlarının tespitleri

en iyi rol yapan kazanıyor bu dünyada.

kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.

karşımdakinin gururunu kırmamak içim alçak gönüllü oluyorum. ama alçak gönüllü olunca ezik muamelesi görüyorum, sürekli kendini övmekten ve kendi hakkında konuşmaktan başka hiçbir şey yapmayan insanların ise saygın duruma geldiğini farkediyorum.

bu kendini pazarlama oyunundan nefret ediyorum, bir insan diğer bir insana mükemmel biri olduğunu neden kanıtlamaya çalıştığına bir anlam veremiyorum.

haksızlığa uğramış gibi hissediyorum ve insanlığa duyduğum öfke biraz daha artıyor.

Zaman hızla akıp gidiyor ve ben ona yetişemiyorum.

Odamda, beyaz duvarın üzerinde tek başına asılı duran saate bakıyorum. gözlerini göremesem de onun da bana baktığını adım gibi biliyorum. Hiç susmayan tik tok seslerini dinliyorum. Bana bir şey anlatmaya çalıştığını hissediyorum. Dışımdan söyleyemesem de içimden " lütfen benim için birazcık durabilir misin, dinlenmek istiyorum. " diyorum. Saat hiçbir duygu belirtisi göstermeyen kaskatı suratını oynatmasa da konuştuğunu hissediyor ve ürkütücü sesini içimde duyuyorum : " Söylediğin şeyin tek bir yolu var ve bunu sen de biliyorsun. " Söylediği cümle beynimde yankılanıyor. Korkmaya başlıyorum.

Düşünmemeye çalışıyorum ama böyle yapınca daha fazla düşünüyorum. Sevdiklerimi yanımdan alan, saatin bana "tik tok" sesleriyle anlatmaya çalıştığı zamanın bir gün benim için de duracağını düşünüyorum. Saat hiç durmadan çalışıyor, günler boş geçiyor ve ben sona her geçen gün daha da yaklaşıyorum.

kurban kesmeyin kestirmeyin kampanyası

saçma önerme.
Vejetaryen isen et yemiyor isen sana kimse laf söylemez.ama sen de başka insanların inançlarının gereklerini yapmalarını engelleyemezsin. et tüketen birisinin bu kampanyaya katılması ise tamamen ironik ve dine saldırma planlıdır. e tabi yerli hayvancılık kazanmasın, yabancı kapitalist hamburger şirketleri kazansın...

mutlu olmanın yolları

hayallerini gerçekleştirmek.

türkiye deki hiçbir partiyi desteklemeyen insan

akıllı insandır.

bim in neden reklam filmi yok sorunsalı

(bkz: eşit şartlarda yarışmak)

sözlük yazarlarının cevabını merak ettiği sorular

egomuzu tatmin edersek mi mutlu oluruz yoksa egomuzu yenersek mi ?

gangnam style

(bkz: popüler kültür)

allah belasını versindir.

allah

yokluğunu düşünemediğim varlık.

insanın kendini en değersiz hissettiği an

yalnız kaldığı andır.

beymen deki 575 liralık tişört

(bkz: tüketim çılgınlığı)

herkes cehenneme uğrar

(bkz: hiç kimse mükemmel değildir)

sevilmeyen biriyle sohbet etmek zorunda kalmak

sevilmeyen kişinin her esprisine zorla gülmeyi gerektiren hadise. sinir bozucudur.
© copyright 2005 - 2026