bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini9
- chp'nin hali ne olacak33
- satrançtaki en güçsüz taş3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- m r e r e c t o20
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- yalnızlık4
- en sevdiğiniz müzik türü10
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sedat pekmez24
- koca bulmak5
- iran'dan israil'e tehdit3
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- gocu27
- ilgi manyağı olmak5
- mount and blade ii bannerlord2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- x men2
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- twilight2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- tai lung11
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- kayyum kemal8
- günün şiiri8
- zayıflamanın en güzel yanı5
entry'ler (36)
müslümanların kendini görüşlerini savunma yöntemidir.
yazarların kendine bakması gerek, sorarlar adama, peki şu an senin yaptığın nedir?
yazarların kendine bakması gerek, sorarlar adama, peki şu an senin yaptığın nedir?
inanç farkıdır.
Yahu şu başlığa bir kişi de yazarken konuya at gözlüğüyle değil de objektif baksın.
Biri şu başlığa yazarken kendi fikrini göklere ulaştıracak kadar kibirle ve kendi görüşünden başka görüşlere büyük kin ve öfke kusarak yerin dibine sokmak yerine saygı çerçevesinde alçakgönül ile yazsın.
Yok müslüman beyinsizmiş, yok ateist pislikmiş.
Bıktım lan artık sizden.
insanları inancına göre yargılamak çok hoşunuza gidiyor, bölücülükte üstünüze yok.
Yahu şu başlığa bir kişi de yazarken konuya at gözlüğüyle değil de objektif baksın.
Biri şu başlığa yazarken kendi fikrini göklere ulaştıracak kadar kibirle ve kendi görüşünden başka görüşlere büyük kin ve öfke kusarak yerin dibine sokmak yerine saygı çerçevesinde alçakgönül ile yazsın.
Yok müslüman beyinsizmiş, yok ateist pislikmiş.
Bıktım lan artık sizden.
insanları inancına göre yargılamak çok hoşunuza gidiyor, bölücülükte üstünüze yok.
çocukla çocuk olunmayıp, gereksiz trip atmak yerine oturup adam gibi konuşulması gereken kardeştir.
kendimi kafamı aşağı yukarı hareket ettirerek çaydanlıktaki yansımama değişik şekiller verdirirken buldum sözlük.
en iyi rol yapan kazanıyor bu dünyada.
kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.
karşımdakinin gururunu kırmamak içim alçak gönüllü oluyorum. ama alçak gönüllü olunca ezik muamelesi görüyorum, sürekli kendini övmekten ve kendi hakkında konuşmaktan başka hiçbir şey yapmayan insanların ise saygın duruma geldiğini farkediyorum.
bu kendini pazarlama oyunundan nefret ediyorum, bir insan diğer bir insana mükemmel biri olduğunu neden kanıtlamaya çalıştığına bir anlam veremiyorum.
haksızlığa uğramış gibi hissediyorum ve insanlığa duyduğum öfke biraz daha artıyor.
karşımdakinin gururunu kırmamak içim alçak gönüllü oluyorum. ama alçak gönüllü olunca ezik muamelesi görüyorum, sürekli kendini övmekten ve kendi hakkında konuşmaktan başka hiçbir şey yapmayan insanların ise saygın duruma geldiğini farkediyorum.
bu kendini pazarlama oyunundan nefret ediyorum, bir insan diğer bir insana mükemmel biri olduğunu neden kanıtlamaya çalıştığına bir anlam veremiyorum.
haksızlığa uğramış gibi hissediyorum ve insanlığa duyduğum öfke biraz daha artıyor.
Zaman hızla akıp gidiyor ve ben ona yetişemiyorum.
Odamda, beyaz duvarın üzerinde tek başına asılı duran saate bakıyorum. gözlerini göremesem de onun da bana baktığını adım gibi biliyorum. Hiç susmayan tik tok seslerini dinliyorum. Bana bir şey anlatmaya çalıştığını hissediyorum. Dışımdan söyleyemesem de içimden " lütfen benim için birazcık durabilir misin, dinlenmek istiyorum. " diyorum. Saat hiçbir duygu belirtisi göstermeyen kaskatı suratını oynatmasa da konuştuğunu hissediyor ve ürkütücü sesini içimde duyuyorum : " Söylediğin şeyin tek bir yolu var ve bunu sen de biliyorsun. " Söylediği cümle beynimde yankılanıyor. Korkmaya başlıyorum.
Düşünmemeye çalışıyorum ama böyle yapınca daha fazla düşünüyorum. Sevdiklerimi yanımdan alan, saatin bana "tik tok" sesleriyle anlatmaya çalıştığı zamanın bir gün benim için de duracağını düşünüyorum. Saat hiç durmadan çalışıyor, günler boş geçiyor ve ben sona her geçen gün daha da yaklaşıyorum.
Odamda, beyaz duvarın üzerinde tek başına asılı duran saate bakıyorum. gözlerini göremesem de onun da bana baktığını adım gibi biliyorum. Hiç susmayan tik tok seslerini dinliyorum. Bana bir şey anlatmaya çalıştığını hissediyorum. Dışımdan söyleyemesem de içimden " lütfen benim için birazcık durabilir misin, dinlenmek istiyorum. " diyorum. Saat hiçbir duygu belirtisi göstermeyen kaskatı suratını oynatmasa da konuştuğunu hissediyor ve ürkütücü sesini içimde duyuyorum : " Söylediğin şeyin tek bir yolu var ve bunu sen de biliyorsun. " Söylediği cümle beynimde yankılanıyor. Korkmaya başlıyorum.
Düşünmemeye çalışıyorum ama böyle yapınca daha fazla düşünüyorum. Sevdiklerimi yanımdan alan, saatin bana "tik tok" sesleriyle anlatmaya çalıştığı zamanın bir gün benim için de duracağını düşünüyorum. Saat hiç durmadan çalışıyor, günler boş geçiyor ve ben sona her geçen gün daha da yaklaşıyorum.
saçma önerme.
Vejetaryen isen et yemiyor isen sana kimse laf söylemez.ama sen de başka insanların inançlarının gereklerini yapmalarını engelleyemezsin. et tüketen birisinin bu kampanyaya katılması ise tamamen ironik ve dine saldırma planlıdır. e tabi yerli hayvancılık kazanmasın, yabancı kapitalist hamburger şirketleri kazansın...
Vejetaryen isen et yemiyor isen sana kimse laf söylemez.ama sen de başka insanların inançlarının gereklerini yapmalarını engelleyemezsin. et tüketen birisinin bu kampanyaya katılması ise tamamen ironik ve dine saldırma planlıdır. e tabi yerli hayvancılık kazanmasın, yabancı kapitalist hamburger şirketleri kazansın...
hayallerini gerçekleştirmek.
akıllı insandır.
egomuzu tatmin edersek mi mutlu oluruz yoksa egomuzu yenersek mi ?
yokluğunu düşünemediğim varlık.
yalnız kaldığı andır.
sevilmeyen kişinin her esprisine zorla gülmeyi gerektiren hadise. sinir bozucudur.