bugünün iyileri

diamond bosphorus

Benim anlamadığım tailung nickli arkadaş neden sürekli bu yazarın altına garip gifler bırakıyor tesadüfen denk geliyorum sürekli nickaltında bişeyler paylaşıyor ilgimi çekti doğrusu. Eski sevgilisiydi de intikam mı alıyor acaba merak ettiğim için soruyorum. Eğer öyleyse tailung güzel bir kız gerçekten yazık olmuş.

kadın olmak

kadın olmak nasıl desem you know… sabah kalkıyorsun, saçların dağınık ama yine de aynaya bakıp ''i look so cute today'' yani bugün de tatlıyım diyorsun kendine aynadaki sen sana yavşıyor ihih. sonra rüyanda yine o sahne geliyo aklına yakışıklı, dövmeli, motorcu tipi bir adam… ateşli bir şeyler oluyor. abazan da değilsindir ama rüya rüya işte ihih. gerçi eski eşim içki içen, küfür eden, motor süren, metal dinleyen biriydi… soft boy'lar yetmiyor artık. ''i am not that kind of girl anymore'' ihih.

laaağğnnn noluyor, arkadaşlar ayinin ortasındaydım bir baktım kendimi hiç yaşamadığım bir hayatın anılarını bu başlık altında anlatırken buldum. eüzüü billah içime sözlük ablası kaçtı.

diamond bosphorus

ulan bunu yaptıysa gerçekten çok kral troll'lük. kahkaha attım. ahahhaha

sözlük kızlarının kombinleri

görsel
genç
öfkeli
ve diyette.

uludağ sözlük

" Aylak bakkal sözlük" olmuş olabilir mi? Sabahtan beri şu adamdır bu adamdır, pfffff.

mutsuzluğun en büyük nedeni

Maddi zorluklardan dolayı gönlümüzce farklı şehirleri dolaşamamamız. Elin yabancısı ülkemizi fersah fersah dolaşıyor. Bizim millet geçim darlığı ve pahalılık yüzünden burnunun ucundaki illeri göremiyor. Yazık bize.

karton toplayan piç

el arabasiyla sitenin icine girmis fakire bak ya.

diamond bosphorus

Tai daimonda aşıkmış o yüzden de fotoğrafını kız fotoğrafı yapıp atıyormuş. Diamond ben modifiye sevmem deyince kinlenmiş galiba.

diamond bosphorus

Ben buraya senle eski dm konusmalarimizi atsaydim bir daha burda yazamazdin herkes kime hak verirdi gorurduk Sapik abazan gey. Arkadaşım dediklerinin arkasından konuştuklarınıda. Bide kendi tercihi gibi kötü gözükmek.

sssilvermist

Siyonist kezo mu ?

(bkz: yüz vermeyince kuduran erko profili)

ben geldim naneler

Böyle onun bunun evlatlarının etrafında dönen sözlükte ancak bu kadar.

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

kahvemi içerken kimse acil bir şey var demedi.

arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi

Lila seni daha çok açmaz mı ya?

bugün gelen kitaplar

Şüphesiz ki bunlara sözlükte sahip olan sadece bir yuzir var. Öhöm.

Bu akşam hepsi okunacak kısmetse.

görsel

uludağ sözlük

haberler sekmesine tıklandığında, ilk çıkan başlığın (bkz: aniden gelen zengin birinin altına yatma isteği) olduğu sözlükhahah.

cilgincapkin

araptokatlayici 24 yaşında istanbul'da yaşayan kendi işinin sahibi bir yakışıklı.

sssilvermist

Velvet olarak devam eden yazardır. Koyu bir semicenk hayranıdır kendisi. Yapay zeka ile yanına yabışdırdığı resimlerini toplasak Kasrı şirin antlaşması maddelerini geçerdi.*

sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması

Ben sabah kalktığımda 182 yim akşama doğru 181 oluyorum. Bana yetiyor azizim.

anın görüntüsü

görsel
Arkadaşlar azıcık işim var halledip geliyorum. Hdhshhs

arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi

Çok tatliş ama farklı renkler denemelisin. Ayakkabı da şu tarZ birşey olabilir

görsel

mutsuzluğun en büyük nedeni

Yüksek beklentiler
Halinden memnun olmamak
Kıskançlık-rekabet
Sevmediğin insanlarla kalmak
Sevmediğin ortamlarda kalmak