bugünün iyileri

18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak

internet olmasa köyünde eşek s%kecek tiplere internet veirsen gelip böyle başlıklar açarlar işte.

anın görüntüsü

görsel
Selaaaaaammmmm.

menemen

Abi yeter ama artık ya. Hdhhdh
Yani bende böyle bişey var.
Bişeye takıyorum ve artık suyu çıkana , midem bulanana , gözüm görmek istemeyene kadar tüketiyorum , dinliyorum , yaşıyorum.
Bu sıralarda var böyle bi kaç bişey.
Menemen’de bunlardan biri. Hdhhd
inat ediyorum yapmıcam abi diyorum ama benim sabırsız kişiliğim izin vermiyor.
Mecbur yine pazar kahvaltımızı süsleyecek. Ggsggsgs

menemen

--spoiler--
abi yeter ama artık ya. hdhhdh
yani bende böyle bişey var.
bişeye takıyorum ve artık suyu çıkana , midem bulanana , gözüm görmek istemeyene kadar tüketiyorum , dinliyorum , yaşıyorum.
--spoiler--

Bu bende de var ve iki sene önce bu zamanlar domates sosuna kafayı takmıştım sabah akşam pişirip yiyordum. Koordinatları veriyorum; Yükselen terazi, ay oğlak, merkür yengeç *

T: sevdiğim bir ara sıcaktır.

forlove19

asgari ücret tespit komisyonunda görev almasını dilediğim yazar.

kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı

Kendi torununun ermeni olduklarına dair beyanları vardı zaten. Çok da tartışacak bir şey yok. Ermenidir.
Bana göre soysuzdur.

menemen

Delirdin heralde ya?
Menemen soğansız olur mu hiç?

yeni dünya düzeni

yeni düzen bellidir. insanlar kimliklerini, dilini, kültürünü,değerlerini unutsun. tarih silinsin, inançlar yok olsun, sınırlar kalksın herkes bi arada robot gibi yaşasın istiyorlar.

anın görüntüsü

Şerefe çocuklar.

görsel

ılımlı islam

Ilımlı islam sert islam yoktur. Kuranda ve sünnette ne yazıyorsa odur. Aksisi kabul edilemez.

yazarların itirafları

açtığımız şu feyk hesap saçma sapan şekilde bir delinin günlüğüne evrilmeye başladı amk.

sümer dili

Keyifli okumalar dilerim. Daha fazla kaynağa ihtiyacınız olursa bilgim dahilinde; bilgimi aşan yerlerde araştırmalarla destek olmaya çalışırım.

Poebel, A. (1923). Grundzüge der sumerischen Grammatik.

Thureau-Dangin, F. (1905). Les inscriptions de Sumer et d'Akkad.

Thureau-Dangin, F. (1926). Le syllabaire accadien.

Thomsen, M. L. (1984). The Sumerian Language: An Introduction to its History and Grammatical Structure. Akademisk Forlag.

Kramer, S. N. (1956). History Begins at Sumer (Tarih Sümer'de Başlar).

Kramer, S. N. (1963). The Sumerians: Their History, Culture, and Character (Sümerler: Tarihleri, Kültürleri ve Karakterleri).

Roux, G. (1964). Ancient Iraq (Antik Mezopotamya).
University of Pennsylvania Museum of Archaeology and Anthropology. The Sumerian Dictionary Project (PSD / ePSD). https://psd.museum.upenn.edu/

Rawlinson, H. (1846). The Persian Cuneiform Inscription at Behistun.

Cooper, J. S. (1989). Sumerian Women's Language.

Black, J., Cunningham, G., Robson, E., & Zólyomi, G. (2004). The Literature of Ancient Sumer. Oxford University Press.

para bok huzur yok

nerde bu ankaralı halci esnafı kardeşim. bayadır yok ortalarda. merak ettim. evet.

kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı

https://x.com/gokceekatuu.../2069829063590453258?s=46

Ermenidir. Bu yüzden “muhibbanları” nın buna bir cevabı yoktur.

tatile sivasa gitmek

Sivas merak ettiğim illerden biri. gezilip görülecek yerleri var. bence uygun bir seçim olmuş. evet.
© copyright 2005 - 2026