bugün
bugünün iyileri

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

Çok hastaydım çocuklar. 5 gün böbreklerim üşütme kaynaklı çığlık attı. Gözümün feri daha geri gelmedi, ama özlemişsinizdir dedim;

görsel

görsel
sabahtan beri ilgi almak için fotoğraf paylaşıp duruyorsunuz hastası genci demeden. gerçekten yeni neslin durumu hiç iyi değil.

Bu arada protez tırnak yaptırsam mı sizce?

uludağ sözlük ün instagram a dönmesi

yani arkadaşlar ne oluyooooo?

gerçekten bu kadar mı ilgiye ve kabul görmeye muhtacız ya? Instagram topluluğu kalabalık ve kendimizi göstermek açısından ve popülerlik açısından bizi buradaki kadar iyi gösteremeyeceği için mi burayı Instagram haline getirmeyi tercih ettik...

yapmayın arkadaşlar, gelin el ele verelim ve tedavi görelim.

Bu arada yeri gelmişken fotoğrafımı görmeyenler için linkini şuraya bırakıyorum. bazı kıskançlar ben attıktan sonra fotoğrafını paylaştığı için görmemiş olabilirsiniz askolar

https://m.uludagsozluk.com/e/48000184/

clydeless bonnie

Üstteki yazar hakkında fikrini söyle başlığında benim için antipatik, hayatsız vs demiş yazar.
Eeee adettendir, yanıt verelim. Kız takıntılı olsam seni sürekli olarak rahatsız ederdim. Geldin, hiçbir şey demedim. Kendi kendine takılıyorsun günlerdir. Ne cahilliğini yüzüne vurduk ne de okuduğunu algılama sorunun olduğunu. Yaz geç işte, seni takmıyorum. Bulaşma işte. Bu kadar zor olmamalı.
Bu arada kitap okuyor musun artık aşko? Bak gerçek anlamda okumaktan bahsediyorum. Okuduğunu anlama kısmı da dahil.
Hiçbir zaman çok iyi, en iyi, en hayatlı en en en olduğumu iddia etmedim ki zaten. Böyle bir iddia ile kendini rezil eden sensin. Öbtüm, iyi sözlükler tatlı kıs.

görsel
Neyse haddinden fazla samimi bir fotoğrafımı atayım ben de.

Ayakkabıları alsam iyiydi xd.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

my name is chickiii

chicki chicki chicki!

iş kadını yazarlar

oha nervio hanım küfür etti
ilk defa onu böyle görüyorum tarihe geçsin. çok yakıştı meh meh meh .

ne kıskanç çocuklarsınız ya, iki ilgi alacaktım hepiniz damladınız! hastayım diyorum, hasta! iki kız canım sıcak su torbası koy yazsın diye fotoğraf atıyoruz, gelinen noktaya bak!

artı oy almak için de hastalığını kullananı ilk defa görüyorum. neyse verdik şukunu meh meh meh.

not; gocu'ya saygılar.

uludağ sözlük ün instagram a dönmesi

bilgi yuvası sözlüğümüzü mahveden edimlerdir. arkadaş eleştirilerinde haklı.

ben artık yazmayı bıraktım kendimi spora verdim. göbek eridi six pack baş verdi.

yazın plajlarda fırtına gibi eseceğim ki gözümün çiçekleri:

görsel

görsel

Anlıyorum...
görsel
© copyright 2005 - 2026