bugün
bugünün iyileri

kale3112 entry ni beğendi

Ne demek reyiz gönüllerde tatlı bir tebessüm bırakmak ruhumuzda var.*

üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor

kadınların varlığını ve başarılarını küçültüp onları sadece bu kalıba sıkıştırmaya çalışan, fakülteye ilim bilim öğrenmeye değil, gözlem kulesi gibi insan dikizlemeye gitmişlerin uzman kesildiği başlık sanırım. cinselliği sadece erkekler için bir hak, kadınlar içinse bir konuşma konusu sanan, her dakika ''kenar köşe aranan'' köhne kafa yapısının özeti gibi... tek elle dewamke.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Rimel sürerken gözüme kaçtı.
Ve şu an gözüm her kırptığımda batıyor.
Bütün akşamım ve gecem bu batma ile berbat geçecek.
Abi kadın olmak çok zor ya.

sözlük tipsizlerinin fotoğrafları

Fondöten mü sürüyorsun kardeşim dürüst cevap ver ama. Bir pürüzsüz fotoğraf.*

birbirine yakışan sözlük yazarları

Sudekiray ve ismetgürbüz.

günlük tutan erkek

(bkz: Tom marvolo riddle)

içine kapanık veya kimseyi arkadaşı olarak görmeyen bir erkek olabilir.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel

harry potter

Bu kitap serisi benim son çocukluğum, ilk yetişkinliğim. Ne zaman kendimi yalnız hissetsem, ne zaman anlaşılmadığım hissine kapılsam bu kitaplara sığındım. artık her bir karakter benim ailemden birileriymiş gibi geliyor.

Ve yine bu kitaplara sığındığım bir dönemdeyim...

kadın yazar çekme başlıkları

var böyle bir şey. bazı kurnazlar yapıyor. yok kiraz mı, vişne mi, yok çilek reçeli mi, portakal reçeli mi? bunlar tam kadınların doldurmaktan hoşlandığı anket forum başlıkları. bazı kurnazlar da bunu çözmüş, kadın yazarlarla etkileşime girebilmek için böyle başlıklar açıyorlar. tabi bizi ilgilendirmez.

elalem ne der

Az önce annemin “hadi ben seni gönderdim diyelim gece vakti dönerken başınıza bir şey gelse, elalem Gece vakti nereden geliyordu, yanındaki kimdi diye sorduğunda nasıl hesap veririz?” içerikli konuşmasına maruz kaldım. Demek ki kaza falan geçirsem kızım ölcek mi diye telaşlanmayacak da elaleme ne dicem diye telaşlanacak.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

Sabahtan beri kavga çıksın diye etmediğim hainlik kalmadı. Şuan çaresizlikten kendimi atıyorum ortaya. Yaşlı adam sözlükte ilgi arıyor vs. Dalın bari de oradan dövüşelim.

görsel

kale3112 entry ni beğendi

Ara sıra bana da basıyor. Artı oy. Sağolsun var olsun.

günlük tutan erkek

başına gelen talihsiz olayları ağlayarak yazacağı bir yere ihtiyaç duyan erkektir.

sözlük tipsizlerinin fotoğrafları

görsel

manifest dinleyen erkek

görsel
© copyright 2005 - 2026