bugün
- arkadaşlar yeni işe başladım14
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı12
- eski sevgilinin aylar sonra yazması9
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- öğretmenler odasında özgür irade tartışması4
- 28 bine çalışmak8
- gocu37
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz15
- iblis'in sesini duymak9
- allah5
- istifa etmek3
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- mazotun litresi 101 lira36
- dikkat çekmeye çalışan erkek4
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- sadece filistin'i önemsemek13
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa4
- hoslanilan kızın adının makbule olması4
- anın görüntüsü27
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- arkadaşlar numaranızı verir misiniz3
- israil11
- istanbul'un sabah sesleri3
- mazot 1 ytl olacak3
- petrol bulduk haberleri8
- lost taki libby'nin memeleri2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- gerçek mehdi kim3
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- gammazlardan korunmanın yolları2
- east of eden5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı8
- vazgeçtim dünyadan3
- kürdü sevin9
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız4
- as maca8
- türkler vs türkiyeliler6
- arkadaşlar bir şey danışacağım2
- arkadaşlar bakar mısınız16
- arkadaşlar buraya bakar mısınız2
- reagan ridley9
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- g i l d e d l i l y27
- yetiş ya gavs6
(img:#2512192)
Alırım bir hayırlı olsununuzu..
Tişikkirlir.
Swh...
Alırım bir hayırlı olsununuzu..
Tişikkirlir.
Swh...
namaz kılıyor, anime takip ediyor, (yüksek ihtimalle hentai de seviyor) entelektüel seviyesi ülke ortalamasının üzerinde. açık kadın sevmiyor, göbek deliği görünce azıyor. tayyip başkanı çok seviyor, bilgisayarı ve yapay zekayı çok güzel kullanıyor, 28 yaşında ama kendini yapay zekaya kız yaptırırken 19 çıtasını geçmemeye dikkat ediyor. akp li olmayan herkesi chp li sanıyor. çok acele etmezse zeki espiriler üretebiliyor, şimdilerde taili maili bi kullancı adı almış onunla takılıyor ama ben onu bu nickle sevdim. benim için hep as maca kalacak.
işte böyle olacaksın. tertemiz 60 iq.
lan ecevitin lakabı kıbrıs fatihi, adam o dönem başbakan. kontrol onda daha kime mal edilecek?
kıbrıs barış harekatı erbakanda ama neticesindeki abd ambargosu ecevitten he?
lan ecevitin lakabı kıbrıs fatihi, adam o dönem başbakan. kontrol onda daha kime mal edilecek?
kıbrıs barış harekatı erbakanda ama neticesindeki abd ambargosu ecevitten he?
işte ne zamandır sözlükte dikkate çekmek istediğim durum. Kendi ağzıyla yazdı.
Anın görüntüsüne, sözlük kızlarının kombinleri başlığına resim koymayın hanımlar. Benzer bir ifşa fotoğrafını discord grubumuzda paylaşmıştı zamanında, anında şutlamıştık. Ama burada nedense hala tutuyorlar bu herifi.
Edit: Silip kaçma ekran görüntüsü alındı bile.
görsel
Anın görüntüsüne, sözlük kızlarının kombinleri başlığına resim koymayın hanımlar. Benzer bir ifşa fotoğrafını discord grubumuzda paylaşmıştı zamanında, anında şutlamıştık. Ama burada nedense hala tutuyorlar bu herifi.
Edit: Silip kaçma ekran görüntüsü alındı bile.
görsel
2 dakika önce nickaltında mağduru oynuyordun. ananın kutsallığı beş dakika sürmüş.
Kalite mal veya hizmetlerde olur, kişiliklerde olmaz. Aksini iddia eden Türkçeyi doğru ve yerinde kullanmayı öğrensin, bye.
99-2001 arası koalisyon hükümetinin faturasını doğrudan ecevite kesen ama 74 barış harekatını erbakana yazan malların bir türlü anlayamayacakları şeydir.
99-2001 arasını neden ecevite yazıyorsun ? eee iktidarda o vardı suçlu o.. eee 74 de de iktidarda ecevit vardı erbakan aynı bahçeli gibi iktidar ortağıydı ? ama o olmaz yaaeaea erbakan hoca şey yaptı hem anlattıydı ben yabdım diye..
sonra diyorlar ki neden bize geri zekalı muamelesi yapıyorsunuz. biz bir şey yapmıyoruz ki kişi ne yapıyorsa kendine yapıyor..
99-2001 arasını neden ecevite yazıyorsun ? eee iktidarda o vardı suçlu o.. eee 74 de de iktidarda ecevit vardı erbakan aynı bahçeli gibi iktidar ortağıydı ? ama o olmaz yaaeaea erbakan hoca şey yaptı hem anlattıydı ben yabdım diye..
sonra diyorlar ki neden bize geri zekalı muamelesi yapıyorsunuz. biz bir şey yapmıyoruz ki kişi ne yapıyorsa kendine yapıyor..
Üzerimi de mi örtersin cidden? Ağlarım ki..
görsel
görsel
işe gir para kazan true git biraz sosyalleş.
sosyal medya'da sikik sokuk söylemler ve inançlarla yaşama.
sosyal medya'da sikik sokuk söylemler ve inançlarla yaşama.
Herkes bir yerinden tutmuş
O zaman bende beyan ediyorum
Kıbrıs harekatı Diyarbakırlılara mal edilmeli
Çünkü harekata katılma baş vurusu en çok diyarbakır askerlik şubesinde olmuş.
O zaman bende beyan ediyorum
Kıbrıs harekatı Diyarbakırlılara mal edilmeli
Çünkü harekata katılma baş vurusu en çok diyarbakır askerlik şubesinde olmuş.
antibiyotik gibi olmuştur.
Küfürsüz, pislik kelimeler kullanmadan başlık açan yazarlardır.
Alttaki değil üstteki başlarıyla başlık açanlar.
Alttaki değil üstteki başlarıyla başlık açanlar.
Kalitee, kalite
Markaaaa marka..
https://youtu.be/MIm9jMTbNmA?si=CLfKbvzaguHWVs6H
Hoba! oturmaya mı geldik? kalkın kııızz!
Markaaaa marka..
https://youtu.be/MIm9jMTbNmA?si=CLfKbvzaguHWVs6H
Hoba! oturmaya mı geldik? kalkın kııızz!
bu sabah itibari ile gerçekleşen olaydır.
(bkz: mazotun litresi 90 lira)
(bkz: mazotun litresi 96 lira)
şu iki başlığı son 10 gün içerisinde ben açmıştım. daha bunların dumanları tüterken bu sabah 101 lirayı da gördüm tabelada. ulan daha dün "ekimin 2 si 3 ü gibi ötv eklenince 100 lira olur" diyorduk ama daha 6 liralık ötv eklenmeden 100 lirayı geçti *
sözlüğün mazottan sorumlu yazarı gibi oldum amk. hayır biz bunları yazıyoruz sonra bazı düşük zekalılar geliyor "avrupadaki en ucuz akaryakıt bizde" diye aptal aptal şeyler yazıyor. kendileri avrupada yaşıyor yanlış anlaşılmasın onlara giren çıkan yok ya rahatça sallıyorlar halinize şükredin diye. diyor ki bizim alamanyada litresi 2 euro nağbeer.. ulan almanyada litresi 2 euro tamam da adam en düşük 1500 euro ( 80 bin küsür lira ) alıyor bizim ahmet mehmet burada fiks 27 bin liraya çalışıyor ? ki orada asgari ücrete çalışan yüzde 10 kadardır kalanı hep 2500 euro ve üzeri kazanıyor burada asgari ücrete çalışanların oranı yüzde 50.. aha bizde de 2 euro oldu işte ahmet mehmet hala 27 bin lira alıyor senin hans müller falan hala en düşük 1500 euro alıyor ? sen niye dün tüm gün havladın ki ??
(bkz: mazotun litresi 90 lira)
(bkz: mazotun litresi 96 lira)
şu iki başlığı son 10 gün içerisinde ben açmıştım. daha bunların dumanları tüterken bu sabah 101 lirayı da gördüm tabelada. ulan daha dün "ekimin 2 si 3 ü gibi ötv eklenince 100 lira olur" diyorduk ama daha 6 liralık ötv eklenmeden 100 lirayı geçti *
sözlüğün mazottan sorumlu yazarı gibi oldum amk. hayır biz bunları yazıyoruz sonra bazı düşük zekalılar geliyor "avrupadaki en ucuz akaryakıt bizde" diye aptal aptal şeyler yazıyor. kendileri avrupada yaşıyor yanlış anlaşılmasın onlara giren çıkan yok ya rahatça sallıyorlar halinize şükredin diye. diyor ki bizim alamanyada litresi 2 euro nağbeer.. ulan almanyada litresi 2 euro tamam da adam en düşük 1500 euro ( 80 bin küsür lira ) alıyor bizim ahmet mehmet burada fiks 27 bin liraya çalışıyor ? ki orada asgari ücrete çalışan yüzde 10 kadardır kalanı hep 2500 euro ve üzeri kazanıyor burada asgari ücrete çalışanların oranı yüzde 50.. aha bizde de 2 euro oldu işte ahmet mehmet hala 27 bin lira alıyor senin hans müller falan hala en düşük 1500 euro alıyor ? sen niye dün tüm gün havladın ki ??
türkiyeye giremiyor ki kanka girebilse bile söyleyemez zaten anca böyle klavye arkasından trollük amaçlı atıp tutuyor.
türkiye de şunu ulu orta savunursanız dayak yersiniz net.
Nicki acayip itici. Bir de bana kitap oku demiş. Kardeş ben klasik okuyorum ya sen mısıroğlu okuyan birine benziyorsun. Kitaptan anladığımız şeyin aynı olduğunu sanmıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar