bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur13
- sırrı süreyya önder23
- göğüs kıllarım çıkmıyor9
- dün gece ne oldu13
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- silver ile evlenecek erkek53
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- insan olmaya çeyrek kala8
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arif kocabıyık9
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- sözlükteki linç kültürü8
- sarapci koala59
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- true'nun çaylak olması5
- insan olmaya ceyrek kala3
- öbür sözlük2
- araba sileceği5
- sedef hastalığı2
- iki tas çorba5
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- popeyes6
- gocu35
- babysharkdodododododod o2
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- cincinnati cini3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlüğe bir kedi bırak2
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- sözlükteki bayan azlığı6
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- anın görüntüsü16
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- melih gökçek10
- sözlük sapığı kim5
- saadetler dilemek4
- çomar sahiplenme3
- arkadaşlar fasfakirim ya5
entry'ler (256)
Bilmiyorum sana layık bir evlat olabiliyor muyum, senin o güzel izlerini , huylarını taşıyabiliyor muyum. Hayatımda tanıdığım en iyi kalpli, en yürekten insan sendin. Sen gittiğinden beri seni yüreğimden geçirmediğim bir günüm bile olmadı. Olmasın. Keşke senin gururla yetiştirdiğin çocuklardan biri olarak sana bugün kendi emeklerimle aldığım bir hediye verebilseydim. Keşke bu akşam bu günün hatırına tüm çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim kendi mekanımızda ailemize, birlikteliğimize ve beraber nice mutlu günlere kadeh kaldırabilseydik, sarılabilseydik. Seni çok seviyorum.Doğum günün kutlu olsun.
beatles,hey jude.
böyle muhalefete ihtiyaç duyuyoruz.
feridun düzağaç:senin şarkın
sadece yaptığım işte çok başarılı olmak.
oğuz atay.üstadsın.
geliyor.çok geç bile kaldı.mesleğin hakettiği itibari görmesi için çok geç kalınmış bir uygulamadır.
onda yalan olmamasındandır,denir.
kaybetmekten artık daha da korkar olduğu ailesinden kalanlar ve bir kaç dost.hiç gitmeyin.
şaraptır.
anahtar sesi.
riya sebebiyledir.
memlekettir.candır.
'ne mutlu aşkları uğruna haysiyetlerini kaybetmeyi göze alabilen adamlara!'
ah be cemal süreya.
boynun diyorum,boynunu benim kadar kimse değerlendiremez
bir mısra daha söylesek sanki her şey düzelecek
iki adım daha atmıyoruz bizi tutuyorlar
bir mısra daha söylesek sanki her şey düzelecek
iki adım daha atmıyoruz bizi tutuyorlar
pablo neruda,şiir boşuna yazılmış olmayacak.
bir süre yere paralel gittikten sonra,barış bıçakçı.
bu bi itiraf değil.sadece içimden geldi ve yazıyorum.
Zamanla geçmiyor baba.bilakis katlanıyor.Yokuluğuna alışmak diye bir şey yok.Yokluluğunla yaşamak zorunda olmak diye bir şey var sadece.Ne kadar zor sadece yaşayan bilir.Kimseyede anlatamam zaten.
Bugün seni ne kadar özlediğimi tahmin edemezsin.Özlemeyi seviyorum ama gerçekleşebileceğini bildiğim şeyleri özlemeyi severim ben.Diğeri çok ağır.Çok zorlanıyorum ben.Üzüldüğüm o kadar çok şey var ki.Seninle yapmayı planladığım şeyleri tek başıma yapamıyorum..cesaret bile edemiyorum.Sensiz olmak demek hayatta tek kalmakmış.Öyle zannetmezdim.Hayattaki en büyük güvencemin sen olduğunu biliyordum,özgüvenimi,gücümü alıyordum ben senden.Şimdi tek kaldım ve çok zorlanıyorum.Seni çok özledim.ve bu hiç geçmeyecek di mi?
Zamanla geçmiyor baba.bilakis katlanıyor.Yokuluğuna alışmak diye bir şey yok.Yokluluğunla yaşamak zorunda olmak diye bir şey var sadece.Ne kadar zor sadece yaşayan bilir.Kimseyede anlatamam zaten.
Bugün seni ne kadar özlediğimi tahmin edemezsin.Özlemeyi seviyorum ama gerçekleşebileceğini bildiğim şeyleri özlemeyi severim ben.Diğeri çok ağır.Çok zorlanıyorum ben.Üzüldüğüm o kadar çok şey var ki.Seninle yapmayı planladığım şeyleri tek başıma yapamıyorum..cesaret bile edemiyorum.Sensiz olmak demek hayatta tek kalmakmış.Öyle zannetmezdim.Hayattaki en büyük güvencemin sen olduğunu biliyordum,özgüvenimi,gücümü alıyordum ben senden.Şimdi tek kaldım ve çok zorlanıyorum.Seni çok özledim.ve bu hiç geçmeyecek di mi?
yalnızlık.onu eksikliği.bir daha hiç gelmeyecek olması.hep özlemek zorunda kalacak olmak.