bugün
- sözlükte tehdit edilmek10
- hayatın film olsa adını ne koyardın17
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var30
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli13
- onlyfans8
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı30
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk9
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak20
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması41
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- unutulmaz film replikleri32
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü23
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- kemalist cenazesi8
- muharrem ince16
- iş hayatında başarılı olmanın sırları33
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- işkembe çorbası17
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar13
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu34
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- öpüle öpüle uyutulmak19
- börek isimlerinin ingilizcesi12
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi23
- sadece türkiyede olacak olaylar26
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı18
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor15
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak14
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak17
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- kulak içi kaşıntısı13
- öğretmen maaşı20

entry'ler (88)
En etkili ilaç. Ağrıyı sızıyı hemen keser, mutlu eder.
suriyeliler. Zaten alışıklar sıkıntı olmaz onlar için.
peynir tulum peyniri ise nice yemeğe değişmeyeceğim muhteşem kombinasyon.
son birkaç yıldır fazla humanistlik yaptık yeter. Mülteci al kimse alma demiyor insanlık görevidir muhtaca yardım etmek. Ancak kim dedi sana doldur doldur sal sokağa hem onlara hem yurttaşlara yazık değil mi? şimdide tutmuş vatandaş yapacakmış. Sorarım amaç? dünyanın hangi ülkesinde bu kadar kolay vatandaş olabilmek? biz muz cumhuriyeti miyiz? yurttaşlarından topladığın vergileri neden yurttaşlarına hizmet olarak dağıtmıyorsun? neden sırf başkan olabilmek için cihatçı çetelere bombacılara yardım ediyorsun? dünyanın gelmiş geçmiş en salak dış politikasıydı şimdide iç politika oldu. Alkışlar iktidara... Kimse kusura bakmasın kendi ülkemin öz kaynaklarını kullanma hakkı tabikide kendi ülkemin öz vatandaşlarına aittir.
Kimseyi tanimadim ben, senden daha özel.
Ezik bir subayın son sözleri.
türk mü kürt bilmem ama harbiden asılmış ya. Yok artık.
Bütün Ölü Kentlerin, Ölü Doğmuş Çocuklarına...! Büyük Ustaya Saygıyla ...! Her sabah nereye gittiğini bilmeden bir işe giden, her akşam nereden çıktığını bilmeden bir işten çıkan, sevmediği hayatı yaşayan, sevmediği işi yapan, sevmediği kişilerle yaşayan, kalabalıkların yüzünden yaşamaya karşı, ne bir sevgi, ne de bir sevgisizlik işareti olmadan gelip geçen, her akşam evinin dört duvarı arasına sanki bir mezara girermiş gibi giren, gecelerini bir sıkıntı yorganının altında yalnız ya da yanındaki yabancı gövdeyle geçiren;
bütün ölü kentlerin, ölü doğmuş çocukları!
Size bu ölü yaşamı hazırlayan “burjuvazidir” ve bu acımasız oyunun varlığını siz izin verdiğiniz sürece sürecektir.
bütün ölü kentlerin, ölü doğmuş çocukları!
Size bu ölü yaşamı hazırlayan “burjuvazidir” ve bu acımasız oyunun varlığını siz izin verdiğiniz sürece sürecektir.
Ne ara yobaz, beyni ile siki yer değiştirmiş insanlarla doldu bu sözlük ya.
böyle bir yaş var mı?
Ispanya barselona ispanyolca.
Neredeyse herkes tarafindan itici ve iğrenç görünen bu yaratıklar benim için tam aksine ilgi çekici ve özel bir anlam taşır.. Bence karanlığı temsil ederler hiç bir zaman sevgi ve aşk sembolü olmadılar.. sevgiyi kargalara yakıştırmam zaten ben.. onlar bambaşka duyguların, hiç tatmadığımız şeylerin ruhunu taşıyorlar.
(bkz: süslüman)
Kimse kusura bakmasın ama aptalca bir protestodur. iç işleri bakanlığı, istihbarat ve tüm yürütme AKP'nin elinde olmasına rağmen onun yerine; hiç bir kolluk kuvveti yada yetkisi bulunmayan muhalefet partisinden hesap sormak, protesto etmek. Akıl tutulmasıdır başka bir açıklaması olamaz.
Keşke yazar yapılmadan önce bir keza testinden geçirilse.
Avukat. Hakimde savcıda kanunlara ve devlete bağlıdır. Avukat tamamen bağımsızdır.
Işte memleketimin ileri demokrasi anlayışı. Kendisi gibi olmayan herkes düşman. Hoşgörü ülkesi yeni Türkiye.
dedenin kendisi okuyabiliyor muydu? Sanki dedesinin yazdığı kitabı okuyamıyor. Cahil geldiniz cahil gideceksiniz keşke ölseniz