bugün

entry'ler (10)

dizilab

Game of Thrones' un sızdırılan bölümlerine Türkçe altyazı ekleyen ilk sitedir.

yalnızlığın hissedildiği anlar

evde fazlasıyla tek geçirdiğim zamanlarda yalnızlık giderek boğmaya başlar beni en çok burada yakalar beni kendimle yüzleştğimde.

sözlükçülerin connected2 me sayfaları

etme eyleme güzel kardeşim popüler kültüre köle olmayın bırakın egonuzu şişirmeyi.

allah mı tanrı mı

allah değildir o allah olsa duramassın..

vücudunda 12 tane dövme bulunan kız

12 tane miydi saymadım ama birden fazla dövmeye sahip olan kız arkadaşlarım genelde özgür ruha sahip insanlardı diyebilirim. eğlenmeyi, takılmayı severlerdi. dinle kitapla işleri yoktu müzik zevkleri de gayet nitelikliydi diyebilirim. baya genelledim ama gözlemim hep bu yönde oldu.

hayatında hiç aşık olmamış insan

aşık olamayan kişiye aşık olanın dramadır aslında üzücü olan. bunlar bazen ilişkide yaşarlar ve karşı tarafı çileden çıkartırlar ve ilişki çuvallar olan yine aşık olana olmuştur. Ben aşık olamıyorum modun da ki ise eski tabirle hoppadır. (bkz: mcyaralı)

ben bu yazıyı sana yazdım

ne çok aşk acısını çeken var dedirten başlıktır, herkes kendince sevmiştir sevecektir.

son yıllarda artan türbanlı popülasyonu

kullanışlıdır özellikle günümüzde iş alanında imtiyaz sağlar bazı kesimlerce dönemin modasıdır.

keşke dediğimiz şeyler

Keşkelerle yaşamak zor zanaattır, anı yakalamışken elinden kaçırmaktır ya da çuvallamaktır. Seneler sonra bile kendini hatırlatan boktan birşeydir "keşke"

gece saat dörtte çalan ev telefonu

ürküten sestir, çok kez ölümle karşılaşanlar için.
© copyright 2005 - 2026