bugün
- yazarların favori oyun karakteri5
- sözlük yazarlarının favori dizisi6
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- allah4
- oswald cupplepot3
- 1948 arap israil savaşı9
- imralı basılsın apo piçi asılsın3
- boş cd'nin üstüne boş cd diye yazmak4
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı10
- i m horny diyen kız3
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- türkiye de emeklilik4
- acı acı osurmak5
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam3
- bira6
- tai lung26
- şafak sezer'in son hali2
- 2026 ekonomik krizi20
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- osuruktan şiirler89
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek3
- yazarların favori giyim markası15
- berber fiyatlarındaki fahiş artış3
- arap ismail3
- su bardağı ile çay içmek7
- fenerbahçe19
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- andrea bocelli 30 the celebration2
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- 22 ağustos 2026 dortmund bayern münih finali2
- nervio varıdı nerede o8
- cinlerden yardım alan platformlar3
- dolar isterse 100 olsun41
- ismet gurbuz 202411
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- anderson talisca6
- askerden sonra dikkat çekmek4
- sözlük dayısı dövmek6
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba3
- shaun murphy2
- günün iddaa kuponu3
- victor osimhen19
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- anın görüntüsü20
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
entry'ler (177)
iftardan beridir sol frame'de "x'e y diyen model" "y'ye g diyen tip" gibi başlıklar görüyorum. hadi yazılış olsa anlarım ben de hassasım o konuda ama insanlar küçüklükten beri öyle öğrendiyse size ne lan?
tanım:sol framede telaffuz yanlışı yapan kişilerle ilgili çok fazla başlık gördüğümden dolayı yaptığım önerme.
tanım:sol framede telaffuz yanlışı yapan kişilerle ilgili çok fazla başlık gördüğümden dolayı yaptığım önerme.
facebooktaki ergenlerden midir nedir tiksindim şiirlerinden. ayrıca can yücel çakması bir hali var şiirlerinde de. ayrıca sürekli yeni bir şiirini görüyorum şiir mi sıçıyor nedir?
1 Eylül 2010'da daha hemen yağmur başlamasıyla "oha lan yaz bitmiş olm" detirten gün. vay anasını be.
gaza gelip akabinde sağa sola saldırmanızı sağlayacak eylem. hele rise of nations oynuyorsanız "osmanlısınız laaaağn viyanayı da kuşatcam ananızı da mikicem gavurlar" diye bağırmanıza sebep olabilir. hücum marşında saldırmak zevkli olabilir.
akpli olun, kasın biraz ve geliştirin kendinizi. cemaatte level atlayın. 5 yılda havayolları şirketiniz bile olur.
danca-bir diğer deyişle iskandinavca- "nasılsın" demektir. yazılışına kanmayınız, "waudğan hağu du de(t)" diye okunur.
muhtemelen kendi dilinde harflerin okunuşları ve diyaframı kasma şekli farklıdır. bu şekilde evrim geçirmiştir yapacak bir şey yok. ayrıca bizlerin de yabancı dilleri iyi konuşamadığı gerçeğini unutmayalım. danimarkalıya hvordan har du det de bakayım nasıl işiyor altına gülmekten.*
zaytungdan konserle ilgili haberi:
Valilik, 6 Eylül'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek U2 konserine bilet alan vatandaşları uyardı: "Bir an önce yola çıkın..."
Valilik, 6 Eylül'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek U2 konserine bilet alan vatandaşları uyardı: "Bir an önce yola çıkın..."
bilgisayar programcılarının başına genelde gelen hadisedir. akabinde kişi sürmenaj geçirir.
ayrıca (bkz: ebenin ami ali sami)
ayrıca (bkz: ebenin ami ali sami)
müslümanlar için sevaptır. onu öyle bir hayattan kurtarmış olursunuz. ayrıca işinde yeniyse sizin için de süper olur.
edit:haklısınız biraz abazan kaçtı son dediğim. ama sizin iyiliğiniz için söylüyorum. valla.
edit:haklısınız biraz abazan kaçtı son dediğim. ama sizin iyiliğiniz için söylüyorum. valla.
4 bardaktan fazla şarap içmiş ancak 6 bardağı geçmemiş olmasıdır. biraz iltifat baştan çıkarıcı oyunlar ve sevişmek sevişmek sevişmek. bunu g*tüm demiyor bilim diyor.***
edit: imla
edit: imla
bu klon türü hicbiseyebosunaiclenmeyenadamın klonudur. aynı mantıkta entry girer, aynı düşünür, aynı mantıkta başlık sıçar ve en önemlisi entrylerinin ve/veya tespitlerinin başında evet efendim söz öbeğini kullanırlar. ayrıca (bkz: marjinallik)
kur'an'ın şiir olarak yazılmış versiyonunu okuyorsa çok da sorun oluşturmaz bazı bünyeler için.
ayrıca (bkz: hbbia klonu)
ayrıca (bkz: hbbia klonu)
mesajlarında iyi dileklerini ileten iyi insan.*
an itibariyle (saat 4.36 amk işiniz mi yok) sol framede kızlarla ilgili bir sürü detay, fantazi zart zurt içeren başlık var. pipi afedersiniz sayın yazarlar. macun mu yedirdiler ne oldu?