bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- sebahattin şirin14
- blackberry4
- çerçeve yasa23
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları10
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı5
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- apo adamdır adam kalacak2
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- apo piçtir piç kalacak12
- bu plak para eder mi3
- eski türkiye5
- romelu lukaku8
- numan kurtulmuş3
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- ipsala vs kapıkule2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek6
- kalp krizi7
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- profilini gizli tutma nedeni9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- türk milletine kurulan pusu7
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- 73 yıllık sigara2
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- atilla kaya2
- galatasaray8
- kendi doğum gününü unutmak3
- mel melin palavra sıkması7
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- fatih tekke4
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- aym'nin evlenen kadin nufus kaydi karari2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz2
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- galatasaray ın yeni transferi3
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
sevdiği entry'ler
Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne"deki rolüyle Cannes Film Festivali'nde “En iyi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu!
onları dinlermiş gibi yapın, konuşmayın. yüzlerine bakın ve onların kararı değil sizin kararınızın önemli olduğunu unutmayın. Sonuçta aldığınız karar onları etkilemeyecek sizi doğrudan etkileyecektir.
kozalak pekmezi, net !
tabi katkısız olacak, yüzde-yüz doğal olacak, koyu kıvamlı olacak..
üç gün içinde öksürme taklidi bile yapamazsınız, bırakın ciğerin koptu kopacak hallerini..
tabi katkısız olacak, yüzde-yüz doğal olacak, koyu kıvamlı olacak..
üç gün içinde öksürme taklidi bile yapamazsınız, bırakın ciğerin koptu kopacak hallerini..
Ayakları güzelse yapacakbiseyyok değilse de yapacakbiseyyok.
bir çok insanın farkında olmadan yaptığı hatadır. Şöyle ki: bazı insanlar eğilimleriyle, bazı insanlar ilgileri ve hobileriyle, bazıları yargılarıyla, kimileri ise tanıdıkları ve maddi varlıklarıyla, bir kısım insan ise yalnızlıklarıyla hep farklılık iddiasındadırlar. karşıdaki kişiye bunu hissettirmek için çabalarlar ama hesaptaki hata şudur ki tüm bunlar karşıdaki kişinin umrunda değildir. zira o da yukarıdakilerden biridir ve farklı yoldan da olsa aynı hesap peşindedir. kimsenin kimseyi önemseyip herkesin aynı şeyi göstermeye çalıştığı bu bir kaç milyarlık veri barındıran bakkal defterinden sıyrılıp, bir köşede onları izlemek ise borçsuz insan mutluluğuna eşdeğerdir.
kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. çok çok fazla insanda var bu düşünce ve egonun, erkek tenini gıdıklayan bir arzu gibi içerden nazlı bir sesle ''öyle değil mi ama? sen farklısın. çok çok farklısın bebeğim'' diye kendi kendini ütopyalarda gezintiye çıkarmasıdır. olum uyanın lan hiç kimse farklı değil hiç farklı olmadı. en farklı olanlar bime değil de şok a gitti. en farklı olanlar ayran değil de Cappuccino içti.
edit: okunmamış bir yazıyı tekrar diriltme örneğine ilk defa mı rastladın kuzum? aksine ben senden farklı olmadığım için yaptım bunu sadece gizlemediğim için topa tut beni, hadi ilk taşı sen at.
kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. çok çok fazla insanda var bu düşünce ve egonun, erkek tenini gıdıklayan bir arzu gibi içerden nazlı bir sesle ''öyle değil mi ama? sen farklısın. çok çok farklısın bebeğim'' diye kendi kendini ütopyalarda gezintiye çıkarmasıdır. olum uyanın lan hiç kimse farklı değil hiç farklı olmadı. en farklı olanlar bime değil de şok a gitti. en farklı olanlar ayran değil de Cappuccino içti.
edit: okunmamış bir yazıyı tekrar diriltme örneğine ilk defa mı rastladın kuzum? aksine ben senden farklı olmadığım için yaptım bunu sadece gizlemediğim için topa tut beni, hadi ilk taşı sen at.
Demet akalın.
izlemeden kötü demeyin be. Ben izledim çok kötü.
beşiktaşlı dostlarımı beklerim .
muhtemelen doğru olsa bile bir anlamı olmayan durumdur.
ha gece 4 ha sabah 9 ne farkeder ki? bu değil, 56 gibi genç bir yaşta ölmesini kabullenemiyorum ben en çok. başıma bir şey gelmeyecekse, atamız'ın sistematik olarak zehirlendiği ve suikast sonucu öldüğü kanaatindeyim. çünkü 56 gerçekten genç bir yaş. tabi ki, eceldir, allah'ın takdiridir ona boynumuz kıldan ince ama 56 yaşında bu kadar ağırlaşması, iyileşememesi bana şaibeli geliyor.
ha gece 4 ha sabah 9 ne farkeder ki? bu değil, 56 gibi genç bir yaşta ölmesini kabullenemiyorum ben en çok. başıma bir şey gelmeyecekse, atamız'ın sistematik olarak zehirlendiği ve suikast sonucu öldüğü kanaatindeyim. çünkü 56 gerçekten genç bir yaş. tabi ki, eceldir, allah'ın takdiridir ona boynumuz kıldan ince ama 56 yaşında bu kadar ağırlaşması, iyileşememesi bana şaibeli geliyor.
bestemsu hanımın demet akalın'A verdiği i-na-nıl-maz ayar.
görsel
https://twitter.com/kadra...tatus/1321767932406489088
görsel
https://twitter.com/kadra...tatus/1321767932406489088
Ona o paraları sağlayan kim ?
cahil türk gençliği ...
cahil türk gençliği ...