bugün
Y
yanardoner15 yıl önce
onca zamandan sonra sözlüğü aynı yerde bulmak
uzun bir zaman sözlüğe uğrayamamış olup bugün girildiğinde üzülerek görülen durumdur. bizim sözlük hala bekaret, penis, apış arası denklemini çözmekle uğraşmaktadır.
Y
yanardoner15 yıl önce
tayyip erdoğan a verilecek en güzel hediye
tayyip erdoğan'ın gerçekten hak ettiği özel bir hediyedir; (bkz:bereket tanrısı)
Y
yanardoner15 yıl önce
mesajlasma fasilitesinde bazi yazarlarin nickinin altinda bulunan resim.~ne dedim lan ben simdi~
Y
yanardoner15 yıl önce
sözlük yazarlarının favori hayvanları
en başında köpek ve kedi olması kesin gibi olan liste, ama farklı tercihleri olan yazarlarda yok değil .
Y
yanardoner15 yıl önce
en başında köpek ve kedi olması kesin gibi olan liste, ama farklı tercihleri olan yazarlarda yok değil .
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
wecihii
rap kökenli olan yedinci nesil yazar. dikkat etmek lazım bu wecihii'ye. bu yazma şevkini kaybetmemesi dileğiyle. hoş gelmiş.~selam olsun bolubeyi~~swh~
Y
yanardoner15 yıl önce
gay arkadaşın aktif olma talebi
Mazlum, toplumdan dışlanmış bunca soruna rağmen kendini teslim ettiği erkeğin vaatlerine kanmış ve devamlı pasif olan; `veren taraf olan` delikanlının isyan belirtisi. (bkz:harun artık yeter)
Y
yanardoner15 yıl önce
gay arkadaşın aktif olma talebi
Mazlum, toplumdan dışlanmış bunca soruna rağmen kendini teslim ettiği erkeğin vaatlerine kanmış ve devamlı pasif olan; `veren taraf olan` delikanlının isyan belirtisi. (bkz:harun artık yeter)
Y
yanardoner15 yıl önce
ben oraya mı attım amına koyyim
pes oynarken hatalı pas yapıldığında, suçu kendi yönettiğin futbolcuya atıp, fütursuzca olaydan kendini soyutlama tümcesi. -ben oraya mı attım amk? --rooney de dönüp 'seni sikerim çocuk' diyecek, görecen o zaman ebeninkini---
Y
yanardoner15 yıl önce
vajinismus
bir kadının [*]kocası ile bile olsa[/*] cinsel ilişkiye karşı oluşturduğu fobi durumu. Vajinismus olan hastaların bazıları ömür boyu cinsel tatmin sağlayamamaktadırlar.
Y
yanardoner15 yıl önce
uyuyabilmek için sevişmek
an itibarı ile yanınızdaki kişi ~karı~ ~koca~ ~sevgili~ ~fuck buddy~ ~olur öyle~ sizi tahrik etmese de, uyuyamamanın verdiği gerginlik duygusu ile önce zihninizi akabinde hormonlarınızı bir şekilde uyandırmanın verdiği istek ve haz ile yanınızdaki ki… devamını gör
Y
yanardoner15 yıl önce
tavukçuluğu geliştirmek için yapılması gerekenler
tavukçuluğu geliştirmek için `deli dana` hurafesi yeniden gündeme getirilmelidir.
Y
yanardoner15 yıl önce
tavukçuluğu geliştirmek için `deli dana` hurafesi yeniden gündeme getirilmelidir.
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
birinci nesillerin yeterli saygıyı görmemesi
sözlüğü oluşturan bizlerin yeterli saygıyı görmeme durumu.
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
Y
yanardoner15 yıl önce
bir erkeğe dört hatunun düştüğü bölümler
erkek başına 30 kız düşen "psikoloji" gibi bölümlerin yanında esamesi okunmayan bölümlerdir...
Y
yanardoner15 yıl önce
bir erkeğe dört hatunun düştüğü bölümler
erkek başına 30 kız düşen "psikoloji" gibi bölümlerin yanında esamesi okunmayan bölümlerdir...
© copyright 2005 - 2026