bugün
X
xyadhos7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
X
xyadhos7 yıl önce
kızların fotoğraf çekilirken pozları
genelde sacma olan pozlardır. koca götlü kategorisine dahil olan kızların, toplu fotoğraflarda o devasa yer kaplayan götünü yanındakinin arkasına saklayarak kücülttüğünü sanarak verdiği pozlar, sürüsüne sacma poz cesitlerinden sadece birisidir.
X
xyadhos7 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
X
xyadhos7 yıl önce
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
X
xyadhos7 yıl önce
X
xyadhos7 yıl önce
özgüveni azaltan şeyler
Diğer insanlara endekslenmiş bir yaşam, Crysis'in Ram belleğinizi tükettiği gibi özgüveninizi tüketir.
X
xyadhos7 yıl önce
sözlük yazarlarının kıyafet kombinleri
siyah saat iki defa yazilmistir. Kombine gelecek olursak. Gri pijama takimi. Renkli panduflar yeşil dinozor kılıklı ev beresi.. (bkz: tarzsin)
X
xyadhos7 yıl önce
çok dertliyim be sözlük
sözlükten başka derdini anlatacak kimsesi olmayan yazar kişsinin söylemi. entrylerde bakınız olarak kulalnılabilir.~gb~
X
xyadhos7 yıl önce
X
xyadhos7 yıl önce
istanbul
Taşı toprağı altın sayılan.Dünya tarihinin baş rol oyuncusu.Medeniyetler beşiği.15 milyonluk nüfusu ile Türkiye nin en büyük şehri ayrıca çoğu ülkenin nüfusundan büyük şehir ülke.
X
xyadhos7 yıl önce
anın görüntüsü
X
xyadhos7 yıl önce
sözlük yazarlarının hayalindeki araba
lamborghini galardo.
X
xyadhos7 yıl önce
honda
japon araba markası.
X
xyadhos7 yıl önce
honda
japon araba markası.
X
xyadhos7 yıl önce
herkes bir duvar yazısı söylesin bakalım
"Sana olan aşkımı satırlara dökseydim dünyada kağıt kalmazdı gülüm". Bunu duvarda gördüm ben bile etkilendim beh. Helal olsun çocuğa. Güzel yazmış.~swh~
X
xyadhos7 yıl önce
X
xyadhos7 yıl önce
herkes bir duvar yazısı söylesin bakalım
"Sana olan aşkımı satırlara dökseydim dünyada kağıt kalmazdı gülüm". Bunu duvarda gördüm ben bile etkilendim beh. Helal olsun çocuğa. Güzel yazmış.~swh~
X
xyadhos7 yıl önce
anın görüntüsü
X
xyadhos7 yıl önce
anın görüntüsü
X
xyadhos7 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
X
xyadhos7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
X
xyadhos7 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
X
xyadhos7 yıl önce
kedi besleyen birinin evinde yemek yemek
yemek yeme isteğini zedeler. o kadar zahmet edilip uğraşılmış olan yemeği yememek ayıp olur düşüncesi bir yana, mutfakta raflardan raflara atlayan kedinin görüntüsü ve o kedinin biz insanlar yemek yerken açık olan balkon kapısının kenarına üç zeytin … devamını gör
X
xyadhos7 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026