bugün
W
woodcutter5 yıl önce
chp belediyeciliği
Size hizmet getircem deyip, hezimet getiren partinin belediyeciliğidir. Son yerel seçimlerde Antalya'yı AKP'den alan CHP'nin çiçeği burnunda "hoca" başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, henüz iki ay geçmeden rüşvet skandalıyla karşı karşıya kaldı. Yak… devamını gör
W
woodcutter5 yıl önce
aaron boupendza nın fenerbahçe ye transferi
Haftaya açıklanması beklenen transfer. Evet.
W
woodcutter5 yıl önce
chp çöpleriyle döndü
an itibariyle twitter'da türkiye gündeminde. chp budur z kuşağı da iyi öğrensin, (img:#2131364)
W
woodcutter5 yıl önce
istanbuldaki chp belediyelerinin grev kararı
Son zamanlarda büyük artış gösteren,lakin ikiyüzlü Cehapelilerin ses çıkarmadığı hadisedir. An itibariyle şu an kartal,Kadıköy,bakırköy,maltepe,ataşehir ve avcılar belediye işçileri grev kararı vermişlerdir. Bu bölgelerde şu an çöp dağları vardır v… devamını gör
W
woodcutter5 yıl önce
istanbuldaki chp belediyelerinin grev kararı
Son zamanlarda büyük artış gösteren,lakin ikiyüzlü Cehapelilerin ses çıkarmadığı hadisedir. An itibariyle şu an kartal,Kadıköy,bakırköy,maltepe,ataşehir ve avcılar belediye işçileri grev kararı vermişlerdir. Bu bölgelerde şu an çöp dağları vardır v… devamını gör
W
woodcutter6 yıl önce
enes batur
Yahu neden bu youtubera da başlık açılmamış? Belki ndng enes batur olarak açmışsınızdır bakmadım. Neyse efendim, 18 yaşında oyun videoları çeken bir youtuberdır kendisi. Çok samimi ve eğlencelidir bana göre. Happy Wheels serisi çok tutulmuştur. Bazıl… devamını gör
W
woodcutter6 yıl önce
kaçacak
"K a ç a c a k!" Dediler. Çakacak dedik. Çaktı.
W
woodcutter6 yıl önce
ali koç
en kısa süre de fenerbahçe'nin başkanı olarak görmek istediğim kişi..
W
woodcutter6 yıl önce
fenerin hocası kim olacak
W
woodcutter6 yıl önce
ersun hoca güldü bu iş bitmiştir beyler
ersun hoca göztepe ye moses ın attığı ikinci golden sonra içten gülmüştür. fener takım olmuştur. artık dağılabiliriz. gerisi otomatik olarak gelir. şimdilik şampi yiz sezon sonunda şampiyon.
W
woodcutter6 yıl önce
1 mart 2020 ersun yanal ile yolların ayrılması
(img:#1985801)
W
woodcutter6 yıl önce
ersun hoca güldü bu iş bitmiştir beyler
ersun hoca göztepe ye moses ın attığı ikinci golden sonra içten gülmüştür. fener takım olmuştur. artık dağılabiliriz. gerisi otomatik olarak gelir. şimdilik şampi yiz sezon sonunda şampiyon.
W
woodcutter6 yıl önce
fenerbahçe için yeni teknik direktör önerileri
(bkz:aykut kocaman). açık ve net. aykut boşta yarın getirin bu adamı şu takımın başına.
W
woodcutter6 yıl önce
fenerbahçe nin galatasaray dan hep üstün olması
uefa ve süer kupa görmemiş bir Fenerbahçelinin feryadıdır bu önerme.
W
woodcutter6 yıl önce
fenerbahçe nin yeni hocası
bir `fethullah gülen` hocaefendi değildir. (bkz:ironinin amına koymak)
W
woodcutter6 yıl önce
ersun yanal
vestel manisaspor teknik direktörü. bunu daha önce niçin kimse düşünememiş yadırgadım doğrusu.
W
woodcutter6 yıl önce
chp li belediyelerde akrabaların hızlı yükselişi
heee kılışdarın da çok umrundaydı.
W
woodcutter6 yıl önce
izmirli baba
akıllara hemen kızıyla öpüşen hakan ural genişliğinde bir baba figürü geliyor belki ama yok öyle birşey.
W
woodcutter6 yıl önce
medipol başakşehir
akpli teknik adamları ve akpli futbolcuları boşta tutmamak için kurulan ve Süper lige çıkartılan proje takımı. 5 10 yıl icinde tarihe karisacaktir. Şimdi de emre Belözoğlu nu aliyorlarmis ahaha.
W
woodcutter6 yıl önce
vedat muriqi
94 doğumlu arnavut forvet. şu an `giresunspor` da yardırmaktadır. geleceği olabilir, dikkat diyorum. (img:#913437)
W
woodcutter6 yıl önce
izmirli baba
akıllara hemen kızıyla öpüşen hakan ural genişliğinde bir baba figürü geliyor belki ama yok öyle birşey.
W
woodcutter6 yıl önce
gucci nin 23 yaşındaki ermeni modeli
armine arutyunyan'dır. bu modelle anladık ki çirkin kız diye bir şey yoktur gucci'nin sahiplenip aramıza saldığı kızlar vardır. anlamadım arkadaş gucci bilerek mi yapıyosun krdşm maksadın ne? biz victoria secret melekleriyle büyüdük kız erkek, onlard… devamını gör
W
woodcutter7 yıl önce
chp nin seçimi hak ederek kazandığına inanmak
Yorumsuz. (img:#1845381)
W
woodcutter7 yıl önce
imamoğluna kayyum atanıyor
(img:#1845051)
© copyright 2005 - 2026