bugün
- 0 0 711
- tek başına uzun yol gitmek5
- düşünmek hakkında düşünmek4
- rüyana gelmesi3
- evli kadınla beraber olmak2
- rüyama gir hasret giderelim2
- banana bread2
- şile3
- türklerin pis olması4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması2
- ek kart dezavantajları2
- 2026 dünya kupası39
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- 30 haziran2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- paraguay'ın almanya'yı penaltılarla elemesi3
- kemal kılıçdaroğlu gafları2
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- 30 haziran 20262
- gürsel tekin2
- yazarların özlü sözleri10
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik2
- miss earth 20272
- miss international 20272
- ahmet anapalı2
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- anın görüntüsü26
- velvet45
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- hamdi ulukaya2
- mustafa kemal atatürk10
- pandela12
- deniz göktaş12
- tl2
- ona bir cümle bırak5
- ölüm6
- futbol32
- günlerin artık kısalıyor olması5
- sözlüğün troll kaynaması4
- zoktay2
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- sözlüğün aptal kaynaması15
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- insan sevdiği adama şans verir5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı6
sevdiği entry'ler
Şato- Kafka.
Congratulations. Kıngrecıleyşıns diye okuyorum Allah affetsin.
olması gerekendir.
kabuk değil oğlum o, biberin kendisi.
kabuk değil oğlum o, biberin kendisi.
''yalan'' adlı parçasına denk gelip az önce dinleyerek bana ufak çaplı bi nostalji yaşatmış grup. ne kadar güzel parçalar varmış eskiden. şöyle bir parça çıkmıyor artık.
https://www.youtube.com/watch?v=Hh7njhwV01E
https://www.youtube.com/watch?v=Hh7njhwV01E
başta numb, new divide, in the end, castle of glass, burn it down olmak üzere birçok şarkısını hala severek dinlediğim müzik grubudur.
chester'ın intiharı içime dolan gizli saklı bir acıdır.
entryi chester'ın ölmeden önce söylediği son şarkı olan one more light'dan bir dize bırakarak bitiriyorum.
bir ışık daha sönse kimin umrunda?
bi milyon yıldız olan gökyüzünde
chester'ın intiharı içime dolan gizli saklı bir acıdır.
entryi chester'ın ölmeden önce söylediği son şarkı olan one more light'dan bir dize bırakarak bitiriyorum.
bir ışık daha sönse kimin umrunda?
bi milyon yıldız olan gökyüzünde
Bir bana mı oluyor denilen şeylerden bir tanesidir. Bir ara birinin silahını çekip alma isteği şeklinde bir başlık da açılmıştı.
Şimdi bir araçta giderken birden kapıyı açıp kendinizi yolda bulma düşüncesi geliyor. Şu ana kadar o kadar çok oldu ki ama hiçbirinde gerçekleştirmedim.
Bu bir düşünce bozukluğu mudur, yoksa izlenen şeylerin etkisi midir bilemiyorum.
Not: başlık olayı övmek, teşvik etmek amacıyla değil sadece bilgilerin paylaşılması amacıyla açılmıştır.
Şimdi bir araçta giderken birden kapıyı açıp kendinizi yolda bulma düşüncesi geliyor. Şu ana kadar o kadar çok oldu ki ama hiçbirinde gerçekleştirmedim.
Bu bir düşünce bozukluğu mudur, yoksa izlenen şeylerin etkisi midir bilemiyorum.
Not: başlık olayı övmek, teşvik etmek amacıyla değil sadece bilgilerin paylaşılması amacıyla açılmıştır.
stratejinin dibini görmüş nesildir. ilk başta bizanslı laleleri haritadan kolayca silip, güneyindki mısırla anlaşmaya varınca. bir de üstüne macarların üstüne yürünür. tam herşey yolunda zannederken doğudan moğollar gelir, önlerine set çekersin ordular yığarsın ama sadece biraz eritebilirsin. topraklarını batıya doğru genişletmeyi tek çare olarak görürken bu seferde güneydeki bedeviler size ihanet ediyor. bütün bunlarla başa çıkıp ayakta kalınca bu sefer yine doğudan timurlular gelir. sorun sorun sorun ve sorun. kısacası bu güzel strateji oyununun gerçek anlamda tadını çıkarmak ve dehanızı sınamanız için tercih edilmesi farz olan devlettir osmanlı. tam bir keşmekeşin olduğu topraklarda yaşam mücadelesi verirsiniz. daha istanbul a peş peşe yapılan haçlı seferlerini saymıyorum bile.
Sabit kur mu? Sabit kurun 2001'de Arjantin'e ne yaptığını biliyor muyuz? Stagflasyondan haberdar mıyız? Ayrıca yabancı para sabitlemesi için ne gerekir? Devalüasyon nedir? Berat kim, bunları düşünen kim ve iktisat nere?
Karışmayayım Karışmayayım diyorum ama cahil cahil konuşmayın iq.
Karışmayayım Karışmayayım diyorum ama cahil cahil konuşmayın iq.
Yav gardaşım bak şimdi reyiz bor falan çıkaracak. Buradan gelen yüroyu alıp bizde dutacaz. Avruba da diyecek ki: bize yurolarımızı ver bizde yuroyu 2 tlnin altına çekelim. Anladın mı? Yeter ki mozart anlaşması bitsin. 2023 de her şey çoh güsel olacag.
•••Kitaplara konu olacak aşklar “yazdırabilmeniz” ümidiyle •••
görsel
görsel
Belki de iyilik ve kötülük kişinin menfaatleri ve çıkarları karşısında koydugu göreceli bir kavramdır.
sophia gerçekten güzel bir kadın...
görsel
•••kocatepe üniversitesinde pek sevgili,pek bilgili,cahil üniversite öğrencilerine/arkadaşlarıma yapay zekayı anlatırken biraz gerçeklerden bahsettim onlara. sevgili arkadaşlarım dünyada bir dil konuşuluyor cem yılmaz'ın dediği gibi -şşş oğlum libya dünya dönüyor,ne oluyor ? -...
herkesin kulağında olan bir kulaklığı kocatepe üniversitesi olarak anlamıyoruz.ama odtü anlıyor ama marmara,itü,hacettepe,9 eylül anlıyor ama siz anlamıyorsunuz.
sizler anca sevgililerinizi kolunuza takar gezmekten anlarsınız.
lütfen bu söylediklerimi evde koca bekleyecek kadın arkadaşlarım ve gururuna baba parası yemeyi uygun bulan erkek arkadaşlarım alınmasın...
bu dünyada bir yapay zeka çağı gelişiyor ve siz bunlardan birhabersiniz,cahilsiniz,okumuyorsunuz araştırmıyorsunuz.
•ve bu sözlerimin hepsi uludağ halkı içindir.
teşbihte hata olmaz.üzerine alınması gerekenler elbet alınacaktır.aradan sıyrılanların önünde saygı ile eğilirim.
ileri ki dönemde endüstri 4.0 çağında insanlar ile robotların aşk yaşayacağı,savaşacağı araştırılırken sizler buralarda saçma sapan entry girmeye devam ediniz.
yapay zeka robotları bugün insanlarla konuşuyor ve sohbet ediyor
•••buyrun ilk önce wil smith'in robot sophia ile imtihanı ve onu öpmek isteyişini izleyelim.wil smith'i tanıyanlar bu videodaki mantığı anlayacaklardır.will robot düşmanı olan ben robot filminden alıntı yapılarak bu videoaya davet edilmiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=Ml9v3wHLuWI
••• sophia istanbul'a da geldi fatih portakal ile röpörtajı ve sophia insanlardan zeki mi ? bu sorunun cevabı son derece trajik komiktir zannımca...
https://www.youtube.com/watch?v=Ikj0hh6UM9U
•••ve her zaman türk halkının deyimi ile fişini benim taktığım şey beni öldüremez.sophia insanlığa karşı savaş açabilir mi ? sorusu aslında bütün videoların ana konusu...
https://www.youtube.com/watch?v=oyzldrp9iuQ
•bir teknoloji meraklısı ve okuyucusu,araştırıcısı olarak ileri ki 10 yıl içinde robotların ve yapay zekanın bütün meslek hayatında,hayatımıza ortak olacağı aşikar.ama bizler buna hazır değiliz ve gerçekten 10 yıl önce bunları hayal edemezdik.bugün üretilen robotlarda neredeyse duygu ve espri yeteneği var.
•••japonlar bunları araştırıyor arkadaşlar.ve yapıyorlar.bizler hala birbirimizi yemeye devam edelim.şahsım kitap adam olarak robotların hayatımıza girmesine karşıyım istemiyorum ve korkuyorum.
•••umarım insanlık adına iyi olur ama ben hiç ümitli değilim.en azından türk milleti adına ümitli değilim.
•••son olarak geleceğin endüstrileri romanını öneririm gelecekte sizi bekleyenler ve diğer ülkelerin bu yapay zeka zımbırtısı ile neler yapıyorlar ? neleri planlıyor ve düşünüyorlar öğrenebilirsiniz
-hoş çok kitap okuyorsunuz gerçekten-
••• sizin eksilemenize veya artılamanıza kimsenin ihtiyacı yok bu yazıları zaten okumuyor ve araştırmıyorsunuz.bizlerin okuyan ve araştıran insanlara ihtiyacımız var.•••
görsel
•••kocatepe üniversitesinde pek sevgili,pek bilgili,cahil üniversite öğrencilerine/arkadaşlarıma yapay zekayı anlatırken biraz gerçeklerden bahsettim onlara. sevgili arkadaşlarım dünyada bir dil konuşuluyor cem yılmaz'ın dediği gibi -şşş oğlum libya dünya dönüyor,ne oluyor ? -...
herkesin kulağında olan bir kulaklığı kocatepe üniversitesi olarak anlamıyoruz.ama odtü anlıyor ama marmara,itü,hacettepe,9 eylül anlıyor ama siz anlamıyorsunuz.
sizler anca sevgililerinizi kolunuza takar gezmekten anlarsınız.
lütfen bu söylediklerimi evde koca bekleyecek kadın arkadaşlarım ve gururuna baba parası yemeyi uygun bulan erkek arkadaşlarım alınmasın...
bu dünyada bir yapay zeka çağı gelişiyor ve siz bunlardan birhabersiniz,cahilsiniz,okumuyorsunuz araştırmıyorsunuz.
•ve bu sözlerimin hepsi uludağ halkı içindir.
teşbihte hata olmaz.üzerine alınması gerekenler elbet alınacaktır.aradan sıyrılanların önünde saygı ile eğilirim.
ileri ki dönemde endüstri 4.0 çağında insanlar ile robotların aşk yaşayacağı,savaşacağı araştırılırken sizler buralarda saçma sapan entry girmeye devam ediniz.
yapay zeka robotları bugün insanlarla konuşuyor ve sohbet ediyor
•••buyrun ilk önce wil smith'in robot sophia ile imtihanı ve onu öpmek isteyişini izleyelim.wil smith'i tanıyanlar bu videodaki mantığı anlayacaklardır.will robot düşmanı olan ben robot filminden alıntı yapılarak bu videoaya davet edilmiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=Ml9v3wHLuWI
••• sophia istanbul'a da geldi fatih portakal ile röpörtajı ve sophia insanlardan zeki mi ? bu sorunun cevabı son derece trajik komiktir zannımca...
https://www.youtube.com/watch?v=Ikj0hh6UM9U
•••ve her zaman türk halkının deyimi ile fişini benim taktığım şey beni öldüremez.sophia insanlığa karşı savaş açabilir mi ? sorusu aslında bütün videoların ana konusu...
https://www.youtube.com/watch?v=oyzldrp9iuQ
•bir teknoloji meraklısı ve okuyucusu,araştırıcısı olarak ileri ki 10 yıl içinde robotların ve yapay zekanın bütün meslek hayatında,hayatımıza ortak olacağı aşikar.ama bizler buna hazır değiliz ve gerçekten 10 yıl önce bunları hayal edemezdik.bugün üretilen robotlarda neredeyse duygu ve espri yeteneği var.
•••japonlar bunları araştırıyor arkadaşlar.ve yapıyorlar.bizler hala birbirimizi yemeye devam edelim.şahsım kitap adam olarak robotların hayatımıza girmesine karşıyım istemiyorum ve korkuyorum.
•••umarım insanlık adına iyi olur ama ben hiç ümitli değilim.en azından türk milleti adına ümitli değilim.
•••son olarak geleceğin endüstrileri romanını öneririm gelecekte sizi bekleyenler ve diğer ülkelerin bu yapay zeka zımbırtısı ile neler yapıyorlar ? neleri planlıyor ve düşünüyorlar öğrenebilirsiniz
-hoş çok kitap okuyorsunuz gerçekten-
••• sizin eksilemenize veya artılamanıza kimsenin ihtiyacı yok bu yazıları zaten okumuyor ve araştırmıyorsunuz.bizlerin okuyan ve araştıran insanlara ihtiyacımız var.•••