bugün

sevdiği entry'ler

ilk iş günü

Sıkıntı veren gündür.Herkes harıl harıl çalışırken siz ne yapacağınızı bilemeden oturursunuz bilgisayar başında.Önemli bir iş yapıyormuş edasıyla facebook gibi sitelerde gezinip durursunuz.Messenger şirkette yasaklanmışsa meebo gibi sitelerden girersiniz.Yanınızdan biri geçerken sayfayı kapatırsınız hemen.Keşke çok yoğun olsaydım diye iç geçirirsiniz.Bilmezsiniz ki ileride bu günü özleyeceksiniz

neden hep çözümler beton bina

En iyisi ahşap evdir tek yada iki katlı.

malum partinin kalkınma yerine ülkeyi batırması

CHP mi? isim vermemişsin.

konya üniversitesi onur yürüyüşü

ağbi bu gerçekten konya’da yaşanmışsa, öncelikle kendilerini hapseden o kıyafeti atıp, türk kadınının onuruna yakışacak şekilde giyinmelilerdi.,.

zekirdek

‘Çekirdek değil tatlım, zekirdek. ‘

18 yaşıma gelmeyi beklerdim arayıp katılmak için. 18 yaşıma geldim. Ne ben eskisi gibiydim ne matrax eskisi gibiydi. Eminim Zeki de eskisi gibi değil. Hatırladıkça hüzünlendirir beni. Oysa çok komik yayınlara şahit olmuşluğum vardır.

Hayat bee işte.

istanbul'un fethi abartılmış balon bir olaydır

Nasıl bir tarih ve şeref yoksunu bir insan tarafından açıldığı belli olmayan entry.Fatih Sultan Mehmet defalarca fethedilemeyen bir yeri fethetti.O zaman ki koşullarda yapılabilecek en iyi plan yapıldı.Gemiler karadan yürütüldü.Herşeyi bırakıp istanbulun fethini itibarsızlaştırmak ancak hasta ve hain bir ruh gerektirir.

ilham aliyev

BBC muhabirine özellikle assagne roketi fırlatırken muhabir, Ermeniler kadar çaresizce darbe alıyordu.

nickaltında kavga çıksa da izlesek diyen yazarlar

var öyle terbiyesizler evet.

herkesi sağduyuya davet ediyoruz. hepimiz kardeşiz sonuçta.

atatürk e tapmanın pek problem olmaması

sürekli cinayeti teşvik eden bir arap tanrısına inanmaktansa "zaruri olmadıkça savaş cinayettir" diyen bir adama taparım.

islamda kadına yarım miras

Dinimize göre Kadına 1/3, erkeğe ise 2/3 oranında miras verilmesi gerekir.
Bunun altında yatan sebep ise kadın kendine düşen mirası ailesi için harcama zorunluluğu olmaması, tamamiyle kadının insiyatifinde olmasıdır.
Erkeğe de 2/3 miras düşer ki, 1/3ünü ailesine kalan 1/3ünü de kendisine harcaması için.

Yani kadın ve erkeğe eşit derecede miras düşmüş oluyor kardeşler arasında.

Edit: islam hukukunda olan gerçeği paylaştım ben, günümüzde uygulanan sistemi değil. Hukuk devleti olduğumuz için günümüzde önceden bir paylaşım yapılmaz ise kadın ve erkek kardeşlere aynı oranda miras düşüyor.
Ayrıca kadın mehir olarak kendisi seçiyor, bazıları düğünde takılan takıları istiyor bazıları da daha başka şeyler. Bunlar ile mirasın alaka ve ilgisi nedir acaba sayın susak olmayan yazar?

chp li kadın tipi

çok şey bildiğini sanıp bi boka yaramayandır.

10 kasımda put gibi dikilmek

Şeyh denen sapıkların önünde eğilmeyi gururuna yedirebilenlerin en kaliteli derdi.

ezandan rahatsız olan madamlar

kendilerinden dinleyelim bu cehape zihniyetinin pisliklerini .

https://www.youtube.com/watch?v=_4Od3mYepco&t=11s
© copyright 2005 - 2026