bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- gece yarısı çalan telefon7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- reha muhtar25
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir şey söyle16
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- semum3
entry'ler (15)
Gidiyorum geliyorum 2. kitapla ilgili bir bilgi var mı ona bakıyorum, tanrım gelişmeleri çok merak ediyorum biraz fazla etkilendim ben sanırım ama daniel aşkım hala ağlıyor mu ? yoksa yapması gerekenin bu olduğunu anladı mı? gelsin artık devamı.
Boş zamanım bol bu aralar işten ayrıldım, kendime dizi bakıyordum ordan burdan yabancı sonra kanal d nin dizisine youtube dan tesadüfen denk geldim, iziyorum şimdi hizmetçiler kelimesine çok vurgu yapılmış vermeye çalıştığı mesaj güzel o bakımdan, şimdilik iyi gidiyor 2. bölümde yine yazacam.
Geliyor gelmekte olan, hazırız, heycanla bekliyoruzz..
Kitabı okuyan bilir Daniel genel özelliklerini düşününce Putin'e ciddi anlamda benziyor güç istemesinden, biraz sinsi oluşundan ve rus oluşundan, fakat fiziksel yorumlanması olarak bakarsak kesinlikle benzemiyor, Daniel benim hayalimde felaket yakışıklı ve karizmatik bi tip, kafamdaki gibi yaşatacağım seni daniel..
(bkz: güç mevsimi)
(bkz: güç mevsimi)
Her ay, her ay magdur olduğum operatörüm. Hemen süremi doldurup copunluk gibi ben de terk etmek istiyorum. Bu nedir abi ya, en azından fazladan 5 tl ödüyorum her ay yetti artık bi çeki düzen vern kendinize ey turkcell.....
Üniversitey bağladğım yıllardan bu yana kullanıyorum zaten o zamanlarda daha yeni gelmişti gratis'e, denemek amaçlı aydınlatıcısını almıştım, aşırı memnun kaldım o zamandan beri kullanıyorum, genel itibariyle bütün ürünlerini kullanmayı seviyorum ama aydınlatıcı açısından daha iyisine henüz denk gelmedi. zaten kızların geneli biliyordur en az bi kerede kullanmışlardır (bkz: The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı)
kafalar ekibinin yaptığı, bünyesinde metin akpınar gibi bir devi barındıran film.
nihayet başladı. öğrenci evime letgo'dan ücretsiz aldığım 70 ekran televizyonumla izleyeyim bari.
meksika alır benden söylemesi. meksika almanyaya çile çektirmişti zaten güney koreyi kolay geçer. bets10 dan 200 tl bastım valla meksika iyi para kazandıracak.
dunya uzerinde 4 cesit ingilizce mewcuttur. buyuk britanya olarak bilinen adalar da konusulan inglizce, amerika birlesik dewletlerinde konusulan imitasyon ingilizce,
kita awrupasi we dunyanin geri kalan az gelismis ulkelerinde kullanilan ingilizce we son olarak da mete awunduk ingilizcesi.
kita awrupasi we dunyanin geri kalan az gelismis ulkelerinde kullanilan ingilizce we son olarak da mete awunduk ingilizcesi.
üniversitede değilim, ve fakat üniforma giymiyorum, sigara içmiyorum, fakat yasak değil, ayrıca diğer okullardan erken kapanıp geç açılıyor, belki bunlardan dolayı ben çok şikayetçi değilim, benim canımı sıkan üniversiteye hazırlanma modu...
yoklugunu hayal edemedigim nadir seylerden.
düzenin temeli.
düzenin temeli.
hele ki bizim gibi devletin biricik vergi kaynağının bordro mahkumu kişiler olduğu düşünülürse, bu ufak ayrıntının ne kadar önemli olduğu görülecektir...
eskiden bir dolar karşılığı bir dolar olan hede.
yurtdışında bir üniversitenin bir programını kazandığınızda kıskanç birisinin yönelteceği sorudur bu.