bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- yalnızlık edebiyatı13
- bir kızla dalga geçmek6
- tai lung42
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- gizli hesap6
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- rennie2
- ikinci defa askere gitmek6
- en sevmediğin insan tipleri7
- mavi göz7
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- karı gibi erkek3
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- akrep3
- claudian clouds22
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- gece vardiyası yazarlar4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- sözlük whatsapp grupları13
- islam'ın hak dini olması6
- kahverengi gözlü olmak4
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- namazın amacı6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- melissa vargas7
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- yalnız ölmek4
- eva murati3
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- pazar gecesi3
- sarapci koala47
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
entry'ler (14)
varsa bir günaydın mesajı, iyi olur dediğimdir. günaydın sözlük.
Seçenekler menüsünde bulunan fakat işlevselliğini kaybetmiş sözlüğün radyo fasilitesi.. Keşke temiz bir ortamla birlikte kullanıma sunulsa
dünyanın en eski medeniyetlerinden birine sahip, neredeyse hiç değişime uğramamış olmasıyla inanılmaz bir gezme merakı ve cazibe uyandıran ülke. fırsat yaratmak lazım gezebilmek için.
>hayatta en çok tiksindiğim x`dir şeklinde konuşanlar
>sadece maddiyat, cinsellik, ilişki, okul, aile vb sorunlar veya gereksiz ego kasar şekilde konuşan tipler
>masada boş yapanlar
>1 sodayı, kahveyi bile kitleme düşüncesine girip benim daha iyi birşeyi bile ısmarlama düşüncem varken bile bi kahve söylememe mâni olanlar.
>sadece maddiyat, cinsellik, ilişki, okul, aile vb sorunlar veya gereksiz ego kasar şekilde konuşan tipler
>masada boş yapanlar
>1 sodayı, kahveyi bile kitleme düşüncesine girip benim daha iyi birşeyi bile ısmarlama düşüncem varken bile bi kahve söylememe mâni olanlar.
şu an için budur. çok hoşuma gittiği için paylaşıyorum, kullanabilirsiniz. * (img:#1).
birkaç dakika önce televizyonda reklamına denk geldiğim ev sistemleri. eğer söz konusu sistemleri abartısız, bahsi geçen şekilde evlere yerleştirebiliyorlarsa ciddi anlamda tebriği hak etmiş sistemlerdir.
kesinlikle yaşanmışlık eksikliği bulunan insanlardır. uzak durmak kendi mutluluğunuz açısından çok daha iyi bir karar olacaktır.
"boksörler yumruk yiyip yere düştüklerinde değil, yumruk yedikten sonra vazgeçip, ayağa kalkma cesareti göstermediklerinde maçı kaybetmiş sayılırlar".
görsel ekleme konusunda sıkıntılar yaşatan uygulama, düzeleceğini umarak buraya bırakıyorum. belki de ben beceremedim bilmiyorum..
(img:#1)
(img:#1)
sadece konuşup, birbirinin sıkıldığı anı doldurmak için çift olunduysa, en muhtemel olaydır konuşacak konu bulamamak.. sevin, sadece sevin; saatlerce dizine uyuyun sevdiğinizin, içi gülen gözlerini izleyin, aşkla bakın..
herşeyin başlangıcı. birkaç gün önce ülkemizi ziyaret eden elon musk ile görüşmesini anlatan cumhurbaşkanı, özellikle bu konudan bahsediyor. hayal kurmaktan, kendinizi o hayale oturtmaktan sakın vazgeçmeyin.
https://twitter.com/bulen...status/929394076277006336
https://twitter.com/bulen...status/929394076277006336
siyasettir, net. ne olursa olsun sonu sıkıntılı bitiyor.
konu olarak bilim kurgu işleyen, birkaç bölümünü izledikten sonra ara verdiğim standart ingiliz dizilerine oranla cidden süresi uzun olan dizi. izlenebilir, izleyen zevk alır.