bugün
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız14
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti7
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- aktroller5
- antipanik9
- gocu birader başka bir biraderdir2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- 1 saat içinde nihayet yedinci entryi girmek3
- stella artois4
- türkiye20
- sosyalist reisçi4
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- sözlük yazarlarının saatleri7
- akp5
- mutlu bey bay birader2
- günün sözü22
- ateistlerin yaşama amacı28
- sabahları nefret edilen şeyler17
- nicole doshi2
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- bir kıza sarılıp saçlarını koklamak3
- sovyetler birliği2
- zorunlu eğitim18
- sarapci koala69
- tulumba tatlısı6
- karı kıza para yedirir misiniz8
- rafael leao24
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- japonca2
- birader başlığına kızan yazarlar2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- lokum gibi3
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- game of thrones taki kel komplocu dayı2
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- sarapci diye nick alan akpli17
- biraderlerin vurduyor olması12
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- koala görünce eksiyi basmak7
- en son ne zaman namaz kıldın13
- fener balı15
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
entry'ler (332)
7,50 ile günü açıp panik satışlar ile gün içi 7,20'lerde gezecektir. kapanış ise siyasi olaylara bağlı 7.40-60 de olabilir 6.80 de.
Ne ilktir ne de son olacaktır.
başlık sözlükte ne kadar da eğitim bilimlerinden habersiz olduğunun göstergesi olmuş.
eğitim fakültelerinde hala bu vb. soruların sorulması yönünde öğrencilere telkin edilir. Çünkü bir öğretmen girdiği sınıfta öğrenciler hakkında her türlü bilgiye sahip olmalı ki ona göre hareket edebilsin. bu bilgiler içinde ekonomik durum da vardır, başka bilgiler de. ancak bu bilgilerin sınıfta öğrencileri sırayla kaldırıp söyle bakalım diye değil, mümkünse anket gibi kağıtlara hazırlanmış sorular şeklinde dağıtılıp bilgi edinilmelidir.
bu bilgilerin önceden alınması ileride büyük potlar kırılmasına engel olabilir ve öğrenci o zaman daha kötü bir duruma düşebilir.
eğitim fakültelerinde hala bu vb. soruların sorulması yönünde öğrencilere telkin edilir. Çünkü bir öğretmen girdiği sınıfta öğrenciler hakkında her türlü bilgiye sahip olmalı ki ona göre hareket edebilsin. bu bilgiler içinde ekonomik durum da vardır, başka bilgiler de. ancak bu bilgilerin sınıfta öğrencileri sırayla kaldırıp söyle bakalım diye değil, mümkünse anket gibi kağıtlara hazırlanmış sorular şeklinde dağıtılıp bilgi edinilmelidir.
bu bilgilerin önceden alınması ileride büyük potlar kırılmasına engel olabilir ve öğrenci o zaman daha kötü bir duruma düşebilir.
ünlü lale devri şairi Nedimin
bir elde cam,bir elde gül,geldin sakiya
hangisin alsam gülü,yahut ki camı,ya seni
dizeleri güzel örneklerden biridir.
bir elde cam,bir elde gül,geldin sakiya
hangisin alsam gülü,yahut ki camı,ya seni
dizeleri güzel örneklerden biridir.
ülkemizde olmasa da
(bkz: tesla motors)
(bkz: tesla motors)
çok büyük ibneliktir. o gün çalışıyorum lan ben. hm de tiyatroda. ipini koparan çift tiyatroya gelecek şimdi. vay aq şansa bak.
en güzeli ikisi bir arada
türkiye geneli emllerin bir özeti.
denizlide bir emlde hoca olan tanıdığım bırak ders işlemeyi sınıfta düzgün durmalarını sağlayabilirsem şükrediyorum diyor. durum bu derece vahim.
ayrıca hoca veya sosyolog olmaya gerek yok bir gün eml giriş, çıkış saatlerinde okulun çevresinde biraz dolaşın halin vahametini siz de göreceksiniz.
denizlide bir emlde hoca olan tanıdığım bırak ders işlemeyi sınıfta düzgün durmalarını sağlayabilirsem şükrediyorum diyor. durum bu derece vahim.
ayrıca hoca veya sosyolog olmaya gerek yok bir gün eml giriş, çıkış saatlerinde okulun çevresinde biraz dolaşın halin vahametini siz de göreceksiniz.
artık hoşlanılmaması.
türk dili ve edebiyatı bölümününden nefret ettiğim oluşum. açıktan edebiyat mı okunur lan!
Başlığı okuyunca kendi notum Yüksek geldi. Eski Türkçe yi ilk aldığımda 10 almıştım.
özentidir, cahildir. o soyacaklar ananasın yarısını murdar ediyor. o yüzden yapmayın etmeyin güzelim ananası murdar etmeyin.
sıcak suyla duş almanın zorunlu olduğu andır.
herkese yukarıdan bakmaktan başka ne söylenebilir ki.
bir de karşı cins için her zaman çekici gelmiştir. hangi kız uzun boylu, kaslı bir erkek ya da hangi erkek manken gibi bir kadın istemez ki?
bir de karşı cins için her zaman çekici gelmiştir. hangi kız uzun boylu, kaslı bir erkek ya da hangi erkek manken gibi bir kadın istemez ki?
istop ne amk?
acemilerin enjeksiyonlu araç olmasına rağmen aracı bol bol stop ettirdikleri sınavdır.
bunlara karbüratörlü araç versen herhalde aracı hareket ettiremeyecekler.
acemilerin enjeksiyonlu araç olmasına rağmen aracı bol bol stop ettirdikleri sınavdır.
bunlara karbüratörlü araç versen herhalde aracı hareket ettiremeyecekler.
yenisini bulamadığının göstergesidir.
Hristiyanlık piyasada çok tutulan bir din tavsiye ederim ama bu devirde piyasada temiz, bozulmamış, bulmak zor iyice bak sor, soruştur.
(bkz: araba değiştirir gibi din değiştirmek)
(bkz: araba değiştirir gibi din değiştirmek)
başlığı görünce aklıma geldi ve bir baktım ki zamanında devletin bana 10000 küsuratlı verdiği paradır ve ödeme zamanı yaklaşmaktadır ne yapsam bilemedim.
ulan baldız baldan tatlıdır gibi sapıkça sözleri avrupa kültüründe mi var bizde mi? en basit örnek bu.
ton balığında kılçık ne arar lan? Hayvan zaten etten ibaret neredeyse. avlandıktan sonra yarım metre çubuk sokuyorlar bana mısın demiyor rahmetli. Gerisini sen düşün.