T
tricker5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tricker6 yıl önce
sigara içmenin aslında imkansız olması
gece gece yapılan müthiş tespit. çünkü sigaranın içilebilmesi için sıvı olması lazım. selam ve dua ile.
T
tricker6 yıl önce
iran televizyonunda kadın atletlere konan sansür
iran televizyonunda yayınlanan Kadın atletizm koşu yarışmasındaki gülünç sansürdür. o zaman yayınlama kardeşim. bu zihniyetinize tersse niye millete koşan saçlı yıldızlar izletiyorsunuz? he her şey tamam atletizme mi açsınız. güldürmüştür https://tw… devamını gör
T
tricker6 yıl önce
engelli yerine parkeden piços
kaldırımın engelli rampasına park eden şerefsizin kardeşi.
T
tricker6 yıl önce
kabul et kızım ben böyleyim
bir piç erkek cümlesidir. sen bilirsin kızımla başlar.
T
tricker6 yıl önce
tr de 35 tl olan doğuş çayın almanya da 19 olması
sebebi çok basittir. çünkü doğuş çay bavyera eyaletinde toplanan(!) çayları münih'teki tesislerinde(!) işlemekte ve piyasaya sürmektedir, öyle olduğu için çay bize gelene kadar nakliye, gümrük vb biniyor üzerine o yüzden pahalı satılıyor türkiye'dek… devamını gör
T
tricker6 yıl önce
kadın değilim
(bkz: adam madam kayarım ben buna)
T
tricker6 yıl önce
an itibariyle yazarları mutlu eden şeyler
yazarları mutlu eden şeylerdir. Düşündüm de benim yok galiba..
T
tricker7 yıl önce
kahve falı
içinde illa ki `üç vakte kadar` bir şeylerin olucagına dair bilgiler bulunduran kahveli fincan içerigi.
T
tricker7 yıl önce
imam hatip liseleri
her ne kadar amacı güzel olması lazım olsa da şuan değil resmen açıkta kalan öğrencilere zoraki bir imam hatip lisesine başvurması gerekiyor. özgür düşünceye aykırı.
T
tricker7 yıl önce
yerli uçağımız görenleri büyüledi
uçağımızı görenler gozlerine inanamadı. şuan burkina faso 40 tane sipariş vermiş bile. ben artık bunun üzerine birşey demiyorum, reisi eleştirenler çekirdeklerini alsın göklere baksın, ermiş turgut uyar hazretlerinin de dediği gibi "göğe bakalım."
T
tricker7 yıl önce
tarz
hayat görüşü, kendi çizdiği ya da mevcut çizilmiş olan cizgiye uymak. (bkz:stil)
T
tricker7 yıl önce
bin jip
türkçeye `boş ev` olarak çevrilmiş olan kim-ki duk[*]kim-ki duk[/*]'un en son sanatsal filmi.bu filmde de konuşmalar yerine vücut diline önem verilmiştir.
T
tricker7 yıl önce
kitap okumak
tabi her faydalı şey gibi sıkıcıdır ama zevklıdır insan bunalır ama anlamaz ve anlatılmıycak kadar iyi bişeydir ama ben okumam
T
tricker7 yıl önce
letgo diyalogları
(img:#1743430) (img:#1743431) (img:#1743432) (img:#1743433)
T
tricker7 yıl önce
letgo diyalogları
(img:#1743430) (img:#1743431) (img:#1743432) (img:#1743433)
T
tricker7 yıl önce
aoi bungaku
bazen değeri bilinmeyen anime serisi. yaklaşık iki haftadır aklıma takılan bir anime öyküsü vardı, ne zaman izlediğimi, nasıl bir konuya sahip olduğunu vs. her şeyi hatırlamama rağmen bir türlü animenin ismini çıkaramıyordum ki o zamandan beri slice … devamını gör
T
tricker7 yıl önce
aoi bungaku
bazen değeri bilinmeyen anime serisi. yaklaşık iki haftadır aklıma takılan bir anime öyküsü vardı, ne zaman izlediğimi, nasıl bir konuya sahip olduğunu vs. her şeyi hatırlamama rağmen bir türlü animenin ismini çıkaramıyordum ki o zamandan beri slice … devamını gör
T
tricker7 yıl önce
aoi bungaku
T
tricker7 yıl önce
öfke kontrolü
yol verme, araç park etme yüzünden insanların öldürüldüğü ülkemizde herkesin küçük yaştan itibaren alması farz olan psikolojik eğitim.
T
tricker7 yıl önce
geceye bir güzel insan bırak
geceye güzel bir insan bırakma eylemidir.
T
tricker7 yıl önce
ne yapıyorsun sorusuna iyiyim diyen insan
ya soruyu anlamıyordur yada saçma cevap vermeye eğilimlidir.
T
tricker7 yıl önce
mutlu olmak istiyorsanız türk kızından uzak durun
hemcinslerime hem bir uyarı, hemde tavsiye niteliğindeki cümledir. egoyla yoğrulmuş bu ortadoğunun küçük kezolarından ne kadar uzak durursanız, yaşam kaliteniz o kadar artar, ölümcül ve insanı 8 kat erken yaşlandıran triplerinden o kadar az etkilenir… devamını gör
T
tricker7 yıl önce
muğla
İçinde deniz olmayıp, hemen hemen tüm ilçelerinde deniz olan, dağın eteklerine kurulu kendine özgü mimarisiyle çok şirin evleri olan, Türkiye'nin en güzel kıyılarına sahip ilimiz.
© copyright 2005 - 2026