bugün
- yunan adalarına gitmek20
- dinci ahlaksızlığı12
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak12
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak10
- yunan aşığı tip6
- gurbette yaşayıp milliyetçilik yapan insan4
- rujlu erkekle öpüşmek14
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler12
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 3 ayda bir duş almak5
- gri havaların sevgilisi şarkılar2
- miss universe türkiye 20262
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi2
- çok düşünmek neyin belirtisidir5
- beyazlar içinde görmek istediğiniz yazar2
- bu saatte hala uluyamama sebebi5
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması16
- kaliteli entryler girip eksi oy almak3
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- para için karısını tiktok ta oynatan erkek3
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- yıkanıp yatmak2
- ölüyorum lan ölüyorum6
- anın görüntüsü20
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- yazarların sabah kahvaltısı6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- evlenecek 35 40 yaşlarında kadın aramak2
- sarışın kadın vs esmer kadın2
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız5
- from gold from dust13
- recep tayyip erdoğan27
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- nervio23
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- çin'e demokrasi gelsin10
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- fred çakmaktaş2
- araba kullanırken uyumak4
- fatma betül sayan kaya59
- truesuz sözlük8
- silikon memenin patlaması10
- hastalık havası8
sevdiği entry'ler
"Seni gönülden seven insan için iyi gün kötü gün yoktur.
Ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur."
Ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur."
rabbim kız okula geliyor,
yaşasın cumhuriyet!
yaşasın cumhuriyet!
iş gereği sıkça cafe, restoranda ofis yaparım. bu sabah da pek şubesi olmayan kahve zincirlerinden bitanesine oturdum.
açtım bilgisayarı, çalışıyorum. mekan self servis. içeceğimi de almışım, bir de kahvaltılık bi sandviç. bi yandan yedim bir yandan da işleri hallettim derken boşalan servis tepsisini almaya bir garson geldi, güzelce bir kadın. tepsiyi alırken gözgöze geldik bir an, çok kısa sürdü 2 sn kadar. sonra tepsiyi alırken, teşekkür ederim dedim.
suratıma aynı tepkisizlikle bakıp gitti. amk dedim içimden bu işi yapmak istemiyorsan yapma. insan nezaketen afiyet olsun der, hadi onu da geçtim bir mimik yapar. ama nasıl tutuldum aga anlatamam, kesin yazıyorum sandı mk kezbanı diyorum. madem öyle okusaydın da bu işi yapmak zorunda kalmasaydın diyorum, nezaketin eğitim durumu, milliyeti olmaz diyorum. ya kezban ya da sığır diyorum. diyorum da diyorum. gözüm kızda, içeri gitti. daha işim var çalışmam lazım ama felaket takık vaziyetteyim.
bi içecek daha almak için gittim kasada bu var yanında başka bi çalışan. siparişi öteki alıyor önümdeki müşteriden. siparişi aldı sonra yanındaki kıza döndü ve anlamadığım ama işaret dili olduguna emin oldugum bir iki hareket yaptı.
aman yarabbi yerin dibine girdim. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. yargılamak ne kolay insanları, tuzu kuru bir "beyaz" olmak ne kolay. kendimizde herşeyi hak görüp, cayır cayır insan yargılıyoruz. düşünmeyi bırakıp tavuk gibi omurilikle idare edilir olmuşuz. önyagılarım da yargılarım da yerin dibine batsın.
siparişi diğer kıza verdim. o da bizim esas kıza iletti. içeceği alırken, yıllar önce öğrendiğim ama yarım yamalak hatırladığım teşekkür ederim işareti gibi bişiler yaptım. anladı tebessüm etti. mimikleriyle bana cevap verdi. asıl nezaketsizin, sığırın, kezbanın kim olduğunu 1 salisede izah etti.
bense bi kez daha yerin dibine doğru uzaklaştım.
açtım bilgisayarı, çalışıyorum. mekan self servis. içeceğimi de almışım, bir de kahvaltılık bi sandviç. bi yandan yedim bir yandan da işleri hallettim derken boşalan servis tepsisini almaya bir garson geldi, güzelce bir kadın. tepsiyi alırken gözgöze geldik bir an, çok kısa sürdü 2 sn kadar. sonra tepsiyi alırken, teşekkür ederim dedim.
suratıma aynı tepkisizlikle bakıp gitti. amk dedim içimden bu işi yapmak istemiyorsan yapma. insan nezaketen afiyet olsun der, hadi onu da geçtim bir mimik yapar. ama nasıl tutuldum aga anlatamam, kesin yazıyorum sandı mk kezbanı diyorum. madem öyle okusaydın da bu işi yapmak zorunda kalmasaydın diyorum, nezaketin eğitim durumu, milliyeti olmaz diyorum. ya kezban ya da sığır diyorum. diyorum da diyorum. gözüm kızda, içeri gitti. daha işim var çalışmam lazım ama felaket takık vaziyetteyim.
bi içecek daha almak için gittim kasada bu var yanında başka bi çalışan. siparişi öteki alıyor önümdeki müşteriden. siparişi aldı sonra yanındaki kıza döndü ve anlamadığım ama işaret dili olduguna emin oldugum bir iki hareket yaptı.
aman yarabbi yerin dibine girdim. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. yargılamak ne kolay insanları, tuzu kuru bir "beyaz" olmak ne kolay. kendimizde herşeyi hak görüp, cayır cayır insan yargılıyoruz. düşünmeyi bırakıp tavuk gibi omurilikle idare edilir olmuşuz. önyagılarım da yargılarım da yerin dibine batsın.
siparişi diğer kıza verdim. o da bizim esas kıza iletti. içeceği alırken, yıllar önce öğrendiğim ama yarım yamalak hatırladığım teşekkür ederim işareti gibi bişiler yaptım. anladı tebessüm etti. mimikleriyle bana cevap verdi. asıl nezaketsizin, sığırın, kezbanın kim olduğunu 1 salisede izah etti.
bense bi kez daha yerin dibine doğru uzaklaştım.
o gün pastanede oturduk
ben gittim
simdi uzaklardayim
ve gönül hicran da dolmadi
ne
hic ayrilamam dedim sana
ne de kavusmanin bir hayal oldugu gerceginden bihaberdim
sevda kusun kanadindaydi ve
urkutursem kacardi
bir ihtimal daha vardi o da
her aksam gunesin battigi yerden
paylasamadigim yalnizlikti