bugün
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak7
- platon un mağara alegorisi15
- sabahtan beri aç olmak5
- bu gün sözlük ne tatlı lan3
- özgürlük nedir sorunsalı6
- true silik olsun10
- etli biber dolması yapan erkek6
- seni severken valizini hazır tutan kadın7
- iskender5
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek3
- kafası karışık seçmen2
- sucuk döner5
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- kapitalizm2
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- iguana tokyo2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- ekrem imamoğlu4
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- ismail kartal30
- aç karnına markete girmek2
- haşlanmış yumurta9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- sözlüğün kırbacı5
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- islamda kadın6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- anın görüntüsü29
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gocu34
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- tavuk döner2
- bıçak arası2
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- bugün uludağ sözlük için ne yaptın2
- yeralti edebiyatcisi9
entry'ler (112)
(bkz: ben). lâkin ne nurcuyum ne sülemancıyım ne bişeyciyim.
ayrıca kot pantolonlar sportif tarz değildir, hatta hafiften rahatsız eder. birbirimizi kandırmayalım.
ayrıca kot pantolonlar sportif tarz değildir, hatta hafiften rahatsız eder. birbirimizi kandırmayalım.
dördüncü sınıfa giden kuzenin matematik problemini çözemeyip rezil rüsva olmaktır.
ki nin yazımını bilmeyen bir kişi tarafından aranmaktadır.
edit: artık biliyordur.
edit: artık biliyordur.
şu anda piyasadaki birçok online oyundan daha iyi grafiklere ve oyunculara sahip oyundur. ayrıca explorer kadın karakterler bayağı frikik vermektedir.
kısa bir süre* oynadım ancak tüm meslekleri denedim, tattım. her çiçeğe konup bal aldım. ben bu oyunda nam saldım. dostlar beni hatırlasın.
kısa bir süre* oynadım ancak tüm meslekleri denedim, tattım. her çiçeğe konup bal aldım. ben bu oyunda nam saldım. dostlar beni hatırlasın.
9 yaşında başladığım, cafe sahibinden cd'sini almak için yarım saat dil döktüğüm, hatta ağladığım* efsanedir. amma yaşayan efsanedir.
eğer müziklerini unutmayan yiğitler varsa http://www.moongates.com 'a davet ediyorum, Ultima Music kısmında, hele ki en alttaki bölümde o alışkın olduğumuz tonlar mevcut.
ardından neredeyse tüm mmorpg'leri denedim. ko, sro, florensia... hiçbiri yerini tutmadı, tutamaz da zaten. apayrı bir türde bu oyun, "oyun" derken bile çok büyük hakaret ediyormuşum gibi geliyor.
varsa hâlâ RP yapabileceğimiz bir yerler, paralı da olsa gelirim, vallaha gelirim.
eğer müziklerini unutmayan yiğitler varsa http://www.moongates.com 'a davet ediyorum, Ultima Music kısmında, hele ki en alttaki bölümde o alışkın olduğumuz tonlar mevcut.
ardından neredeyse tüm mmorpg'leri denedim. ko, sro, florensia... hiçbiri yerini tutmadı, tutamaz da zaten. apayrı bir türde bu oyun, "oyun" derken bile çok büyük hakaret ediyormuşum gibi geliyor.
varsa hâlâ RP yapabileceğimiz bir yerler, paralı da olsa gelirim, vallaha gelirim.
küçüklükten beri ezberletilen, defalarca kez okutulan bir metindeki hiçbir talimatı*, sonunda and içip içip yerine getirmemek ne kadar doğruysa, o kadar doğru olan eylem.
entrylerin özeti: türk kızları kötüdür rus kızları iyidir.*
( bkz: üzerinden fazlasıyla reklam yapılan, palavralar atılan cumhuriyet kadını türü)
(bkz: fairytale)
icq kullanarak en iyisini yapan kızdır.
times: türk kadar güçlü