bugün
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği7
- sözlük yazarlarının ruh hali7
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- bir şeyler söyle9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- uysaljakoben12
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- sözlükte yazmanın faydaları7
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- mutlu bir ilişkinin anahtarı5
- chp'nin hali ne olacak58
- evlilik vs bekarlık7
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
- kadınlar neyden hoşlanır3
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı2
- nataşalara para yedirmek9
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- madenci eylemini haber yapan gazeteciye soruşturma2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı3
- en iyi antidepresan16
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- şu an hissedilen duygu3
- chplilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verecek olması2
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- diyanetin abd'deki villaları16
- türkiye avustralya maçı3
- katar2
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- yeşil burun adaları2
- bugün güzel3
- yahudi madalyası almış gürcü6
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- dersimli kemal3
- kemal kılıçdaroğlu13
sevdiği entry'ler
instela. unutursak kalbimiz kurusun! ♥
Her gün yeni bir mucize. Ve Hayat sürprizlerle dolu.
insan, defter. insan, günün sonunda yalnız kalıyor. Ve hatta... Kendiyle bile kalamıyor defter. Yalnızca yalnız...
Gün sonunda, yanımızda bir insan kalmadığında yahut biraz yalnız kalmak istediğimizde kendimize bile tahammül edemiyorsak, kendimizi sevemiyorsak ve bu apaçık belliyse ne yazık o geçen zamana defter.
Ne yazık o insana, o hayata, o acıya.
Bu zamana kadar gelen sen, bunu başaran, ki küçümsenecek bir şey de değil onca risk arasında yaşamaya devam edebilmek, nasıl olur da kendini sevemezdin?
Nasıl olur da başka hikâyelerde yaşayan insanları kendi hayatının başrolüymüşcesine önemserdin?
Kendine değer vermez, sokaktaki bir yabancı kadar insan saymazdın? Neden bunları yapardın kendine?
Neden yapar bunları insan kendine?
içindeki o çocuğun ellerini tutmak sandığından çok daha basit. Geçmişte kalmayan, kaybolmayan bir şeyi kurtarmak zor değil. Sadece içinde bir yerde, nerede saklandığını bilmediğin o çocuğu, seninle saklana saklana bugünlere gelen kendini arayıp bulman gerekir.
Acı mı? Çekilir.
Hüzün? Yaşanır.
Ya bir yalnızlık? Belki bir tercih.
Peki... Kimsesizlik? Kendini kendin bile sevememek? Ne çekilir ne yaşanır ve ne de bir tercihtir. insanın kendine yaptığı, bir türlü kurtulamadığı o sessiz zulümdür. Gün sonunda kendiyle dâhi kalamayan insan yalnız değil, kimsesizdir. Kimsesi olmayandır.
Bir "varyok"tur.
Varyok (isim):
Fiziksel olarak mevcut olup duygusal ve zihinsel olarak silikleşmiş olma hâli; görünürken fark edilmemek, var olup hissedilmemek durumu. (Sf12)
Gün sonunda, yanımızda bir insan kalmadığında yahut biraz yalnız kalmak istediğimizde kendimize bile tahammül edemiyorsak, kendimizi sevemiyorsak ve bu apaçık belliyse ne yazık o geçen zamana defter.
Ne yazık o insana, o hayata, o acıya.
Bu zamana kadar gelen sen, bunu başaran, ki küçümsenecek bir şey de değil onca risk arasında yaşamaya devam edebilmek, nasıl olur da kendini sevemezdin?
Nasıl olur da başka hikâyelerde yaşayan insanları kendi hayatının başrolüymüşcesine önemserdin?
Kendine değer vermez, sokaktaki bir yabancı kadar insan saymazdın? Neden bunları yapardın kendine?
Neden yapar bunları insan kendine?
içindeki o çocuğun ellerini tutmak sandığından çok daha basit. Geçmişte kalmayan, kaybolmayan bir şeyi kurtarmak zor değil. Sadece içinde bir yerde, nerede saklandığını bilmediğin o çocuğu, seninle saklana saklana bugünlere gelen kendini arayıp bulman gerekir.
Acı mı? Çekilir.
Hüzün? Yaşanır.
Ya bir yalnızlık? Belki bir tercih.
Peki... Kimsesizlik? Kendini kendin bile sevememek? Ne çekilir ne yaşanır ve ne de bir tercihtir. insanın kendine yaptığı, bir türlü kurtulamadığı o sessiz zulümdür. Gün sonunda kendiyle dâhi kalamayan insan yalnız değil, kimsesizdir. Kimsesi olmayandır.
Bir "varyok"tur.
Varyok (isim):
Fiziksel olarak mevcut olup duygusal ve zihinsel olarak silikleşmiş olma hâli; görünürken fark edilmemek, var olup hissedilmemek durumu. (Sf12)
Fatih erdemci - ben ölmeden önce.
E tabii canım... Cheeseburger kosher diil mesela...iskender, bağıra bağıra kosher diil...
içine krema giren et yemeği soslarının tamamı kosher diil, demek ki Fransız mutfağının yarısı kosher diil. Paris ' te aç kalır yahudi ;;))
Tereyağında pişirilen bütün etler kosher diil, tereyağı süt mamulü. Üstünde kızgın tereyağı gezdirilen bütün kebaplar kosher diil...
Öyle tabii...
içine krema giren et yemeği soslarının tamamı kosher diil, demek ki Fransız mutfağının yarısı kosher diil. Paris ' te aç kalır yahudi ;;))
Tereyağında pişirilen bütün etler kosher diil, tereyağı süt mamulü. Üstünde kızgın tereyağı gezdirilen bütün kebaplar kosher diil...
Öyle tabii...
Adam kimseyi siklemiyor. Süper valla.
ilk kuruluşunda tekte 4 tane açtıkları için ismini böyle uygun görmüşler. Şaka şaka cahilsiniz inanirsiniz siz şimdi, dörtyol ağzı gibi düşünün en iyisi. Ama çok da değil.
Mirkelam sararsa kelam dolması deriz.
Ayrıca dolmuyor sarılıyor.
Ayrıca dolmuyor sarılıyor.
Cana geleceğine mala gelsin demiş.
Sarı gelinin de ninesi.
ninja turtles ve splintera çok ayıp olur.
bilim insanları mantarların gelişimini inceleyerek kozmik ağı modellemeye çalışıyor, tıpkı nöronlara bakıp beynin işleyişini açıklamaya çalıştıkları gibi.
bu evrenin rastlantısal doğasının trilyonlarca güneşi yakıt olarak kullanabilen süper bir bilgisayardan daha fazla işlem ve bilgi potansiyeline sahip olduğu anlamına gelmekte.
https://www.youtube.com/watch?v=C-aCNdBtUaM
bu evrenin rastlantısal doğasının trilyonlarca güneşi yakıt olarak kullanabilen süper bir bilgisayardan daha fazla işlem ve bilgi potansiyeline sahip olduğu anlamına gelmekte.
https://www.youtube.com/watch?v=C-aCNdBtUaM
bütün evrenin bilgi işlem makinesi olduğunu ve birbiriyle etkileşen çok sayıda parçacıktan teşekkül eden bütünlerin beyinimsi mekanizmaları doğurduğunu söyleyen kavram.
uykusuzluk şiiri yazacağım, akrostişli ama.
se a a ses deneme: bası azaltalım.
uyku uyku denilen nedir ki,
yine gelmez nasıl da gelmez.
kamuran akkor.
uyuyamıyorum tanrım..
se a a ses deneme: bası azaltalım.
uyku uyku denilen nedir ki,
yine gelmez nasıl da gelmez.
kamuran akkor.
uyuyamıyorum tanrım..
güneşe tilt olan insandır. şöyle sağanaklar, tsunamiler işte nebleyim fırtınalar gibi elverişsiz meteorolojik şartları sever. romantiksiz ve reel. bira da atmak lazım yanında, sağanakla aynı debide neyin. charmander gibi.
Aldığı kadar un.
9-9-8 puanlarını topladım bugün gene artistik patinajdan. havada burgular falan. havada durdum şahitlerim var. sürekli yere düşmek zorunda mıyım, dilberaydan zorunda mıyım şarkısını kendime armağan ediyorum. neyse. beyefendi geldi kurtarmaya yerden, diyor ki bir sıkıntı var mı nasılsınız? harikayım ya belli değil mi. yerle yeksan üçe ayrıldı bünyem asfalta yapışıp sadece, sence nasılım. dur jimnastik kıyafetleri giyip tekrar düşeyim de puanla. muhteşemim.
eve girdim kapıyı açınca mideme de vileda sapı saplandı, porto rico çukuru oluştu. harikayım.
bir de keşke hep fiziksel düşsek.
zorunda mıyım.
edit: en son entryi de ben girmişim yine başlığa, bi kuple üzdü beni bu durum.
eve girdim kapıyı açınca mideme de vileda sapı saplandı, porto rico çukuru oluştu. harikayım.
bir de keşke hep fiziksel düşsek.
zorunda mıyım.
edit: en son entryi de ben girmişim yine başlığa, bi kuple üzdü beni bu durum.
tavandan ağ ile indi ulan. delireceğim. ters indi az daha öpüşecektik. spider man sahnesi nasıl akla gelmiş işte tam olarak şu tramvatik olayın güzellemesi ile değilse ben de bir şey bilmiyorum. hayvan ağı kurmuş bakışırız akasyalar açışırken dedi. havada ters durup isteyem yar babandan türküsü söyledi. let the sunshine in şarkısını armağan etti. leeeeet the sun shiiinee. uçan adam sabrinin reenkarnesi idi. anakin skywalker. neyse sakinim.
havada durdu şahitlerim yok. ağ kursa mekkeli müşrikler beni bile bulamazdı her neyse.
şiir yazayım bari:
üzerime battaniye atıp geri koştum yanına
hamak ördün boylu boyunca bana,
iniverdin havadan oraya buraya.
serengeti düzlüklerindeydim adeta;
o seni ilk gördüğüm gün..
hay anakin skywalker..
havada durdu şahitlerim yok. ağ kursa mekkeli müşrikler beni bile bulamazdı her neyse.
şiir yazayım bari:
üzerime battaniye atıp geri koştum yanına
hamak ördün boylu boyunca bana,
iniverdin havadan oraya buraya.
serengeti düzlüklerindeydim adeta;
o seni ilk gördüğüm gün..
hay anakin skywalker..