bugün
- sözlük kızı ile kavga etmek12
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- arabada sigara içilir mi6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı5
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler3
- eline krem süren erkek6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz17
- yapay zekadan akıl almak6
- yani kısaca deriz ki5
- dindar nesil5
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- aç karnına kahve içmek4
- renault 96
- toprağı bol olsun4
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- ne kardeşi lan kaç yaşındasın sen2
- pop dinleyen erkek2
- sebahattin şirin16
- yatırım fonu2
- çerçeve yasa23
- cin4
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek9
- 73 yıllık sigara3
- g o k u6
- günaydın şarkısı2
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- zorunlu eğitim12
- ortanca çocuk günü2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- imam malik2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- 6 aylık ev kiralamak2
- anderson talisca4
- apo piçtir piç kalacak12
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- çalışmak özgürlük müdür5
entry'ler (142)
dövme yapacak başka yeri kalmamış mı diye sorulacak kadındır.
psiko manyak deli, sıyırmış anlamına gelen kelimeler bütününün kısaltmasıdır.
her şeye muhalefet kampüs gençliğini tanımlayan söz öbeği.
sözlükten kopamama ve fakat vizeye de çalışmak isteme halinden kaynaklanan ikilem sonucu kurulacak ütopik hayaller bütünüdür.
eğlendir susam eğlendiiiirrr.. gibi saçma bir söz öbeğinden farkı olmayan emir cümlesidir.
şizofreniye bağlamaktır, hayal etmek ve kurulan hayallere inanmak sonucu ortaya çıkan etkileşimdir, aşka dönüşmesi muhtemel olup nadiren görülen durumdur.
son iki aya kadar da çalışmamış ya da etkili çalışamamış olan öğrencinin umudunu kesme durumudur.
6 yaş bitmek üzere, henüz okul mokul yok. görmemişin bi kardeşi olur, ee ablalık bu, her gün de abla olunmuyo ki. yeni doğan kardeşe ziyaretler oluyor, hediyeler getiren yakınlar, komşular vs.. üst komşunun kızı da kanki tabi, sokak arkadaşı. gene sokakta bir gün muhtelif oyunlar oynanırken, nerden aklına geliyosa o sırada, annesinin aldığı hediyeyi anlatmaya başlıyor bu kanki. sonra da beni gaza getiriyor, hadi gel alalım hediyeyi size götürelim.. nasolsa bize alınmış ya hediye, hemen el koyacam ben de. gidip komşunun zili çalınır. kurulan cümle şu, annem, kardeşime aldığınız hediyeyi istiyoo, ben alıp götürebilir miyim teyzee.. tabi komşunun böyle bi beklentisi olmadığı için şaşıraraktan hediyeyi elime tutuşturdu. eve gidince ve annem elimdeki hediyeyi sorunca, ben de herşeyi anlatıncaa annemin bağırma sesiyle apartman titredi ve tabi suçluluğumun sebebini anladığımda o rezillik hissinin bana neler yaşattığını anlatamam.. anlatsam bile anlaşılamaz.. anlaşılsa bile başkasına aktarılamaz..
hava bozuksa, yapılmaması önerilen davranımdır.
arkadaşın boğazı haddinden fazla sıkılırsa cinayetle sonuçlanacak ve şakayı kakaya çevirecek, tadında bırakılırsa kusmanın azaltılabileceği faideli bir davranıştır.
para için değilse bile, başka bir menfaat peşinde olduğu muhakkak olan kızdır.
bir mazoşistin bir sadistten, kendisine yapılmasını isteyebileceği eylemdir.
felsefenin, arkhe dediğimiz evrenin kaynağının ne olduğu sorusuna cevap araması ve doğayla bağlantı kurmaya başlamasıdır.
abartılı bi güzellik varsa ortada, genel geçer bir güzelliktir bu, nesnel sayılır.
sonuçta güzellik nedir? algısı haz veren şeydir. kimin haz alacağı belli olmaz diyorsak, güzellik öznel olmalı. ama herkesin haz alabileceği güzellikler de mevcuttur belki.
sonuçta güzellik nedir? algısı haz veren şeydir. kimin haz alacağı belli olmaz diyorsak, güzellik öznel olmalı. ama herkesin haz alabileceği güzellikler de mevcuttur belki.
islam tarihi ansiklopedileri, hadis kitapları *, ve tabi ki kuran-ı kerim.