bugün
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler12
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı2
- grand theft auto vi2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- ona bir şey söyle17
- ismail kartal11
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- yolda olmak2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- oğuz çetin2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- muhafazeküler4
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- 30 lu yaşlar14
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- 2026 dünya kupası13
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- kilo verdiren gıda4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- güne bir şarkı bırak14
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- org vs synthesizer4
- en iyi terapi6
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- kemal derviş5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- en iyi yanık kremi5
- sözlükte altın günü yapmak12
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
entry'ler (18)
bu kesin konferansa toplantıya falan da pijamalarıyla gidiyordur.
karşılıklı karşı konamayan istek...
istediği sayfayı siteyi haberi engelleme yetkisine sahip olan hükümet böyle resimlerin videoların olduğu haberleri hemen yayından kaldırmayı neden unutuyor...
makina ve elektrik elektronik fakültesi öğrencilerinin önünde kamp kurduğu bölümdür.
sadece sanatıyla gündemde olan kişi.
Özgecan aslan vahşice katledildi fakat yapılan yorumların çoğu onun da önüne geçecek cinsten. son bir kaç gündür rüyalarımda onun son anlarındaki yaşadığı kabusu hissedip ürperiyorum nasıl bir acı yaşadığını tahmin bile edemiyorum. bunu yapanların cezasını ellerimle vermek istiyorum ama onlar gibi olmaktan korkuyorum. yorum yapan herkesten ricam nolur özgecan'ı unutmayın o masum gencecik kız için dualarınızı ve iyi temennilerinizi esirgemeyin. bunu yapanları da bir inançla bir ideoloji ile değerlendirmeyin çünkü onlar bu kelimeleri söyleyebilecek kadar zekaya sahip değiller zaten bunu suratlarına bakınca da anlayabiliyoruz. daha çok kelimeler söylenebilir ama ellerim titriyor aklıma geldikçe. ALLAH MEKANINI CENNET ETSiN ÖZGECAN. SENiN O ŞEREFSiZiN SURATINDAKi TIRNAKLARIN ONUN YAKASINI SONSUZA DEK BIRAKMAYACAK.
özgecan aslan gibi kızlarımızın hayatlarının kurtulma ümidi.
canilerin de insanlarla bir olmasını savunan insan müsveddesi.
bugün serbest kalsa zaten çoğu kimse buna tepki bile vermeyecektir. o hale getirildik.
aşık olunabilir ama onunla tanışma imkanı bulunursa belki anlaşamayacağı özelliklerini fark eder ve ondan soğuyabilir. sonuçta aşk da bazen çare etmeyebilir her şeyi görmezden gelmeye.
Dünyaya bir daha gelsem kesinlikle doktor olurdum. Her yerde aynı mesleği icra edebiliyorsun.
konuştuğum kıza yarından sonra çıkma teklif edicem sanırım.
bugün serbest kalsa zaten çoğu kimse buna tepki bile vermeyecektir. o hale getirildik.
her tat kişiye göre farklılık gösterir. demek ki kadınlarda bu tadı alma isteği var..
dünyanın en huzurlu anı denebilir. onun kokusunu hissederek rüyalarda bile birlikte olma anı...
çok ucuza bilet satıp yolculuk esnasında ve öncesinde her hizmeti ile seni yolmaya çalışan havayolu şirketi..
iş yoğunluğundan sevdiğimize sürpriz yapmayı unutuyoruz. böyle günlerde en azından hatırlama sebebimiz oluyor.
kızların tombul bacaklarını victoria secret mankenlerininkine benzetmeye çalışma çabasıdır.