bugün

sevdiği entry'ler

türkçüler

“Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.”

“Vatana yüksek seciyeli ve metin ruhlu gençler yetişmesini temenni eylediğim istanbul Türk izci Ocağı’nın, Başbuğ’luk teklifini büyük bir hissi iftiharla kabul ediyorum. Genç arkadaşlarıma teşekkür ve selamımın tebliğini rica ederim.”

“Etimin ve kemiğimin babası Ali Rıza Efendi ise, fikrimin babası Ziya Gökalp’tir.”

“istanbul’da çıkan bir gazeteyi Kaşgar’da ki Türk de anlayacaktır.”

diyen atatürk'ün izinde, vatanını milletini seven kişilerdir. bunun gayrısı ya bölücü ya gericidir.

hüseyin nihal atsız

"milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir."

yeryüzünde hiçbir milletin evladı yoktur ki; ırkından, tarihinden, yani kan bağı olan milletinden övünmesin.

bu duyguyu köreltirsen, geriye ne kalır ki?...

türk kızı

Türk olmayanların aleyhinde atması normaldir.

altay sözlük

vallahi billahi ne kadar ak trol varsa toplanmış ne kadar sözde milliyetçi olan milliyetçi harekat partisi üyesi varsa toplanmış siyaset tartışıyor. yok efendim araplar iyiymiş şeriat şartmış arap milliyetçiliği yapıyorlar beyinleri yok akp dışında çalışmıyor. alayı sözde türkçü milliyetçi daha çok arap suriyeli ülkeye gelmeli peygamberler de araptı suriyeliler gelirse dinimiz güçlenir diyenler var ne diyeyim ne kadar bokluk varsa orada sizde bir bok değilseniz uzak durunuz.

not: sırf ırkçılığa karşıyım laikliği savunuyorum diğe bugün silik yediğim sözlük.madem görüşlere saygıniz yok üye olurken bir buton koyun parti seçelim ona göre almayın.

küçük sözlüklerin satılması

Mega sözlük eyvallah kutup sözlük de. belki nar sözlük, laik sözlük, güven sözlük gibiler de para vermeye değer.
Muaf sözlük, altay sözlük gibi vasıfsızları kim ne yapsın amk.

muaf sözlük

Sonun da satılmış yer.
Ben demiyorum kendileri diyor.

https://muafsozluk.com/muaf-sozluk__7607

görsel

sevilmek istiyorum

Kalbin benim olsun diyorum,çünkü mukadder...
Cismin sana yetmez mi? Çabuk kalbini sök,ver!
Yoktur öte alemde de kurtulmaya bir yer!
Mutlak seveceksin beni,bundan kaçamazsın...
H.N.A

arapları sevmeme nedenleri

Milliyetçiliklerini din ile gizlemeleri. Kuran arapça okunmazsa ve dua arapça edilmezse olmazmış. Bak ya.. Defol git kendi ırkını kurtar önce.

yerli otomobil

2010 yılından beri muhabbeti yapılan çomar avutma hedesi.
görsel

sapyoseksüel

(bkz: irene adler)
© copyright 2005 - 2026