bugün
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir26
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak6
- mokv geldi mi8
- rümeysa eker6
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- havva öztel4
- karton toplayan prenses ve yedi penisler8
- hakan safi5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- chpli belediye başkanlarının rüşvet ve seks zaafı2
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek3
- yaz dizileri2
- kadınların aradığı erkek modeli11
- kılıçdaroğlu ndan yolsuzluk çıkışı2
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- ortamın enerjisini düşüren insan3
- evlilik masrafları16
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- çilek yerken ağza osuruk tadı gelmesi3
- kürtlerin vatan haini olmakla haklı olması5
- vedat bey'in görkemli hayatı2
- sucsuz yere hapis yatmak2
- taylor sands2
- gül gibi kız olma kriterleri9
- penis deliğinden içeri giren kene9
- üniversite hayatı8
- 30 30 1503
- en gey özelliğiniz10
- bakir yazarlar3
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı3
- göt deliği yalatmak11
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır7
- deniz görmeden yaşayamam insanı3
- giresun da tatil yapmak2
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- güne iyi başlatan şeyler3
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- memurların asgari ücret alması5
- sevgilinin en yakın arkadaşı ile yatmak5
- anın görüntüsü27
- tatile çıkılmayacak arkadaş tipleri4
- ali cabbar5
- yakışıklı olmanın zararları5
- otomatik vites araba kullanan erkek3
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- emlak katılım'ın halka arzı ve banka birleşmesi2
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı6
- chp'nin en kötü genel başkanı6
entry'ler (48)
bursa, nilüfer ilçesinde bulunan bir sitenin adı (bkz: gerçekten) kiracılar her sene bir kat yukarı çıkıyormuş.
yılbaşı öncesinde tüm yapma etme ısrarlara rağmen, meksikalı arkadaşımın üstüste 3 şat yaptığı güzide içki. bak çarpar, içme öyle sert gonzalezim dedim... yok, sen nediyorsun ben tekilanın memleketinden geliyorum dedi... bak, uyarmadı deme tekilaya benzemez, adam olanı daha da adam eder, adam olmayanı da yoldan çıkartır dedim (hayır, tabiki de böyle iyi bir cümle kuramadım o anda...) uyardım... bırak beni içicem dedi. iç lan dedim, benim konuştuğum kabahat, iç yarasın dedim. çok değil, yarım saatten az bir süreç içinde gonzalesi yurtta bulduğu bütün iç çamaşırlarını kafasına geçirmiş bir halde sağa sola koştururken gördükten sonra, yukarıda ettiğim cümlenin ne kadar doğru olduğunu bir daha anladım.
60 yaşında görmüş geçirmiş bir adamın, 38 senelik bir evliliği vardır. bu adam yıllar sonra yolda bir kadına rastlar ve yeniden aşkın bütün damarlarından geçmekte olduğunu hisseder. işte böyle bir şeydir prag... ahlaki dengeleri alt üst eden, belki zararlı ama kesinlikle büyüleyici.
elimde kapı gibi 1 aylık davet mektubum olmasına rağmen, 12 günlük vize aldığım konsolosluk. dayanamadım, aldım pasaportumu gittim tekrar konsolosluğa; neden 12 gün verdiniz dedim, sus çocuk onu da alırım bak dedi görevli... döndüm.
kopi pest yaptığım için 1 sene uzaklaştırma aldığım okul. az daha dövüceklerdi lan...
denenmesi halinde babafingonun, küçük prensin fil yutmuş boa yılanı çizimine benzeyeceği hadise...
(bkz: zeki demirkubuz) bunun yönetmen halidir.
corcun kafasını oturtmuşlar evcil domuzunu, al sana abdullah... (bkz: kutuplardan basik ekvatordan siskin)
moda değildir, aklı olan kesim tarafından nesiller boyunca gerçekleştirilecek akımdır.
(bkz: moda geçicidir)
(bkz: moda geçicidir)
dünyadaki tüm insanların yüzde 90 ı aptaldır önermesinden sonra gururla taşıyacağımız olay.
insanın kendine yabancılaşması, insanın kendi kendisinden kopmasıdır. (bkz: Ludwig Andreas Feuerbach)
cumhur nedir? (bkz: halk)
cumhurbaşkanı da halka vekalet eden bir kişidir öyleyse.
peki halk nedir? bir toplumu oluşturan birey yığını.
o zaman türkiye cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan punkı da, şarapçısı da, devrimcisi de çarşaflı kadar halktan sayılır. öyleyse cumhurbaşkanı sıfatıyla o çok muhterem konumda osuran, pardon oturan beyfendinin, bütün halkımızı kucaklaması ve herkesin ortak çıkarına (bkz: arrrap aşkı) (bkz: öhm pardon) (!) hizmet etmesi gerekir ki o zaman sadece ben değil, sınırlar içindeki her insan o başkanın reisi cumhur olduğunu çok iyi algılar, algılamaktan da öte onun sözleri uğruna kişisel çıkarlarının hepsini bir kenara bırakır, gerekirse ölür. (bkz: mustafa kemal atatürk)
cumhurbaşkanı da halka vekalet eden bir kişidir öyleyse.
peki halk nedir? bir toplumu oluşturan birey yığını.
o zaman türkiye cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan punkı da, şarapçısı da, devrimcisi de çarşaflı kadar halktan sayılır. öyleyse cumhurbaşkanı sıfatıyla o çok muhterem konumda osuran, pardon oturan beyfendinin, bütün halkımızı kucaklaması ve herkesin ortak çıkarına (bkz: arrrap aşkı) (bkz: öhm pardon) (!) hizmet etmesi gerekir ki o zaman sadece ben değil, sınırlar içindeki her insan o başkanın reisi cumhur olduğunu çok iyi algılar, algılamaktan da öte onun sözleri uğruna kişisel çıkarlarının hepsini bir kenara bırakır, gerekirse ölür. (bkz: mustafa kemal atatürk)
lemanı da kapatalım, sonra türkiye cumhuriyeti; demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir ibaresini türkiye bir islam cumhuriyetidir olarak değiştirelim, bayrağımızdaki kırmızı rengi yeşile çevirelim, 10 kasımları unutalım ne güzel olur değil mi?
[caps] (bkz: nah!) [caps]
[caps] (bkz: nah!) [caps]
7 senesini bu okula veren kesim gidince, ortada kurum kültüründen uzak robot öğrencileriyle başbaşa kalan okul. müdürlüğe münir hocayı getirmekle çok büyük hata yapmıştır. kendisi hemen yeşil sermayeyi harakete geçirirek kantinciyle iş birliği yapıp okulu ticarethaneye çevirmiştir. nmpal artık sadece bir metadır.
ayrıca (bkz: ş cengizhan hız ın ş si şakirmiş hahahaha)
ayrıca (bkz: ş cengizhan hız ın ş si şakirmiş hahahaha)
16 asker, 1 onbaşı, 1 altıbaşı, 8 sapan, 12 kızkaçıran, 2 plastik topla dünyanın en dandik ordusudur. nitekim bunlar süs havuzunda eğitim yapar, aynı evde yaşar, kendi yemeklerini kendileri yaparlar.