bugün
- kıvırcık saç7
- kelebek saç kesimi3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci18
- abd de valilik adayına silahlı saldırı2
- 2020'lilerin okula başlaması2
- bir bela geliyor11
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi3
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- piercing takmanın zorluğu2
- serhat kılıç19
- rennie4
- filenin sultanları7
- sağlıklı beslenmek2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- tung tung tung sahur2
- deccal internetten çıkacak10
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- en sevmediğin insan tipleri9
- yalnızlık edebiyatı13
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- italyan mutfağı2
- ikinci defa askere gitmek8
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- namaz kıl rahatla yoga yap rahat batsın2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- kurusıkı3
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- ey insan4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- özbek kadınlar14
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- claudian clouds22
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- sözlük whatsapp grupları13
- bir kızla dalga geçmek6
- mavi göz7
- sarapci koala45
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- gizli hesap6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- cop316
- uludağ itiraf10
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
entry'ler (21)
memleketteki çomarlara yapılabilecek en güzel şeylerden biridir. kendi her boku yer, konu karşısındakine gelince temiz olsun. ne yani kirleniyorsa senle de yapmasın, ayrıca sen aynısını yaparken nasıl temiz kalıyorsun barzo
ya birde istanbul hukuk okuyanlar kendini ne sanıyorlar, hukuk okuyosun lan altı üstü. gören atom parçalıyor sanar
önceleri zor olabileceğini düşündüğüm bölümdür, okuyanları gördükten sonra feci kolay olduğu benim için ortaya çıkmıştır
boyunun uzun olmasıyla övünenmek, aslında dış görünüşüyle övünmek.
ayı denmesinin tipiyle değilde hareketleriyle alakalı olduğunu anlamayacak ne olmuş olabilir sana acaba.
yoksa volkan sen mi açtın başlığı?
yoksa volkan sen mi açtın başlığı?
muhtemelen sadece islamiyette geçen birşey değildir, kaderi mantıklı bir şekilde anlatabilen biriyle karşılaşmışlığım hatta araştırmama rağmen dünya üzerinde örneğini görmüşlüğüm yok.
cevap bekliyorum
cevap bekliyorum
geldiğinde peşinden gidilmesi gereken durumdur. hayır ben iyiyim diyenler eninde sonunda baltayı taşa vuracaklardır.
gelirse çok iyi olacaktır, takım bu sene güzel bir form yakalarsa seneye avrupada ciddi başarı elde edebilir. selçuk inan dan kurtulduğumuz an eski karın ağrılarından tamamen temizlenmiş olacağız.
bizim içimizde yaşayan bir ezik topluluğu var, avrupa aşığı, onlar ne yapsa iyisini yapar. oğlum gidin lan sizi kim tutuyor. adamlar iyiyse birbirlerine iyi, sana bana iyi değil. adamların yaptıkları kabak gibi ortada pkk yuvası olmuş köpekler topluluğu.
ama olur mu tayyip varken onlara sövülür mü?
ama olur mu tayyip varken onlara sövülür mü?
hemen heryerde bulabileceğiniz barzoların normal tepkileridir.
vatan evladı gururumuz, milli torbacımız kendisini destekliyoruz.
ne gariptir ki hakkında bir türlü bir fikir oluşturamadığım değişik bir siyasetçi. her türlü ayak var gibi, arkasından birinin itelediği çok bariz ortada olan, ne olursa olsun lider olamayacak bir insan
bu avmler neden insanlara bu kadar batar ben anlamıyorum, gitme sevmiyorsan. sıkışınca aradığını bulmak için eminönü'yemi gideceksin. çok fazla mı fazla ama ne yapacan insanlar aç gözlü.
müjdat gezen ve kıraç gerçek sanatçı kategorisinin yakınından bile geçemeyecek şoparlardır.
şu an hayatta olan tek örnek olarak Şener Şen aklıma gelmektedir.
burada varılmak istenen noktayı anlamaya çalıştıktan saliseler sonra bu yorumu yazmaya başladım. Neye göre, kime göre ?
tiner'in yan etkilerini yaşayan taraftar grubudur, halk arasında kısaca tinerci diye adlandırılırlar.
uzun bir aradan sonra kendini takım sanan beşiktaş gibi takımlara tarihi hatırlatacak takımdır.
boşuna aramayın yoktur. fırsatı bulan topuklasın
beğenmeyenler Johnny Sins'i daha sıkı takip etmelidir, zira başka bir seçenek söz konusu değildir.