bugün
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- eski sevgilinin aylar sonra yazması13
- beni kaybettin diyen erkek8
- ekşiye gidiyorum ben9
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- ona bir şarkı gönder4
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- henüz hazır değilim3
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- iblis'in sesini duymak11
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- sen bakarken soyunamıyorum2
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- gocu38
- mazotun litresi 101 lira36
- evlenmeden önce kızı tazyikli suyla yıkamak2
- 28 bine çalışmak8
- 2019 da doğmak nedir3
- yeni sevgiliye kasko yaptırmak3
- allah6
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- açık oyla başlayan ilişkiyi nikahla taçlandırmak6
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kürdü sevin10
- bir sözlük erkeğini annesinden istemek2
- sadece filistin'i önemsemek13
- öğretmenler odasında özgür irade tartışması4
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı9
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa5
- sözlüğün en yakışıklı naruto dayısı kim3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- olayları toz bulutandan anlatmaya başlayan kadın2
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- anın görüntüsü26
- israil11
- emma watson hala güzelmi2
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- oswald cobblepot2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- petrol bulduk haberleri8
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
entry'ler (58)
whatsapp listemdeki kişilerin fotoğraflarından kimin telinde kayıtlı olup olmadığımı araştırıyorum. düşün amk devrimsizlikten kafayı yicem.
yazarların ilgilendikleri tırıvırılardır.
yazarların ilgilendikleri tırıvırılardır.
https://www.youtube.com/watch?v=eB14AMypCi0
ben hiçbir şey demiyorum. bir de deniz gezmişi oynayacaktı.
ben hiçbir şey demiyorum. bir de deniz gezmişi oynayacaktı.
sakıncalı söz diyesim var da şirke mi girerim diye korkuyorum. stalin bu konu hakkında ne derdi merak ediyorum.
devrimci işi değildir. devrimci alkolü sevgilisiyle içer, allah ı ayık kafayla anar. devrimci adam sevgilisinin koynundan gayrı savunmasız düşmez.
babalarımız, analarımız, bizler emek veriyoruz. allahsız şerefsizler tek derdimiz borçsuz bir hayat. ya sizler? bu kadar israf haramdır beyler. bu israflarınız için mi çalışıyoruz günde 10 saat?
''canın ciğer çekiyorsa kes pipini ye'' muhtaç olup el açma yoldaşım. yüce rabbim bir gün bu emperyalizmin belasını bizim elimizden verecek. emin olun, allah' a emanet olun yoldaşlar.
havanın kokusuna kastediyordu dudaklarının arasından kaçan devrimci nefes.
türkçülük senin olsun ben zaten hep terso giderim aşka. sevgilinin atsızcı olmasıdır.
türkçülük senin olsun ben zaten hep terso giderim aşka. sevgilinin atsızcı olmasıdır.
çığlık çığlığa susan adamlar tanıdım.
usulca bilirlerdi,
mahcupça bilirlerdi.
bir kalbe iki aşk çok diyen adamlar tanıdım,
sevseler davaya ihanet edeceklerdi.
bu bilince sahip yoldaşlara verilen isim. allah nasip ederse bir gün patronların haksız kazançları altında ezilen yoldaşlarla fethedeceğiz tüm ideolojileri. yaşasın halkların sevgililiği.
usulca bilirlerdi,
mahcupça bilirlerdi.
bir kalbe iki aşk çok diyen adamlar tanıdım,
sevseler davaya ihanet edeceklerdi.
bu bilince sahip yoldaşlara verilen isim. allah nasip ederse bir gün patronların haksız kazançları altında ezilen yoldaşlarla fethedeceğiz tüm ideolojileri. yaşasın halkların sevgililiği.
savaşacağız.
günün birinde mürekkebin yönettiği dünya için kan değil mürekkep akıtacağız. bir gün ama mutlaka.
ülkücülere fiziksel zarar verme güdüsüyle yapılan eylemdir. entelektüelliğiyle ön planda olan devrimciye yakışmaz.
günün birinde mürekkebin yönettiği dünya için kan değil mürekkep akıtacağız. bir gün ama mutlaka.
ülkücülere fiziksel zarar verme güdüsüyle yapılan eylemdir. entelektüelliğiyle ön planda olan devrimciye yakışmaz.
asgari ücretini cebine koyup aynı gün meyhanede savuran ertesinde de 300 liraya ''bayan'' tutan devrimcidir. çoluk çocuk evde aç, devrim evleri sefil, umutlar tükeniyor... bre devrimsiz sefil! o paradan eşine 200 lira pazar harcı görmesi için versen seni bey, evini de saray yapar. devrimden sonraki gün yüzünüze tükürmezsem stalin mezarında ters dönsün.
ne vakit korkuya kapılsam, ümütsizliğe düşsem, devrimsiz dürzüler gibi şeytani düşünceler tasarlasam aklıma gelen yaratıcı.
allah ' ım sen emekçilere ve kardeşlik türküsü söyleyen samimi devrimcilere yardım et. sen kadirsin, sen her şeyi en doğrusuyla bilensin. yaşasın halkların sevgililiği.
allah ' ım sen emekçilere ve kardeşlik türküsü söyleyen samimi devrimcilere yardım et. sen kadirsin, sen her şeyi en doğrusuyla bilensin. yaşasın halkların sevgililiği.
devrimler gece planlanır gün ışığı uygulanır. devrimde evrimleşme yoktur. düzenin salası sabah verilir öğlen namazı kılınır.
üsküdar, birader, yan çizdim gibi eserleri başarıyla yorumlayan ülkücü sanatçı. özellikle yan çizdim' in yazılışını hep merak etmişimdir. kendisine ülkücülerin ahmet kaya' sı diyenler var ama ben ahmet kaya' yı devrimci olarak kabul etmediğim için görüşlerine pek katılmıyorum.
örneklediği her şeye vallahi diyen hoca. bir de hadisleri naklettiği adamlar var ki google bile tanımıyor. hoca vallahi ziyandasın.
babasından aldığı parayı hor görüp 1-0, 2-0 oranlara yüklü giren ülkücü hayalidir. devrim ateşiyle yanmayan adam, alın terinin kıymetini anlayamaz. emekçi baban sermaye patronlarının altında ezilsin, sen iki lira gördün mü iddaa ya bas. aferin devrimsiz fikirsiz kardeş.
içinde devrim ateşi yanan bir yoldaştır. eminiz, haklıyız, gadir mevlamın izniyle hedefe yürüyeceğiz. yaşasın halkların sevgliliği.
''işçinin teri soğumadan emeğinin karşılığını verin '' demiş hazret.
elhamdülillah sevgili peygamberim.
elhamdülillah sevgili peygamberim.
kuran da bununla ilgili bir ayet vardı sanırım.
siz onların inandıklarına küfretmeyin ki onlar da bir cahillik edip allah' a küfretmesinler şeklindeydi sanırım. kuran en büyük devrim kitabıdır.
siz onların inandıklarına küfretmeyin ki onlar da bir cahillik edip allah' a küfretmesinler şeklindeydi sanırım. kuran en büyük devrim kitabıdır.