bugün
- vampirov'a sorular17
- masklavinin bu aralar çok gergin olması29
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum12
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi8
- küresel nerde yahu9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması11
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu41
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- filistini destekleyen yahudi delege11
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek9
- gulmekicinyaratilmis13

entry'ler (10)
900 küsür yıldır birlikte yaşadağımı kültürümüzü beraber yoğurduğumuz ancak son günlerde ayrışmacılık çıkarttılarak zıtlaştırılmış bu tarz açıklamalarla kışkırtmaya çalışılmış üzerinde türlü oyun oynanan kürt halkına allah sabır versin.
Kürt bir insandır ancak bu ismi kullanarak terör propagandası yapan o. çocuklarının kürt olduğunu kabul etmek istemiyorum .
Bir Türk olarak tarihimizde kimseye biat etmedik. buda böyle biline.
Kürt bir insandır ancak bu ismi kullanarak terör propagandası yapan o. çocuklarının kürt olduğunu kabul etmek istemiyorum .
Bir Türk olarak tarihimizde kimseye biat etmedik. buda böyle biline.
+Naber
+ ii,senden
+ ii , sevişelim mi ?
bu kadar basit .
+ ii,senden
+ ii , sevişelim mi ?
bu kadar basit .
Ergen çağının kendisine en çok sorduğu sorudur. Bu geçiş dönemlerdeki gençler beyinlerinin çok çalıştığını ve zeki olduklarını düşünürler ve bilinç altı olarak bukadar insanın inandığı bir inancı yıkarsam ispatlarım modunda kullanılan sorudur.
Bu yaşlardaki gençlerimiz Din ve ya inancı reddederek kendilerinin karizmatik olduğunu sanarlar ve coolum ben moduna girerler.
Bu soruyu soran kişinin önce şu cevaplara ulaşması gerekiyor. Bunca senedir süre gelmiş bu inanç sisteminin temeli nedir ?
Savunduğu şey nedir ?
Klasik insanoğlumuz bilmediği araştırmadığı aaaa ben göremiyorum benimle konuşmuyor böyle bişey olamaz mantığı ile Tanrı yı reddedip bir çok örnek vereceğimiz görmediği tüm şeyleri aslında hayatının temeline koyduğu için. bu soru soran arkadaşında Ergen olma ihtimali %85 olan insanlık.
Bu yaşlardaki gençlerimiz Din ve ya inancı reddederek kendilerinin karizmatik olduğunu sanarlar ve coolum ben moduna girerler.
Bu soruyu soran kişinin önce şu cevaplara ulaşması gerekiyor. Bunca senedir süre gelmiş bu inanç sisteminin temeli nedir ?
Savunduğu şey nedir ?
Klasik insanoğlumuz bilmediği araştırmadığı aaaa ben göremiyorum benimle konuşmuyor böyle bişey olamaz mantığı ile Tanrı yı reddedip bir çok örnek vereceğimiz görmediği tüm şeyleri aslında hayatının temeline koyduğu için. bu soru soran arkadaşında Ergen olma ihtimali %85 olan insanlık.
in me omnis spes est mihi!(Montaigne denemelerinde geçen ) Türkçe anlamı Bütün umudum başkalarına muhtaç olmadan yaşamak olan manidar anlamlı ve üzerinde düşünülmesi gereken söz.
Mq. Anlamıyorum Kızın gözünden düşsem ne olacak düşmesem ne olacak memlekette kızmı yok mq.
Yaşında göre verdiği hissayatı değiştiren iyiki doğdun kelimesinin beklenildiği gün.
illa boklamak mı lazım incici diye bende bu mantığı anlamadım şimdi.
Ünlü olmak için sesli olmak gerekir bir de bunun uyumu vardır. Büyük ve Küçük olarak. Mantıkende günümüzde ünlü olmanın hızlı olmasının yolunun sesten geçmesi bundan kaynaklanmaktadır diye düşünüyorum.
G. t kadar yerin Dünyaya hükmetmesinin isimlendirilmiş halidir. Bu Ülkenin incelenmesi gerekir. ilginçtir
adı bile entry'leri bir birine katan tarihinde bir çok yeri sömürge haline getirmiş, ortak dil olduğu için ingilizceyi yok sayarsak Dünyanın en çok konuşulan dilidir. Mevcut bazı yazarların cehaletini gün yüzüne çıkarmış öğrenilmesinin faydasından başka hiç bir zararı olmayacak eski tabirle altın bilezik sahibi olmak isteyenlerin tercihi bir dildir.