bugün
- serhat kılıç16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- kurusıkı2
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tai lung42
- en sevmediğin insan tipleri8
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- ikinci defa askere gitmek7
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- bir kızla dalga geçmek6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- claudian clouds22
- özbek kadınlar14
- mavi göz7
- gizli hesap6
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- sarapci koala47
- uludağ itiraf10
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- millet dediğin2
- islam'ın hak dini olması6
- melissa vargas7
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- namazın amacı6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- anın görüntüsü25
- gece vardiyası yazarlar4
- enayimiknatisii32
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- kahverengi gözlü olmak4
- geceye bir mesaj birak2
- sabahları nefret edilen şeyler3
- deccal internetten çıkacak9
- akrep3
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
entry'ler (10)
900 küsür yıldır birlikte yaşadağımı kültürümüzü beraber yoğurduğumuz ancak son günlerde ayrışmacılık çıkarttılarak zıtlaştırılmış bu tarz açıklamalarla kışkırtmaya çalışılmış üzerinde türlü oyun oynanan kürt halkına allah sabır versin.
Kürt bir insandır ancak bu ismi kullanarak terör propagandası yapan o. çocuklarının kürt olduğunu kabul etmek istemiyorum .
Bir Türk olarak tarihimizde kimseye biat etmedik. buda böyle biline.
Kürt bir insandır ancak bu ismi kullanarak terör propagandası yapan o. çocuklarının kürt olduğunu kabul etmek istemiyorum .
Bir Türk olarak tarihimizde kimseye biat etmedik. buda böyle biline.
+Naber
+ ii,senden
+ ii , sevişelim mi ?
bu kadar basit .
+ ii,senden
+ ii , sevişelim mi ?
bu kadar basit .
Ergen çağının kendisine en çok sorduğu sorudur. Bu geçiş dönemlerdeki gençler beyinlerinin çok çalıştığını ve zeki olduklarını düşünürler ve bilinç altı olarak bukadar insanın inandığı bir inancı yıkarsam ispatlarım modunda kullanılan sorudur.
Bu yaşlardaki gençlerimiz Din ve ya inancı reddederek kendilerinin karizmatik olduğunu sanarlar ve coolum ben moduna girerler.
Bu soruyu soran kişinin önce şu cevaplara ulaşması gerekiyor. Bunca senedir süre gelmiş bu inanç sisteminin temeli nedir ?
Savunduğu şey nedir ?
Klasik insanoğlumuz bilmediği araştırmadığı aaaa ben göremiyorum benimle konuşmuyor böyle bişey olamaz mantığı ile Tanrı yı reddedip bir çok örnek vereceğimiz görmediği tüm şeyleri aslında hayatının temeline koyduğu için. bu soru soran arkadaşında Ergen olma ihtimali %85 olan insanlık.
Bu yaşlardaki gençlerimiz Din ve ya inancı reddederek kendilerinin karizmatik olduğunu sanarlar ve coolum ben moduna girerler.
Bu soruyu soran kişinin önce şu cevaplara ulaşması gerekiyor. Bunca senedir süre gelmiş bu inanç sisteminin temeli nedir ?
Savunduğu şey nedir ?
Klasik insanoğlumuz bilmediği araştırmadığı aaaa ben göremiyorum benimle konuşmuyor böyle bişey olamaz mantığı ile Tanrı yı reddedip bir çok örnek vereceğimiz görmediği tüm şeyleri aslında hayatının temeline koyduğu için. bu soru soran arkadaşında Ergen olma ihtimali %85 olan insanlık.
in me omnis spes est mihi!(Montaigne denemelerinde geçen ) Türkçe anlamı Bütün umudum başkalarına muhtaç olmadan yaşamak olan manidar anlamlı ve üzerinde düşünülmesi gereken söz.
Mq. Anlamıyorum Kızın gözünden düşsem ne olacak düşmesem ne olacak memlekette kızmı yok mq.
Yaşında göre verdiği hissayatı değiştiren iyiki doğdun kelimesinin beklenildiği gün.
illa boklamak mı lazım incici diye bende bu mantığı anlamadım şimdi.
Ünlü olmak için sesli olmak gerekir bir de bunun uyumu vardır. Büyük ve Küçük olarak. Mantıkende günümüzde ünlü olmanın hızlı olmasının yolunun sesten geçmesi bundan kaynaklanmaktadır diye düşünüyorum.
G. t kadar yerin Dünyaya hükmetmesinin isimlendirilmiş halidir. Bu Ülkenin incelenmesi gerekir. ilginçtir
adı bile entry'leri bir birine katan tarihinde bir çok yeri sömürge haline getirmiş, ortak dil olduğu için ingilizceyi yok sayarsak Dünyanın en çok konuşulan dilidir. Mevcut bazı yazarların cehaletini gün yüzüne çıkarmış öğrenilmesinin faydasından başka hiç bir zararı olmayacak eski tabirle altın bilezik sahibi olmak isteyenlerin tercihi bir dildir.