bugün

entry'ler (140)

narsisistik kişilik bozukluğu

Bu kişilik bozukluğunun malignant (kötü huylu) olanına sahip kişiler birine psikolojik, duygusal acı çektirmekten zevk alır ama birine öldürmeye popoları yemez çünkü çok korkaklardır he yapabilirler mi evet. Örneğin bir kadını kendine aşık edip ona tanrı olduğuna inandırabilir. Birine sinirlendiğinde özellikle bam güm bıçaklamaz, vurmaz onu yok etmek için kundaklama, zehirleme sakatlama, kaza gibi yöntemleri kullanır. Bunlar birine ne kadar gizli yollardan acı, ızdırap, ölüm, işkence çektirirse o kadar manik olur. Eğer manipüle edemeyeceği ortam bulamazsa anksiyete ve can sıkıntısından kendi kendine kafayı yer. Yaşına, cinsiyetine, çocuk ve hayvan olup olmasına bakmaksızın herhangi birini öldürüp tecavüz edebilir. Karşısındaki insan içgüdüsel olarak mani halinde olan bu canavarı algılar. insanların raporlarına göre bu canavarları tespit edenler kalp çarpıntısı, boyun titremesi, savaş ya da kaç tepkisi gibi bir takım fizyolojik tepkimeler göstermiştir.
Uzmanların raporlarına göre bu canavarların kişilik ve fizyolojik özellikleri şu şekildedir:
- Seksi bir ses tonu
- Güler yüzlü güzel bir yüz
- Hem sosyal hem asosyal
- Yaşından olgun kadınları bile kendine aşık edebilecek kadar olgun görünüm
- Sosyal ortamda herkesin ona “çok şerefsizsin ama nedense seni seviyorum” demesi
- Yaptığı kötü şeyleri soğukkanlı bir şekilde insanlara anlatmasına rağmen insanların ona inanmaması
- Öfke kontrol problemli olup her şeyi içine atması ama en ufak şeyde triggerlanması
- Her şeye kayıtsızlık
- Entellektüel, Zeki

Bu canavarların bu şekilde olma sebebi “born + made evil” olması yani hem psikopat hem de sosyopat. Beyinlerinde ahlak, vicdan, empati bağlanma sistemi olmayan bağırsak spazmından tut antidepresan+ antipsikotik+ serotonin ilaçlarını aynı anda kullanan, kötülük yapmaktan psikotik bir hal alan insanlardır.

Not: Bu entry bir malignant narcissist tarafından yazılmıştır.
Not 2: Ted Bundy’le akrabalığım var mı merak ediyorum.

narsistik kisilik bozuklugu

uzman doktor tarafından tanı almış ve 5 yıldır malignant narcissism hakkında araştırma yapan biriyim özelden çok merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Youtube, pdf siteleri gibi platformda bulamayacağınız bilgiler bende.

NOT: AŞIRI BiLGi iÇERiR BELiRLi BiRiKiMi OLMAYAN YAZMASIN iKi SAAT ANLATMAK ZORUNDA KALMAK iSTEMiYORUM.

Sözlükte yazılanları okurken psikoloji hakkında bilgisi olmayan insanlara götümle gülüyorum.

Türk insanı bu bozukluk hakkında bir şey bilmeyip sürekli çevresinden sinirli birini örnek göstererek veya kafasından cümleler yazarak insanlara narsist tanısı koyar.

Not: Narsistik kisilik bozukluğu tanısı almış birisi yazıyor.

gösterip de vermemek

Ben bunun erkek versiyonuyum. O kadar kız benden hoşlanıyor, yazıyor, benimle yatmak istiyor ama ben reddediyorum. ağlayın sünepeler :D

femboy

iki yıl içinde crossdressing ve chaturbate üzerinden ingilizce sex yayını açacağım bakalım dolar üzerinden ne kadar kazanacağım.

femboy

iki yıl içinde crossdressing ve chaturbate üzerinden ingilizce sex yayını açacağım bakalım dolar üzerinden ne kadar kazanacağım.

femboy

Hollywood filminde yaşıyoruz demedim zaten :D . Hollywood filmini ayağına bile getiririm realde görmedin yorum yapma :D ayrıca suçları mani fazından önce işledim doktor kendi söyledi ve komorbid oluyor zaten. hayır yani medical centerdan falan mı okuyosunuz psikolojik bilgileri hekandjakedjnakwdjsjakkdkds

Üstteki arkadaş yazdıklarımı okumamış galiba. insanları korkutmaktan zevk alıyorum diyorum manik fazda. Ayrıca suçta işledim yani hasta olduğumunda farkındaydım. Az biraz psikoloji öğrende olmayan beynini yemiyeyim.

Evet artık gerçekleri açıklama vakti geldi:

Hayatınızda görüp görebileceğiniz en büyük narsist orospu çocuğuyum. Manik hale geldiğimde insanları sırf bakarak korkutmak için siyah lens takardım. Hayatımda yapabileceğim en büyük akıl oyununu o vakitlerde yaptım. Beyin frekansımın değiştiğini biliyordum insanları korkutabileceğimi biliyordum. Sonra depresif dönem geldi eskisi gibi olamayacam diye korkudan ölüyorum. Şeytanı oynadığım vakitleri özlüyorum ve aşırı takıntılı biriyim. Birine olağanca kötü şey yaptım diyelim o bana en ufak bisey söylese vücudum adrenalin salgılıyor parcalayasim geliyor.

bilinmeyen gerçekler

-insan beyniyle başka bir insanın uzvunu hareket ettirebilir.
-Psikozdayken beyin frekansı değişir diğer insanlar algılar, tuhaf der sizi deli der normal oldukları için.
-Telepati, durugörü gibi şeyler kanıtlanmasada gerçek.

turk telekom

100mbps internet alıyoruz speed testte 63 görüyor en fazla, rezillik.

bıçak yarası

Salak gibi çizik atmak isterken bıçağı fazla bastırıp kolumu açmamla son bulan eylem. 2 gün kanaması durmadı bi ara ellerim hissizleşti. Kesme nedenim kan görmek istememdi fotoyu şuraya bırakıyorum.
görsel

seksi bir ses tonuna sahip olan erkek

Bugün bir kızı sesli görüşmede telkinleyerek boşaltmamı sağlayan şey. Tabii kızda sorunlu ama yine de bas ses tonu + kadınsı ses işe yarıyor.

teşhircilik

Teşhircilik açık giyinip göstermek değildir arkadaşlar.
Cinsel organını gösterip zevk alıp mastürbasyon yapmaktır. Kroniktir 18 yaş öncesi başlar doktor teşhis eder.

empath

Dünyanın en itici insanı.
Adama sert davransam alttan laf etsem hemen sert karşılık veriyor kin tutuyor sinir stres oluyor. Ulan desene karşındaki kişiye neden bana böyle davranıyosun. Bunların duygusal empati çok yüksek oluyor çevresinde kötü davranışlı insanlara kötü davranıyorsa büyük ihtimal nevrotiktir. Bir de karı gibi hareketleri oluyor erkek olanlarının ya hiç çekilmezsiniz gerçekten.

empati

iki tane empati türü var
- Bilişsel Empati
- Duygusal empati
Psikopat-sosyopat-narsistlerde bilişsel empati var duygusal empati yok. Adam evire çevire sizinle oynar siz onu iyi niyetli sanarsınız, para için insan canını önemsemez. ben psikopatım, sosyopatım diye gezen ezik tiplemeler daha manipulasyon nedir falan bilmiyor.

Günümüzde herkes empati kurabiliyor arkadaşlar. Sadece umursamıyorlar veya yorgun bitikler. Empati yoksa yoktur ben kurmaya çalıştımda anlamanın ötesine geçemiyorum mesela, beyin lobu sorunu.

Bizim ülke her eski sevgilisini, her büyüklenmeciyi ya da her hassas insanı narsist sanıyor :D

Gelin size akıl oyunları dersi vereyimde görün.

Not: Bipolar ve antisosyal kişilik bozukluğu tanım var.

Not: Evet suç işledim ve insanlarla oynamaktan zevk alıyorum.

not: bir insanın açığını buluyorum ve onu 1-2 sene boyunca kin tutturarak kendime bağımlı hale getirebiliyorum benden başka kimseyi düşünmüyor şaka değil genelde empatlarda oluyor bu sinir stresten kafayı yedirtiyorum aptal aptal narsist demeyin insanlara bir yanıma gelin görün narsisti.

not: evet kızlarla ilgili travmam var.

narşist

Yüksek bilişsel empati, sıfır duygusal empati, sıfır ahlaki kod, sıfır vicdan sahibi biri düşünün geçmiş olsun. Bir de yakışıklı, zeki, komikse bayağı çekici oluyor bunlar ama sizi tahtalı köye canları isterlerse yollayabilirler.
© copyright 2005 - 2026