bugün

sevdiği entry'ler

evliyim başka birini hamile bıraktım napmalıyım

bedel ödemelisin.

hem evliliğin bozulacak hem de o çocuğa sahip çıkmak zorunda kalıcaksın. hayatın tepetaklak olacak. kimse de sana acımayacak. ya hatanın arkasında duracaksın ya kaçacaksın. bakalım ne kadar insansın?

sözlük yazarlarının itirafları

Seninle ilgili ajandama ilk birşeyler hissederek yazdığım yazı ve o gün çok üzüyor beni.

"Herkes aşıksın kızım diyor ben öyle düşünmüyorum biz birbirimizin yalnızlığını paylaşıyoruz"
Aradan bir sene gecip o yazıyı okuyunca altına yeni tarihle "seviyormuşum:)" yazmışım bunu da 2 3 seneden sonra gördüm. O tatlı telasları yaşatan da sendin, şimdi ki adam da sensin. Sana o yazıları okutup hangisi sensin diye sormak isterdim. Cunku ben onu çok özlüyorum seni değil.

namusu giden neden hep kadın olur

namusun kadına indirgenmesinin dışında birde namus anlayışımızda bi sakatlık var. namus deyince herkes belden aşağısını düşünür. oysa asıl namus belden yukarı olan namustur. kalbinle, vicdanınla namussuzluk yapmamak gibi.

fakirlerden zenginlere tavsiyeler

Her gittiğiniz ortamda cüzdanınızı, araba anahtarınızı, koca ekran telefonlarınızı masanın uzerıne bırakmaktan vazgecın.
© copyright 2005 - 2026