bugün

sevdiği entry'ler

üzmesine rağmen bir kişiden soğuyamamak

Yarım kalmışlık hissinin sonucu da olabilir. hatta bugün Sözlükten öğrendiğim ismine göre (bkz: zeigarnik etkisi)

ben çözümü kendime telkinlerde bulunmakta buldum. başta sürekli aklımda olduğu için sürekli telkin ediyordum '' beni ilgilendirmez zaten doğru insan değildi '' diye sonra azaldı ama hala aklıma geldikçe söylemeyi unutmuyorum '' hayırlısı değilmiş işte '' diye.

ingilizce müzik dinleyip kürtçeye karşı çıkan mal

ingilizce evrenseldir, ancak kürtçe? evrensel? hatta dil ? mi?

galatasaray a bir maçta 7 gol atmak

Ama altı atanlar çok olmuştur. Ama hiç gol yemeden altı atmak Fenerbahçe'ye özgüdür.

türklerin genelde tipsiz olması

Türk ırkı üstün ırktır derken dış görünüşten diğil tarihimizin asilliğinden bahsediyoduk sen olayı yanlış anlamışsın. Ve Türk erkekleri en az diğer ülkelerin erkekleri kadar kızları da en az diğer kızlar kadar güzel tamamen saçmalamışsın.

türklerin genelde tipsiz olması

Asya kökenli olduğumuz için avrupalı ya göre tipsiz araba,aceme göre yakışıklı yız.

henry cavill vs türk erkekleri

Bir erkekle bir ırkın tüm erkeklerini karşılaştıracak kadar mal kızları hak edecek nasıl bir günah işledik lan biz.

sözlükte yardım başlığı açıp durmak

toplam 56 bin yazarın mevcut olduğunu bunları fakelerle beraber elediğimizde, tahriben 40 bin kişinin var olduğunu düşünürsek.
ve sözlüğe gelen 800 bin ziyaretçiyi hesaba katarsak, bir çok yardımı olacak başlıklardır.
trollükten daha değerli şeylerde vardır.
© copyright 2005 - 2026